Diyet yapacağım ama...

RunForYourself

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2012
7
0
36
Ankara
Benim yaklaşık 6 kilo fazlam var. Diyete ve spora başlayacağım. Ama başlayamıyorum. Aslında kilo almamın sebebide çok iştahlı biri olmam deil. Karnım biraz acıkmaya başlayınca toplum içine çıkamıyorum. Ben öğrenciyim. Dolayısıyla uzun bir süre okulda sınıf ortamında duruyorum. Bunun yanısıra dershane, deneme sınavları bana hep sorun olmaya başladı. Çünkü karnım acıkmaya başladığı anda karnım şiddetli şekilde gurulduyor.Hele biraz da su içmişsem durabilene aşkolsun. İnsanların yanında rezil oluyorum. Bu yüzden aman acıkmayım diye sürekli bir şeyler yiyorum. Özelliklede ekmek,hamur işi. Çoğunuda isteyerek deil, sırf midem dolsun diye yiyorum. Bu karın gurultusunu engellemenin bir yolu yok mu?

Ay canim kusura bakma ama karin gurultusundan kilo alani ilk defa duydumboyutu nedir bilemiyorum ama sanirim seni baya rahatsiz ediyo o zaman mideni hamur isi börek cörekle dolduracagina diyet biskuvi grisini gibi ´tokluk hissi veren seylerle doldur belki ise yarar ve bu kadar kotu durumdaysa bi doktora git derim belkide bi sebebi vardir bu guruldamanin:44:

Sık yeme diyette de yapılması gereken birşey aslında. Bol lifli gıdaları, kompleks karbonhidratları (kepekli ekmektir, form kahvaltılık gevrektir falan) tercih edin. Yürüyüş, yapabilirseniz hiit kardiyo en iyi yağ yakma yöntemlerindendir.

Hiit kardiyoalıntı) Örneğin 25 dakika koşu bandında egzersiz yapacaksınız. Bu durumda 2,5 dakikayı göz önüne alın. Bu 2,5 dakikanın 1,5 dakikası normal hız 1 dakikası yüksek hız olsun. Örnek verecek olursak koşu bandına çıktığınızda hızını 6 olarak ayarlayın. 1,5 dakika bu hızda yürüdükten sonra aniden 11 ya da 12 ye çıkın ve bu şekilde 1 dakika boyunca koşun. Ardından hızınızı tekrar 6 ya alın ve aynı işlemi 10 kez gerçekleştirin. Bu sayede 25 dakikanızı çok etkin bir hiit kardiyo egzersizi ile değerlendirmiş olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…