- 27 Temmuz 2013
- 2.839
- 1.165
- 373
- Konu Sahibi iyotsuztuz
Bence kuruyemiş daha iyi olur yaninada burcak gibi yulafli biskuviler cok hos olur :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eğer misafirleriniz yurt dışından gelecekse, kahveyle ağırlamak hafif kaçar.
Bence çay menüsü hazırlayın. bol yeşillikli kısır, ıspanaklı börek, yoğurtlu salata, zeytinyağlı karnıbahar kızartması gibi.. tatlı olarak da sütlü tatlı tercih edersiniz..
Bence kuruyemiş daha iyi olur yaninada burcak gibi yulafli biskuviler cok hos olur :))
Yurtdisindan mi geliyorlar orayi kacirmisim. Haliyle yemekte gerekir. Bunlar da uygun konu sahibi.![]()
ee evine misafir geliyor, ne kadar diyette olsa da, gözünü ve gönlünü hoş tutacak bir masa görmek ister.. diyetteyse dahi, tadımlık yer. diyeti de bozulmaz.. ne ikram etsin konusahibi. haşlanmış karnıbahar ve brokoli mi?Boregin icine ispanak koyunca borek olmaktan cikmiyor ne yazik ki. Hele karnibahar kizartmasi falan denmis insaf ya kizartma kizartmadir..
Su an link veremiyorum fakat google a diyabetik yulafli kurabiye yazarsaniz cikan tarifi yulaf ezmesiyle hazirlayin seker cok az veya hic koymayin. Icinde kuru meyveler var cunku, incir uzum ceviz koyun. Kahvenin yanina sahane gider.
Yurtdışından geleli bir kac gun oldu.
Yeni gelmiyorlar.
Yemek hazirlamicam ya :/
Diyetteki insanın gönlünü hoş edecek en son şey zeytinyağlı sarma, pasta, börek ve türevleridir herhalde. Aslında bu biraz da diyet yapan kişinin ciddiyetine bağlı. Kimisi kaçamak gıdaları ağzına dahi sürmez, kimisiyse pasta börek yapılmış olsa da şu diyete bi ara versem der. Ben diyetteysem asla yemem, en nefret ettiğim cümle de "diyetini evinde yap burda yiyeceksin" tarzı laflardır. Hele de önceden belirtilmişse bence insanların hassasiyetlerine saygılı olunmalıdır. Ben diyetteyim diyip gittiysem pasta gördüğümde bu adam benimle dalga mı geçiyo yoksa pastaya karşı sabrımı mı sınıyo derim. Ha yarım yamalak sürekli diyette olan tiplerdensem o ayrı..ee evine misafir geliyor, ne kadar diyette olsa da, gözünü ve gönlünü hoş tutacak bir masa görmek ister.. diyetteyse dahi, tadımlık yer. diyeti de bozulmaz.. ne ikram etsin konusahibi. haşlanmış karnıbahar ve brokoli mi?
Meyve, yarım yağlı kaliteli peynir ve ev yapımı çubuk. Yada müsli kuru meyve ( kayısı kuru üzüm) ile yapılmış unsuz ve esmer şekerle yapılmış kurabiye.Kizlar selam.
Sevgililer gununuz kutlu olsun. ♡♡
Direk konuya giriyorum.
Yurtdisindan arkadaslarim gelecek. Gunduz oturmasi.
Fakat ikisi de diyette olduklarini ve kahveye geldiklerini belirttiler. Bir sey hazirlama diye de eklediler.
Ben ne hazirlayacagim?
Hicbir sey hazirlamadan da olmaz sanki, evime ilk gelisi birinin.