bır bardak kolada 12 seker varr ve sız 3 bardak ıcmıssınız bosuna akmsma kadar ac kalmıssınız
aynen aynen aynen....bütün gün asla hiç sorun yok..ama akşam ve gece gibi atıştırma ihtiyacı duyuyorum..yukarda yazılan bilgiden BEYAZ LEBLEBİyi bende duymuştum...aklıma gelmesi iyi oldu yarın hemen alıcam..rejimim gayet iyi gidiyor ahh şu akşamlar olmasaa....((
bende maalesef aynıyım.. gündüz akşama kadar aç kalıyım aramıyorumbişeyamayemekten sonra akşamalrı illaki siyah çayımı içicem yanında bisküvi kurabiye çikolta ne varsaartık .. ymeden durmıuyorum.. onalrı kessem daha çok kilo verirdim ama bu ara takıldım gene
akşama kadar aç kalınca kan şekeri düştüğü için abur cubur çok yeniyo ben tatlı ihtiyacımı gün içinde bebek bisküvisiyle süt içiyorum 5 tane felan koyuyorum sütün içine tatlı ihtiyacımı karşılıyo tokta tutuyo akşam altıdan sonra bişey yemiyorum işe yarıyo bence
ewet canım tok tutuyo hemde tatlı ihtiyacın gidiyo ben 80 kiloydum 1 sene içersinde verdim şuan 54 kiloyum formumu böyle koruyorum sabahları aç karnına ılık su içiyorum üstüne bi bardak nescafe bunlar beni tok tutuyo akşam 5 doğru yemek yiyorum tatlı kasesinde yiyorum 1 çeşit yemek yiyorum yanındada salata yiyorum bi daha hiç bişey yemiyorum yatana kadar çok açıkırsamda meyve yiyorum
vovvvvvvvv okdr kiloyu bi senede verdin yani süpersin vala:)iraden mükemmel:)ben okdr agırına dayanamama..hergün çikolata yerdim şimdi 3-4 günde bir bitane yiyorummm biden bırakamadım valla:)ewet canım tok tutuyo hemde tatlı ihtiyacın gidiyo ben 80 kiloydum 1 sene içersinde verdim şuan 54 kiloyum formumu böyle koruyorum sabahları aç karnına ılık su içiyorum üstüne bi bardak nescafe bunlar beni tok tutuyo akşam 5 doğru yemek yiyorum tatlı kasesinde yiyorum 1 çeşit yemek yiyorum yanındada salata yiyorum bi daha hiç bişey yemiyorum yatana kadar çok açıkırsamda meyve yiyorum
bu kadar sert diyet uygulayamıorum malesef :sinifsinif: ama gun içinde tatlı yediğimde akşamları tatlı krizim tutmuor bunu denedim. bebe biskuvisini çok severim mutlaka denicem. bir de bu meyveli musliler varya onlarda da meyvelerin şekeri olduğu için gunduz yediğimde akşam krizlerim olmuodu. onu bıraktım şimdi akşamları gozumun onunden tulumba geçio valla. sütlü tatlılar bile kesmio mafoldumben
1 hafta sıkınca gerisi geliyo zaten bide mağzadan gidip küçük beden alırdım giyemezdim tabikide açıktıkça gidip giymeye çalışırdım öyle öyle hırs yaptım bunlarda etkili oluyo bide tabakta yemek yemeyin küçük kaselerde yiyin açıktıkça aynanın karşısına geçin o zaman az yiyosunuz iştahiniz kaçıyo valla :)
1 hafta sıkınca gerisi geliyo zaten bide mağzadan gidip küçük beden alırdım giyemezdim tabikide açıktıkça gidip giymeye çalışırdım öyle öyle hırs yaptım bunlarda etkili oluyo bide tabakta yemek yemeyin küçük kaselerde yiyin açıktıkça aynanın karşısına geçin o zaman az yiyosunuz iştahiniz kaçıyo valla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?