Diyet yaparken köstek olmaya çalışanlar:)

kelebek_86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2010
34
0
46
Bursa
Nedir bu diyet yapan insanlara karşı olan tavırlar anlamadım gitti...Ne zaman diyet yapan biri olsa,ikram konusunda daha bir ısrarcı olunuyor nedense...yahu bırakın kardeşim beni kendimle başbaşa...bir ısrar bir ısrar...yemiyceeemmm kararlıyım :))
ha birde
-Senin kilon iyi...aslında hiç ihtiyacın yok demeler:))
Bence kadınlar özellikle tombul bayanlar karşılarında diyet yapan birini görünce -kendileri yapamadığı için-kıskanıyorlar :17:

Siz ne dersiniz hanımlar diyet yaparken bu gibi şeylerle karşılaşana yalnız ben miyim :))

Bence kadınlar özellikle tombul bayanlar karşılarında diyet yapan birini görünce -kendileri yapamadığı için-kıskanıyorlar :17:

bu konuda aynı fikirdeyim işte, sadece diyet yapanları değil, kendilerinin sahip olamadığı neredeyse herşeyi kıskanıyorlar :40:

Kıskançlıktan mı, yoksa değişikliği kabul edememek mi bilmiyorum. Her hafta kızlarla yemeğe çıkar, kaynatırız. Eskiden tüm arkadaşlarım salata söylerdi, hafif yemek yenecek yerlere gidilirdi. Ben diyete başladım, birkaç kilo verdim baktım bizim kızlar sürekli pastanelerde, meyhanelerde buluşur oldular. Üstelik sürekli ''Candan, bir parça al, ne olucak o kadarcıktan? Çok güzel diyip duruyorlar!'' Bilmiyorum daha ne kadar hayır diyebilirim :))

yaa sormayın benim de ev arkadaşım izin vermiyo aslında o benden daha kilolu halinden memnun ama bana diyet yaptırmıyo ne zaman başlasam benim dayanamayacağım birşeyi yapıp karşıma getiriyor spor yapalım diyorum ben yapamm deyip pc başına geçiyor valla bende çok istiyorum zayıflamayı ama böyle olmuyor normalde çok orantılı bir fiziğim vardır ama kilo aldıkça bozuluyo nasıl irademi güçlendirebilirim

annem troid hastası 20 kilo verdi ve diyetisyeninin şartı şuydu; diyet yaptığın ikimizin arasında sır olacak. insanlar seni midesini bozdu falan sanacak :) deneyebilirsin :)

Nedir bu diyet yapan insanlara karşı olan tavırlar anlamadım gitti...Ne zaman diyet yapan biri olsa,ikram konusunda daha bir ısrarcı olunuyor nedense...yahu bırakın kardeşim beni kendimle başbaşa...bir ısrar bir ısrar...yemiyceeemmm kararlıyım :))
ha birde
-Senin kilon iyi...aslında hiç ihtiyacın yok demeler:))

Siz ne dersiniz hanımlar diyet yaparken bu gibi şeylerle karşılaşana yalnız ben miyim :))

ozellıkle anneler ananeler hep yapıyor, onların zamanında erkekler kılolulardan hoslanıyodu herhalde sımdıkı erkekler ole degılkı, geldı bunu ananelere sole :)

bende de şöyle bir durum var ve kendi kendimi sabote ediyorum resmen:
ben diyette değilken evde hiç birşey yok, ara ara yemek yok neyse öyle böyle bir şeyler yapıp yiyorum
fakat ne zaman ki ben diyete başlıyorum konu komşu, akrabalardan bir ikramlar geliyor aman allahım pastanede olmuyor o kadar şey ee bende napiyim : AKLIMDA KALACAĞINA MİDEMDE KALSIN diyorum:52:

ya kızlar aynı sorundan bende muzdaribim.arkadaşlar bana geliyorlar yatılı.biliyorlar diyette oldugumu yediğimi yemediğimi biliyorlar amma velakin ne oluyosa bunlara ya mantı yapalım ya patatesli börek yapalım bana senin şu tatlıdan yapsana bize vs.. Allahım yarabbim en sevdiğim seyleri söylüyorlar yapmayınca kızıyorlar yapıpta yemeyince suçluyorlar çıldırmak üzereyim :52::52:

bence diyette olduğunuzu sağa sola söylemeyin canım istemiyor dersin karşındakine olur biter .

işte benim annem.
annemden başka herkse diyetimi destekler.özellikle eşim çok destekleyicidir sağolsun sayesinde çoğunlukla fit kalmayı başardım.arada kilo aldığımda hemen söyler,ben de söylemesini isterim bazen insanın kendinden bile haberi olmuyor.ama anneme söyelmemem lazım diyet yaptığımı.başlar senin fazla kilon yok,şunu ye bunu ye demeye...
nedense benim şişman ve bakımsız olmamı istiyor.herhalde ancak o zaman "işte benim kızım" diyebilecek.:9:

benim annemde aynı diyet yapıyorsam börek çörek mantı dolma ne varsa yapar ye bişey olma az yersin ekmeksiz der zorla yutturur başka bi gün canım sen kilo aldın galiba bu yaşta ne bu böyle az ye biraz der cinlerimi tepeme çıkarır geçen yaz bu yüzden acaip kavga ettik:D
artık annemin sabotesine gelmiyorum ye dediği zaman sen ye şişmişsin patlayacaksın zaten diyorum kızıyor sonra o bana uymaya başlıyor:)

benim annemde mesela bugün börek yaptı okadar yapmadı dedğim halde bende yemedim tuttum kendimi devam ettim diyetime ne yapayım ama evdekiler destek vermiyor .

benim evdekilerde hic desteklemiyorlar
bir yandan diyorlar kilo ver..ama diyette oluncada mesela annem hep sevdigim yemekleri yapar
ve kardesim abur cubur yiyince ikram eder denesene gibisinden tadi cok güzel diye
bende krizlere giriyorum birakin benii yersem yerim diye allah allah :1:

of of en uyuz oldğum şeydir bana hep biz seni böyle seviyoruz lafıdır bide annem hep en güzel yemekleri yapar ben diyettyken bile bile yapıyomuş sanki bi lokma al bişey olmaz :D daha neler var ya ben diyet yaparken artık kimseye söylemiyorum biri bişy dersede dikkat ediyorum diyorum sadece:D

Back
X