- 4 Eylül 2018
- 1.868
- 3.471
- 133
- 37
- Konu Sahibi lisbethsalander00
-
Çok teşekkür ederim..İnşALLAH devam ediyorummm :))Gayet güzel devam
Merhaba,Cok tesekkür ederim. DEtoks suyu:1,5 litre suya 4-5 dal nane,3-4 dilim limon,1-2 cubuk tarcın atıp geceden sabaha bekletiyorum. SAbahları 2 bardak ıcerek güne baslıyorum. Kahvaltı ve aksam yemeklerınden önce 1 er bardak içiyorum. geri kalanını da aralarda bitiriyorum. buna ek olarak 1,5 lt su içmemiz gerekiyor.Merhaba kolay gelsin. Azminizden dolayı tebrik ederim. Menülerinizdeki detoks suyu nedir acaba içeriğinde neler var yazabilir misiniz
İnALLAH dediğiniz gibi olur. Aslında katı değil hiç aç kalmıyorum. Ögle yemeği ve sabsah kahvaltısını birleştirecek sekilde yiyorum. Aslında bir nevi aralıklı oruc yapıyorum .Bence çok hızlı verirsiniz diyetiniz oldukça katı. Detoks suyunu ben de merak ettim. Bir de öğle yemeği yemiyor musunuz?
Peki kahvaltı içeriği nedir? Yumurta yeşillik gibi mi?İnALLAH dediğiniz gibi olur. Aslında katı değil hiç aç kalmıyorum. Ögle yemeği ve sabsah kahvaltısını birleştirecek sekilde yiyorum. Aslında bir nevi aralıklı oruc yapıyorum .
Kahvaltım:75-100 gr tam bugday ekmek,90 gr kaşar bol yeşillikkle yapılan sandvic ,ya da ekmeleri tost yapıp yanına salata(5 gün iş yerindeyken)+1 sb laktozsuz süt (tarcın ilave)+3 cevizPeki kahvaltı içeriği nedir? Yumurta yeşillik gibi mi?
Bir de bu listeler benim yiyebildigim seylere göre yapıldı. ben kahvaltıda zeytıni,peynır ,yumurta sarısı vs. hiç yiyemiyorum o yuzden benim yiyebildigim ürünlere göre ayarladı.Peki kahvaltı içeriği nedir? Yumurta yeşillik gibi mi?
Çok teşekkür ederim İnşALLAH. Diyet yaparsanız beklerim:)Anladım. Çok güzel ilerlemissiniz sağlıkla verin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?