canım zayıflama haplarının böyle bir etkisi var.. benimm görümcem zayıplama hapıyla kilo verdi ama zaten kocaman olan yanakları küçülünce daha iyi oldu bence.. madem yüzden vermek istemiyorsun bence zayıflama hapı yerine bir diyetisyene git.. herşeyden önce daha sağlıklı..
canım zayıflama ilacını kes lütfen...
oluruna bırak bakalım...
düzelirsin inşallah...
mrb benimde aynı yüzümden çok gitti aynaya bakamıyorum.ben şimdi kalori hesabıyla zayıflayanların grubundayım.sende bize katılabilirsin.daha önce zayıflama hapıyla ilgili seninle paylaşımım olmuştu bende seni arıyordum))))
evet canım aynı senin kullandığından ama bugün bıraktım çok çarpıntı yaptı.baş ağrısından uyuyamıyorumm(((((
20 gün kullandım canım ama artık kullanmayı düşünmüyorumm((
17 gundur diet yapiodum birde bi zayflama ilaci yardimida aliodum yurugusede cikiorum cok sik 64.700 den 60.200 e dustum ama direk yuzumden gitti o kadar cirkinlestimkii( burnum kocamn ciktii yuzumde et kalmadi cok garip bisy oldum aynaya bakamiyorum pskolojim bozuldu resmen sadece yuzumden kg almak icin ne yapmalym 59:
Haklisiniz ama diette yapmays calstm duzene girmedi bi turlu birde surekli biseyler yiesim gelio tutamiyorum kendimi:/Ben 110 kilo olmama rağmen doktorum zayfılayabildiğim sürece zayıflma hapı vermedi sizin kilonuz çok az yani diyetle rahat zayıflarsınız neden zayıflama hapı kullanıp karaciğerinizi yoruyorsunuz?Ama tercih sizindir bende daha kilolu olduğum dönemde Doktorumun vermesi üzerine kullandım diyet+zayıflama hapıyla 11 kilo verdim 1 ayda ama bende öyle bir bölgeden zayıflama olmadı herhalde çok kiloluydum ondan
Haklisiniz ama diette yapmays calstm duzene girmedi bi turlu birde surekli biseyler yiesim gelio tutamiyorum kendimi:/
İlk baslangic gunlerin sandimbenimde sadece ilk gunler bulantim oluyordu simdi hic bi yan etkisini gormedim oyle:/ sadece yuzumden gitti arkadaslarim vs herkes cok cirkinlestgimi soyluyo:'( hatirladim sanirim canmm 7 kg vermistin dimi?
canım ne olur sende kullanmayı bırak ileride zararlarını görebilirsin.keşke kullanmasaydım((( 20 günde 5 kilo verdim ama sağlığımıda verdimm ((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?