ÇİĞ BADEM, SİYAH ÇEKİRDEKLİ ÜZÜM, SİYAH KURU KAYISI ve günde iki tane CEVİZ yiyin..
Bunları yedikten bir hafta sonra yüzünüz eski canlılığına kavuşacaktır..Yanaklarınız al al olacaktır..Hemde vucudunuz kilo almadan..
NOT : Aç karnına yada yemekten iki saat sonra yemeye çalışın..
Evet gerçekten çok işe yarıyor..Dediklerimi orantılı bir şekilde yerseniz 1 haftada yüzünüzdeki değişikliği fark edersiniz..Badem çiğ badem olsun, siyah üzüm büyük olanlardan olsun, dikkat edin olur mu ?
Canm bu cig badem i hic bi aktarda bulamadim nerde satiliyordurki acaba? Birde ortalama kac tane yemeliyz gunde?:44:
Ben Ankara'da yaşıyorum ve hemen hemen heryerde satılıyor.. Tuzsuz ve kavrulmamış yani.
Ben, akşam yatmadan 5-6 tane, birde sabah kayısıyla birlikte 5-6 adet yiyorum.. Öğleden sonra (güneş olması iyi oluyor) ; ceviz yiyorum bir tane.. Akşamda yemekten önce diğer cevizi ve siyah üzümü yiyorum.. Bu şekilde hem iştahınızda kesiliyor.
ÇİĞ BADEM, SİYAH ÇEKİRDEKLİ ÜZÜM, SİYAH KURU KAYISI ve günde iki tane CEVİZ yiyin..
Bunları yedikten bir hafta sonra yüzünüz eski canlılığına kavuşacaktır..Yanaklarınız al al olacaktır..Hemde vucudunuz kilo almadan..
NOT : Aç karnına yada yemekten iki saat sonra yemeye çalışın..
bu arada şimdi fark ettim de konuyu açalı baya olmuş
nasıl sonuç aldın mı yüzün düzeldi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?