Diyet yapıyorum

Rizelikiz5353

Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2017
101
28
13
31
:halay:merhaba kızlar 15 20 gündür diyet yapıyorum malum kilo 70 olunca kendimi picaklamak istemediğim için bı dur dedim bogazima:duduk:ama merak ettiğim bişey var ben sabahları bir kase meyveli musli yiyorum su bim de satılan varya gayette tok tutuyor yani akşamda ondan yedim mı bitti arada belki bı armut belki bı kuru kayısı fln işte icebildigim kadar su bide her gün zumba yapıyorum bu sadeye 7 kilo verdim aynadan bakınca da belli oluyor ama spor salonuna gittiğimde ölçüler ve sadece 2 kilo yağ vermişsin dediler kas oranım artmış su oranimda artmış ee yağ dan vermediysen diğer 4 kiloyu nereden verdim sordum sacmaladi spor hocası anlamadım yani acaba ödem fln mıydı yada bu programla yağ yakamazmiyim:KK43: bı yardım edin kızlar :dua:

:halay:merhaba kızlar 15 20 gündür diyet yapıyorum malum kilo 70 olunca kendimi picaklamak istemediğim için bı dur dedim bogazima:duduk:ama merak ettiğim bişey var ben sabahları bir kase meyveli musli yiyorum su bim de satılan varya gayette tok tutuyor yani akşamda ondan yedim mı bitti arada belki bı armut belki bı kuru kayısı fln işte icebildigim kadar su bide her gün zumba yapıyorum bu sadeye 7 kilo verdim aynadan bakınca da belli oluyor ama spor salonuna gittiğimde ölçüler ve sadece 2 kilo yağ vermişsin dediler kas oranım artmış su oranimda artmış ee yağ dan vermediysen diğer 4 kiloyu nereden verdim sordum sacmaladi spor hocası anlamadım yani acaba ödem fln mıydı yada bu programla yağ yakamazmiyim:KK43: bı yardım edin kızlar :dua:[/QUOT

Kasdan ve etten yemişsindir. Vücundaki ödemi atmışındır. Yaptığın rejim spor yapan biri için çok yetersiz. Kio ölçümü olarak değilde mezuları ile vucüt ölçülerini aldırdın mı? Tamam kas olarak almışsın ama nereden almışsın mesela?

Verdiğin kilo yetersiz değil yaptığın rejim yetersiz. Bir paket müsli ile hangi gıdayı almayı planlıyorsun. Ee hani protein . Sadece süt ile mi protein alacaksınız. Yavaş kilo verin doğru verin.

O
Bu rejimle yakınla hasta olursun benden demesi
Haklısın bende farkındayım ama bı an önce zayıflamak istiyorum sonra sağlıklı beslenicem tabiki bide ben sinirimi bilmiyorum küçücük bişey yesem tadına bakmalik bide bakıyorum ki karnım doyana kadar yemişim muslinin içinde kuru üzüm ceviz elma ne ararsan var aslında o yüzden sanki sağlıklı gibide geldi

ARa ögünün yok.Ara öğün koymalısın. Mesela metabolizma hı<ını biliyor musun? Yani hiç hareket etmez iken vucün ne kadar kalori harcıyor. Heri nsanın ki bir değil. İçine elma kru ceviz üzüm koyuyorsun yaa glikozu arttıyorsun. Cevizi koyup kalorisini ve yağını arttıyorsun. Lifli besliniyorsun ma kabızım dersen hiç şaşırmam vücudun hiç yağ kalmıyor. He bende çok zayıf biri değilidim ama kilo vermeyi diyestisten kontrol yapıyorum. Spor progamıma da hocalar yazıyor uyguluyorum. Çok hızlı kilo veremiyorum metobilizma hızım düşük benim. Kasım da başladım rejim yapmaya totalde 5 kilo verdim. 1,5 kilo kas yaptım. 1.50 50 kiloyum. ben 46 idim sigaayı bıraktım. 10 kilo aldım. şimdi hedefim 47 olmak kas ile son 3 kilom :)

İStikararlı olarak kilo verdiğim için midem de küçüldü bende senin gibidydim. Yemeğe başladım mı durduramazdım. Şimdi midem küçüldü. Yemeye başlasam bile vücut dur diyor. Ben senin yerinde olsam ilk 2 ay diyetisyen kontrolünde diyet yapardım.

İStikararlı olarak kilo verdiğim için midem de küçüldü bende senin gibidydim. Yemeğe başladım mı durduramazdım. Şimdi midem küçüldü. Yemeye başlasam bile vücut dur diyor. Ben senin yerinde olsam ilk 2 ay diyetisyen kontrolünde diyet yapardım.
Diyetisyene gittim ama ne kan tahlili ne başka bişey herkese aynı listeyi verip gönderiyorlar çok sinirlendim bende kıloma bile bakmadı bana sordu ya yanlış biliyorsam dimi ama sonra verdiği kağıdı çöpe attım kendim yaparım diyetimi dedim bu arada haklısın kabızlık var ama benimki kronik sulalemizde hep vardır yani şimdi sadece mısır gevreğiyle günü bitirmiyorum mesela bı gün bır iki tane köfte yiyorum diğer gün haşlanmış yumurta yiyorum yoğurt yemeye çalışıyorum her gün zeytin ve küçük bı parça peynir yiyorum tansiyonum düşmesin diye sence yeterli değil mı çorba fln içmiyorum bı mercimek çorbası seviyorum onuda yapmaya çok üşeniyorum bide yapınca çok yiyorum ondan:kk77:

Birde peygamber efendimiz zamanında müslümanlar çok saglikliymis o zamanlar da sormuşlar nedir bunun sırrı diye peygamber efendimiz s.a.v. demiş ki biz sadece belimizi dogrultacak kadar yemek yeriz fazlasi zararlı bu olaydan yola çıkarak bende aç kalmayı deniyorim:KK58:

Hangi diyetistene gittiğinde önemli aynı listeyi veremez içinde mutlaka birşeyleri değiştiriyordur. Ben de ilk iki hafta herkesin yaptığı diyeti yaptım ama şimdi farklı tamam ben de kornik kabızım ama sabahları sadece mısır gevreği yediğin için ister istemez kabızlığın deva edecek çünkü vucüduna yağ grimyor. 1 tas yağsız mercimek çorbası 1 dilim ekmeğe eşittir. Senin ara öğünün yok . KEşke atmasaymışsın diyet listeni. Zaten sonrasında kalori hespalmasını öğreniyorsun. Mesela ben bıraktım diyestisyeni. Ama diyet listemden gene çok şaşmıyorum. Yaptığım spora göre besleniyorum. Bilinçsiz yapılan her diyet vucüduna zarar çok kilo verebilirsin sonra almamakta önemli . Ben hala vermeye devam ediyorum. Yavaş yavaş ama hiç bir sağlık sıkıntısı çekmeden. spor yaptığın için vücudunun aç kalmaması lazım. Portein kadar vucüduna karbonhidrat ve yağ da girmeli. Ben senin yerinde olsam aşka bir diyetisyene giderim . Şuan kan tahlillerinin de çok iyi çıkacağını sanmıyorum. Diyetisyen denge mantığını otturmaman için geçerli

Back
X