- 10 Şubat 2017
- 101
- 28
- 13
- 31
- Konu Sahibi Rizelikiz5353

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kızlar 15 20 gündür diyet yapıyorum malum kilo 70 olunca kendimi picaklamak istemediğim için bı dur dedim bogazima
ama merak ettiğim bişey var ben sabahları bir kase meyveli musli yiyorum su bim de satılan varya gayette tok tutuyor yani akşamda ondan yedim mı bitti arada belki bı armut belki bı kuru kayısı fln işte icebildigim kadar su bide her gün zumba yapıyorum bu sadeye 7 kilo verdim aynadan bakınca da belli oluyor ama spor salonuna gittiğimde ölçüler ve sadece 2 kilo yağ vermişsin dediler kas oranım artmış su oranimda artmış ee yağ dan vermediysen diğer 4 kiloyu nereden verdim sordum sacmaladi spor hocası anlamadım yani acaba ödem fln mıydı yada bu programla yağ yakamazmiyim
bı yardım edin kızlar
[/QUOT
Kasdan ve etten yemişsindir. Vücundaki ödemi atmışındır. Yaptığın rejim spor yapan biri için çok yetersiz. Kio ölçümü olarak değilde mezuları ile vucüt ölçülerini aldırdın mı? Tamam kas olarak almışsın ama nereden almışsın mesela?
Haklısın bende farkındayım ama bı an önce zayıflamak istiyorum sonra sağlıklı beslenicem tabiki bide ben sinirimi bilmiyorum küçücük bişey yesem tadına bakmalik bide bakıyorum ki karnım doyana kadar yemişim muslinin içinde kuru üzüm ceviz elma ne ararsan var aslında o yüzden sanki sağlıklı gibide geldiBu rejimle yakınla hasta olursun benden demesi
Diyetisyene gittim ama ne kan tahlili ne başka bişey herkese aynı listeyi verip gönderiyorlar çok sinirlendim bende kıloma bile bakmadı bana sordu ya yanlış biliyorsam dimi ama sonra verdiği kağıdı çöpe attım kendim yaparım diyetimi dedim bu arada haklısın kabızlık var ama benimki kronik sulalemizde hep vardır yani şimdi sadece mısır gevreğiyle günü bitirmiyorum mesela bı gün bır iki tane köfte yiyorum diğer gün haşlanmış yumurta yiyorum yoğurt yemeye çalışıyorum her gün zeytin ve küçük bı parça peynir yiyorum tansiyonum düşmesin diye sence yeterli değil mı çorba fln içmiyorum bı mercimek çorbası seviyorum onuda yapmaya çok üşeniyorum bide yapınca çok yiyorum ondanİStikararlı olarak kilo verdiğim için midem de küçüldü bende senin gibidydim. Yemeğe başladım mı durduramazdım. Şimdi midem küçüldü. Yemeye başlasam bile vücut dur diyor. Ben senin yerinde olsam ilk 2 ay diyetisyen kontrolünde diyet yapardım.