Diyet yapmadan kilo verilir mi??

bestherbalife

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2015
2
1
1
38
Arkadaslar diyet yaparak yağ oranını aşagı cekip, kas oranınızı yukarı çıkarmanın aksine su oranını ve kasınızı asagi cekiyosunuz. Kilo verdiginizi saniyorsunuz ama malesef yaptiginiz sey sadece bu. Bu uygulama sonrasi kas erittigimiz icin vucudumuz tamamen yorgun düsüyor. Yağ yakabilmek icin saglikli beslenip kasınızı kuvvetlendirmeniz lazim. Fakat bu suan ki besinlerle kesinlikle mümkün olmuyor. Dogru sekilde beslenerek aç kalmadan saglikli kilo vermeyi dusunen kac kisi var aramizda??

evet bencede .. katiliyorum .. ben yurtdisinda kaliyorum mesela Burda BI Programm var .. yediklerinin puan hesabini yapiyosun ister birgünde tavuk eti salata yogurt corba felan yer icersin yada 1 pizza yersin birdahada bisey yiyemezsin.. Gründe mesela 24 puan alma hakkin var bir tavuk 5 puansa pizza 18 ve cok iyi bir uygulama ben ve teyzem bununla 10 kilo vermistik AMA ben tabi geri aldim cok yedigim icin.. diyetsiz cok zor ama.. cok sabir gerektirir.. ve düzenli spor tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…