Diyete devam edemiyorum

Feraceli

Nirvana
Pro Üye
9 Ocak 2015
19.293
80.203
Tam 5 gündür diyete devam edemiyorum o kadar çok şey yedim ki son 2-3 gündür ataklar akşam üzeri geliyor ay napıcam ben sabah iyi hoş güzel geçiyor sporumuda yapıyorum akşam azıyorum napıcam ben yarın tartılıcam +5,+7 yüzde yüz görürüm allahım napıcam ben yeniden kilolu rabia olmak istemiyorum :KK61:

Napıcam ne boğazını tutacan. :KK53:

Çok zor yav diyet yapmak. Ben bıktım artık yapmıyorum.
Etliyim butluyum kilolarımla mutluyum artık napiim. :KK48::KK72:

Tam 5 gündür diyete devam edemiyorum o kadar çok şey yedim ki son 2-3 gündür ataklar akşam üzeri geliyor ay napıcam ben sabah iyi hoş güzel geçiyor sporumuda yapıyorum akşam azıyorum napıcam ben yarın tartılıcam +5,+7 yüzde yüz görürüm allahım napıcam ben yeniden kilolu rabia olmak istemiyorum :KK61:

Canım sen ne diyeti yapıyosun ? Karatay falan mı ?

Şimdi aklıma geldi ben adet olmuyordum doktor ilaç verdi 3 gün kullandım ve ilacı kullandıktan sonra bu hale geldim

[QUOkendim elpisipisicikk, post: 40092040, member: 664122"]Canım sen ne diyeti yapıyosun ? Karatay falan mı ?[/QUOTE]
Yok kendim yapıyorum 3-4 aydır

Diyet ben de Yaptım kilo da verdim.ama dogru olan diyet olarak degil de yasam Şekli gibi görmek sağlıklı beslenmeye çalışmak ne yazık ki böyle.yarın sizin için güzel birgün olacak yeniden başlayın

[QUOTE="bocek22, post: 40092126, member: 465834"nefsine hakiben de Yaptım kilo da verdim.ama dogru olan diyet olarak degil de yasam Şekli gibi görmek sağlıklı beslenmeye çalışmak ne yazık ki böyle.yarın sizin için güzel birgün olacak yeniden başlayın[/QUOTE]
5 gündür her sabah başlayıp her akşam bozuyorum nefsime hakim olamıyorum hiiiç

Bana da ataklar aksam üzeri geliyor ama ben emziriyorum sanırım o yüzden. Baktım cok fena bastırıyor bir parca bitter cikolatayı yanagıma koyup kendimi kandırıyorum.

10 günde 3 kilo gitmiş. Biraz daha sıkın dişinizi

canım ben diyet hiç bir zaman uyamadım en uzun 3 hafta anca yapmısımdır o zamanda zaten 17 yasında falandım.Yani bundan 2 ,5 sene öncesi.Diyeti bırakınca sporuda bırakınca vücut aynı formuna dönüyor bu yüzden yediklerini kısıp aksam gec yemeyerek duzene soksaydın keske kendini diyeti hep korumak hep yapmak zorundasın.Vaktin varsa dısarıda bol bol yürü kos

canım ben diyet hiç bir zaman uyamadım en uzun 3 hafta anca yapmısımdır o zamanda zaten 17 yasında falandım.Yani bundan 2 ,5 sene öncesi.Diyeti bırakınca sporuda bırakınca vücut aynı formuna dönüyor bu yüzden yediklerini kısıp aksam gec yemeyerek duzene soksaydın keske kendini diyeti hep korumak hep yapmak zorundasın.Vaktin varsa dısarıda bol bol yürü kos
Yok maalesef havalarda soguk eski azmim kalmadı unuttum kötü günlerini off

Aaa hiç duymadım o nedir
yumurtalıklarda kistlerin meydana gelmesi ile olur,hormonal rahatsızlıktır,kısaca daha detaylıca bilgiyi netten bulursun,adet düzensizliği kilo alımı,sivilcelenme tüylenme problemi olur,adet olmamışsınız bunun nedeni araştırılmadı mı?

bulca .!.:
yumurtalıklarda kistlerin meydana gelmesi ile olur,hormonal rahatsızlıktır,kısaca daha detaylıca bilgiyi netten bulursun,adet düzensizliği kilo alımı,sivilcelenme tüylenme problemi olur,adet olmamışsınız bunun nedeni araştırılmadı mı?
Yok adetin 4 günü gidicem o zaman testler yapılacak ama hâlâ olmadm

X