diyete yeni baslayan cömez .. :)

seheryelikiz

ya hep ya hic ;)
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2011
514
9
118
arkadaslar boy desen bikaris ,kilo desen bi ton misali :)) bu kilolara birlikte dur diyelim.. hersene bi önceki seneyi arar oldum :(..genelde 55 li kilolardayken birer ara seneyle 60-66-ve suan 72 yim :( boyumda 1,63 ..1 yillik evliyim henüz cocugum yok..hamis olmadan bi 10 versem dünyalar benim olcak..kilo almaya müsait bi ailden geliyorum..ve simdi motive receteleri bekliorum sizden..nolur beni zayiflatin kizceler ;)
neler yapiyorum,
yürüyüsü öncedende yapardim ama yemekten kesmezdim..normal olarak kilolar gitmiodu :(
10 gündür az yiyorum ve 1 saat yürüyüs..tartilmadim ama kilolar sanki direnio ama vucüt sIklasti biraz..

lütfen benim gibi yeni baslayanlar varsa gelin birbirimizi gazlayalim ve bi 5 ay sonra tekrar durunmlarimiza göz atalim..

Son düzenleme:
merhaba..
bende uzun zamandır sürekli diyete başlayıp bozuyorum, sana katılayım ve artık bu son olsun...:16:
1.68 boyum var kilomda 70 hemen hemen aynı sayılırız, hazirana kadar 55 olmak istiyorum:16:

tamam masalcim h.g :)) hade rastgele bak caymak yok haa:) ne yedik ne yaptik paylasalim :) tatliyi cikolatyai özlüorum :/ a,a yemek yok..insan istio hemen zayifladigini görsün..ama bu zamanla oluyo..su icme durumun nasil ben aliskanlik yapmam gerek

tamam asla caymıyoruz :16: ben su çok içiyorum alışkanlık edindim 1,5 litrelik şişeyi sürekli yanımda gezdiriyorum ki aklıma gelsin içeyim diye sana da tavsiye ederim suyu sürekli gözünün önünde bulundur. benimde en büyük problemim sabır canım malesef hemen zayıfladığımı görmek istiyorum sabredemiyorum, böyle olunca da hemen pes ediyorum:37: bende çikolatayı bırakamıyorum ve evde tek kaldığım için yemek yapmak istemiyor canım ee böyle olunca da hep abur cubur şeylerle kilo alıyorum:14:

cnm ya saol evet su icicem kesin..aslinda evde yalnizsan diete uyman daha koay olmazmI? mesela esine cocuklarina yemek yapma zorunda deilsin okokularla bogusma yok :) bende cnm sIkIlInca sariyorum abur cubura :( ama cok sagliksiz ..biz ise kendimize birer kilo cizelgesi yaparak baslayalim bence ;)

günaydınn

zeyca hoşgeldin sende :16: kırlangıcım bende hemen bir çizelge yapıyorum , umarım becerebilirim:44: bu arada dediğin gibi yemek kokularıyla boğuşmuyorum ama insan tek olunca yemekle uğraşmıyor hemen abur cubura sarıyorum daha kötü yani bir düzen olmuyor.. hadi kahvaltıları yazarak açılışı yapalım..:ssz:

şu çizelge işini beceremiyorum ya:37: neyse daha sonra tekrar denicem

kahvaltı öncesi tarçınlı ballı ılık suyumu içtim..

kahvaltı:

1 yumurta
2 dilim ekmek
küçük bir dilim peynir
domates

ben her hangi bir diyet programı takip etmiyorum, tarçınlı bal karışımını düzenli bir şekilde içeceğim ve tüm yediklerimi yarıya düşüreceğim,siz nasıl yapacaksınız?

kızlar bendeeee. beni de aranıza alınn. ne yapacağıma bi türlü karar veremyrum o kadar dyet değiştirdim ki. sınava da hazırlanıyorum. beraber bişeyler yapalımmmm.

tabi ne demek rule hosgeldin aramiza hayirla zayiflamalar :)) hade gaza gelme benzine gel :))

yansimasalim cizelgeni bir daha dene olmazsa ben yardim ederim adim adim ;)

şu çizelge işini beceremiyorum ya:37: neyse daha sonra tekrar denicem

kahvaltı öncesi tarçınlı ballı ılık suyumu içtim..

kahvaltı:

1 yumurta
2 dilim ekmek
küçük bir dilim peynir
domates

ben her hangi bir diyet programı takip etmiyorum, tarçınlı bal karışımını düzenli bir şekilde içeceğim ve tüm yediklerimi yarıya düşüreceğim,siz nasıl yapacaksınız?

canimmm bravoo sana :)) :nazar:güzel gidiyosun kesin basaracaksin...:nazar:bende yazayim

bende herzabahh bir bardak ilik sirkeli su iciyorum..(kesin sirkesi cok az olucak dikkat )
1 saat yürüdüm..:21:
kahvaltiyi sIki yapiorum genelde :)
1 yumurta
1 dilim ekmek
bal
domates
maydonoz- yesil biber
krem peynir:26:

:49::49::54:

bisey deil cnm..e sende anlat neler yapion yada yapmaliyiz ? :26:

ya hadi biz cömeziz nerde bu isin ustalari niye bize destek vermiolar :(

kırlangıçcım senin kahvaltı da çok güzel yalnız krem peyniri çıkaralım oradan :46:

dün sevdiceğimin doğum günüydü o yüzden girip yazamadım ama sizde yazmamışsınız :20::1:

dün akşamüstü 3 kaşık kadar pilav ve 2 parça tavuk yedim.. akşam da malesef doğum günü kutladığımız için bir dilim pasta ama ince bir dilim:17: ve 2 kadeh şarap içtim:17:

bugün kahvaltıda iki dilim ekmeği tost yaptım ve domates yedim, ilk günden biraz bozdum rejimi ama bugün o açığı telafi etcem :16: sizde durumlar ne raporları alayım:9:

hoş bulduk canlarım cumartesi günüm vardı abarttım aazıcık akşam yemedim.pazar nöbetçiydim iyidi tozutmadım .bugün evdeyim komşularımı çağırdım kısır kek börek yaptımmm ohhhh ohhhh ben sadece kısır yedim aşama yoğurt yiyecem.yarından itibaren düzenli rapor verecem canlarımmm

hoş bulduk canlarım cumartesi günüm vardı abarttım aazıcık akşam yemedim.pazar nöbetçiydim iyidi tozutmadım .bugün evdeyim komşularımı çağırdım kısır kek börek yaptımmm ohhhh ohhhh ben sadece kısır yedim aşama yoğurt yiyecem.yarından itibaren düzenli rapor verecem canlarımmm

kek ve böreğe karşı koyabildiğin için seni tebrik ediyorum zeyca :42: kısırda pek kalorili bir şey değil zaten diyette önemli olan akşam yemeğini erken ve az yiyebilmek ama başarmak mesele tabi:1:

kızlar bende varımmm nerdeyse bir ayddır diyetteyim iyi gidiorr karatay yapıyorumm acıkmıyorumm çokk kılo aldımevlendikten sonra o kılonun üüstüne birde hamıle kaldım olan oldu anlıcanız 8 aylık bebeyım var 4 gündür tartılmıyorum ama 4 gun önce 4 kilo vermıstım bu ayın 24 de tam bir ay olacak kendimi toparladım ve sonunda başladımm inşallah böyle gider eskı halime dönmem gerek böyle cok mutsusuz hiç birşey almak istemiyorum hiç biryere gitmek istemiyorum bu yazı bukadar kıloyla karsılamak istemiyorum hamileliiyimin ilk ayında kotumun içine giriyodun sonra tabi ayagın sığmadı ama pazar gunu denedin ve dümesi kapandıı cok mutlu oldummmm destek olalım ve motıvasyonumuzu kaybetmıyelım cünki herseyın tadını biliyoruz bu zamana kadar yedikde ne olduu:1:

kızlar bende varımmm nerdeyse bir ayddır diyetteyim iyi gidiorr karatay yapıyorumm acıkmıyorumm çokk kılo aldımevlendikten sonra o kılonun üüstüne birde hamıle kaldım olan oldu anlıcanız 8 aylık bebeyım var 4 gündür tartılmıyorum ama 4 gun önce 4 kilo vermıstım bu ayın 24 de tam bir ay olacak kendimi toparladım ve sonunda başladımm inşallah böyle gider eskı halime dönmem gerek böyle cok mutsusuz hiç birşey almak istemiyorum hiç biryere gitmek istemiyorum bu yazı bukadar kıloyla karsılamak istemiyorum hamileliiyimin ilk ayında kotumun içine giriyodun sonra tabi ayagın sığmadı ama pazar gunu denedin ve dümesi kapandıı cok mutlu oldummmm destek olalım ve motıvasyonumuzu kaybetmıyelım cünki herseyın tadını biliyoruz bu zamana kadar yedikde ne olduu:1:

hoşgeldinn :16:

maşallah diyorum öncelikle hem bebişle uğraşıp hemde diyetine devam edebildiğin için.. ne güzel en azından doğum kiloları onlar, güzel bir sebeple alınmış:1: ben kendime çok kızıyorum ya daha doğum falan yapmadan kilo aldım sonrasını düşünemiyorum o yüzden buna bir dur demek lazım hep beraber :32: benimde bir sürü alıp giyemediğim şeyler var, hemen zayıflayayım giyebileyim istiyorum , dediğin gibi alışveriş yapmak istemiyorum ne giysem yakışmıyor sanki ve en önemlisi de beğendiklerimi değil kilolarımı gizleyecek şeyleri giymek zorunda kalıyorum :37:

Back
X