• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diyete yeni baslayan cömez .. :)

canım bu hafta tam gaz başladım diyebilirim, bence önemli olan akşam yemeği diye düşünüyorum.ekmeği çok azalttım günde en fazla 3 dilim o da tam buğday bu gün mesela sabah peynir zeytin bol yeşillik ,öğlen pilav et salata vardı pilavı yemedim onun yerine 1 dilim ekmek yemedim:45: ,akşama çorba yoğurt salata düşünüyorum birde evde hareket yapabilsem kollarım çok kalın basenlerim de var onlara hareket lazım:52::52:artık yedili rakamarı görmek istiyorum

ayyy unuttum birde diyorum kişu bir hafta yediklerime çok dikkat edeyim yani kaçamak yapmayım birde leslie ile hergün yürüyeyim yada hareket yapayım kendi çapımda, cumaya da büyük gün tartılayım, belki daha çook motive olurum ne dersiniz?

harikasun kuzum sakin kacamak yok ;) cuma büyük gün..bende iyi basladim bu hafta ama arada tatli canim cekio..yilmadan devam yola

benimde bazen canım çok tatlı istiyor, bazen hemen şekersiz sütlükahve pişiriyorum yada dereotu brokoli yiyorum tok da tutuyor sanki

zeycaa ne durumdasin tartildinmi zuzu ? yaww ben bigün uygularsam diger gün mutlaka kacamak yapiom elimde olmadan tam motive ne zaman olucam ben yaa :( yansi masal desen ortada yok :)

burdayımm canım vallaha süper gidiyor yarın tartı zamanı yuppiiiiii ama bu hafta spor yapamadım .bu işiçözdüm akşam yemeğe dikkat bolll su ,insan birazcık kaçırınca amaan nasıl olsa kaçtı yyeyim gitsin diyor .aldanma içinden gelen bu seslere ertesi gün az ye hemen topalan bende senin gibiyim bu sefer başaracam sanki, bakalım yarın kaç çıkacam:3:

Back
X