• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diyete yeni baslayan cömez .. :)

Diyetim dışında haftanın beş günü 45 dakikalık yürüyüşü asla atlatmadım..
Kilo vermemde içtiğim bitki çaylarının faydası var diye de düşünüyorum..

hoşgeldinn :16:

maşallah diyorum öncelikle hem bebişle uğraşıp hemde diyetine devam edebildiğin için.. ne güzel en azından doğum kiloları onlar, güzel bir sebeple alınmış:1: ben kendime çok kızıyorum ya daha doğum falan yapmadan kilo aldım sonrasını düşünemiyorum o yüzden buna bir dur demek lazım hep beraber :32: benimde bir sürü alıp giyemediğim şeyler var, hemen zayıflayayım giyebileyim istiyorum , dediğin gibi alışveriş yapmak istemiyorum ne giysem yakışmıyor sanki ve en önemlisi de beğendiklerimi değil kilolarımı gizleyecek şeyleri giymek zorunda kalıyorum :37:

ewet caınm seni çok iyiy anlıyorum teyze gibi giyinıyorum uzun zamandır cünkü:1:ama sana sunu söyleyeyım ben 3 kılo sonra hamıle kaldııgım kıloma geleceyım yanı hamıle kalmadan önce 15 kılo aldım sankı babamın evinde ac yaşıyodumm:1: ama hıç birsey bellı olmaz kuzenimle beraber hamıleydık kuzenim çok zayıf hamıle kaldı baya kılo aldı ama benım kada deyill daha sonra ikimizde doğum yaptım ama kuzenım doğum yaptıgı kıloyu gecti zayıf hamile kalmaklada cokda alakalı oldunu sanmıyorum ama bir daha cocuk yapacak olursamm hamilelikte dikkatlı olmakda yarara oldugunu düşünüyorum ılk aylarda alınan kılo şimarıklık baska hiç birsey deyilll :emir_bebek:

ewet caınm seni çok iyiy anlıyorum teyze gibi giyinıyorum uzun zamandır cünkü:1:ama sana sunu söyleyeyım ben 3 kılo sonra hamıle kaldııgım kıloma geleceyım yanı hamıle kalmadan önce 15 kılo aldım sankı babamın evinde ac yaşıyodumm:1: ama hıç birsey bellı olmaz kuzenimle beraber hamıleydık kuzenim çok zayıf hamıle kaldı baya kılo aldı ama benım kada deyill daha sonra ikimizde doğum yaptım ama kuzenım doğum yaptıgı kıloyu gecti zayıf hamile kalmaklada cokda alakalı oldunu sanmıyorum ama bir daha cocuk yapacak olursamm hamilelikte dikkatlı olmakda yarara oldugunu düşünüyorum ılk aylarda alınan kılo şimarıklık baska hiç birsey deyilll :emir_bebek:

oo sende verecek kilo kalmamış ya :nazar:bende hep sevgilim yüzünden kilo aldım ya hiç ağzı boş durmaz yiyip yiyip almayanlardan bende ona uydum ama olan bana oldu:1: benim yolum biraz uzun 15 kilo vermem şart hemde hazirana kadar :14: haziranda mezuniyetim var ve ben bu kiloyla asla elbise falan giymek istemiyorum :14:

oo sende verecek kilo kalmamış ya :nazar:bende hep sevgilim yüzünden kilo aldım ya hiç ağzı boş durmaz yiyip yiyip almayanlardan bende ona uydum ama olan bana oldu:1: benim yolum biraz uzun 15 kilo vermem şart hemde hazirana kadar :14: haziranda mezuniyetim var ve ben bu kiloyla asla elbise falan giymek istemiyorum :14:

ahhhhh bu erkekelerr benım eşiminde akşamm tv karsı atıştırmalıklaır hıç bitmez bend e ona uuydun bu hal aldımm ama o aynı duruyorr:2:

bundan sonra onlara uymuyoruz ve zayıflıyoruz :34:

bu arada akşam yemeği olarak 3 tane sigara böreği, domates ve 2 zeytin yedim ve bu akşamlık yemek faslını kapadım çok midem kazınırsa bitki çayı içmeyi düşünüyorum..

ben akşam yemeyımı erken yedim acıktım bugun gunler uzadıkca 3 öğun yapıcam heralde ayran içiyorum şimdi 4 buçuk 5 gibi yıyodum akşam yemeyımı ama bugun 3 de yedim:56:

baya erken yemişsin 3 öğüne çıkar bence de. bu arada bebişi emziriyormusun? o da zayıflamayı kolaylaştırır diye duymuştum:16:

3 öğunle başladım 2 öğun yetti daha sonraa emzırıyorum ama cok emmiyo ek gidaya gectiyimden berii yetiyo gibi geliyorrr umarım yetiyodurr:43:emzirme işine gelicede valla buzaman kadar doğumada gidenleyimm 6 ay ek gidasız emzirdim her sabahta yürüyüsümü yaptım diyetimi dikkat etmedim ama 1 kılo da veremedimmm delirdimmm:2:

olsun canım bebeğinin sağlığı daha önemli kilo bundan sonra gider artık zaten 3 kilo nedir ki en fazla bir aya gider sıkma canını:emir_bebek:

kırlangıçcım senin kahvaltı da çok güzel yalnız krem peyniri çıkaralım oradan :46:

dün sevdiceğimin doğum günüydü o yüzden girip yazamadım ama sizde yazmamışsınız :20::1:

dün akşamüstü 3 kaşık kadar pilav ve 2 parça tavuk yedim.. akşam da malesef doğum günü kutladığımız için bir dilim pasta ama ince bir dilim:17: ve 2 kadeh şarap içtim:17:

bugün kahvaltıda iki dilim ekmeği tost yaptım ve domates yedim, ilk günden biraz bozdum rejimi ama bugün o açığı telafi etcem :16: sizde durumlar ne raporları alayım:9:

ohh yarasin kuzum :) sevdiceginle nice güzel yillara insallah...
bende dün aksam sebze yedim haslama ..ben 7den sonrada bisey yemeyim diom ama misafir gelio ara kacamak oluo ..

hoş bulduk canlarım cumartesi günüm vardı abarttım aazıcık akşam yemedim.pazar nöbetçiydim iyidi tozutmadım .bugün evdeyim komşularımı çağırdım kısır kek börek yaptımmm ohhhh ohhhh ben sadece kısır yedim aşama yoğurt yiyecem.yarından itibaren düzenli rapor verecem canlarımmm

bravoooo sana zeycacim benden sanada bir nazar boncugu :nazar::16:
en zoruda bu oluyo misafir gelio yememek irade isi..basarmisin..evet bencede kisir salata türü zaten ;) güzel olcak hersey

kizcelerimmm ben bugün bi yaramazlik yaptim :( esimle disari cikmistik yarim döner dürüm yedim..nasil pisman oluom ya ...sonrasi 1 saat yürüdüm ..yarin daha cok spor daha az yemek..

yeni arkadaslar hosgelmisler ..cnm insallah bizde kilolar gider..3 ayda 11 kilo bu süper ya..hemde sagliklidir..tebrikler cnm

merhaba kızlar bu sabah itibariylee 2 tane haşlanmış yumrta bır avuç yer fıstıgı 7 tane zeytın 2 omega 3 hapım 10 bucuk gibi kavaltımı yaptım aksam yemeyımıde 4 gibi yemeyı dusunuyorumm sabah 40 dakıka yürüdüm 3 buçuk kmyı biraz geçtıı karın hareketlerimi ihmal etmeyeye calısıyorum 1 aydır malum sezeryan göbeyii:1:hadi kızlarrr yaza daha güzel ve moralılı girelimmm:52:

Kirlangiclar
bravoooo sana zeycacim benden sanada bir nazar boncugu
en zoruda bu oluyo misafir gelio yememek irade isi..basarmisin..evet bencede kisir salata türü zaten ;) güzel olcak hersey
kızlar kaçgündür aklımdasıız yazamadım bende şekeri kestim tamamen birde akşam erken yiyorum 6 gibi bakalım haftaya cumaya ne olacak birde tembelleşmeyip spor :52:yapabilsem

ahh zeycacim sekeri bende birakabilsem keske.ama ben tatlandirici kullanmak istiom hani o seker hastalarinin kullandigindan..belki sagliksiz ama zayiflayana kadar herseyi yapicam..birde ben bir gün cok kacirdiysam eger ertesi gün az yeyip dengeliyorum..buda faydali oluyo..durmak yok..

yansimasal nerelerde acep masallarami karisti ;)

slm kızlar bende aynı dertteyim

gerçi ben diyete başladım 3 gün oldu.. şuanda herşey yolunda benide aranıza alırmısınız

ne demek arkadasim hosgeldin sefalar getirdin..:49:ee anlat bakimm sen neler yapion..hergün rapor vermen sart ;)
ben bugün sabah yogurt yedim öglen 1 simit indirdim..aksam üstü 2 saat yürüdüm ve simdi haslanmis brokoli yiycem ve kapatcam günü..cuma tartilip sonucu yazicam burdan ;):46::46::46::46:

Back
X