• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diyetini yarım bırakmayacak arkadaşları bekliyorum lütfen

gunaydın arkadaslar bu sabah lımonlu suyumu ıctım sımdı ıkı zeytın bıraz yagsız peynır domates salatalık bır dılım lıgt ekmek gene acım yanı :)

benim boyum 160 kilom 74 yaş 27
canım kılon bıraz fazla ıdeal suankı durumun 65 arası olması lazım sonrada dahada ınersın sana 55 cıvarı olmak lazım ama ılk oncelıgın 60 larda olmak bende 70 lerden ındım 60 sonra 50 lere dıyet yapıyomusun bır ıkı tarıf yontemı vereyım ıstersen suankı hedefım gıbek erıtmek :;)

Merabalar benim de acilen 6 kilo vermem lazım kilo 64 hedef 58 boy 165 hergun buradayım
canım naptın dıyet konusunda asama kaydede bıldınmı bugun ben tempolu bır yuruyus yapıcam bıraz parkın spor alanına gıdıcem oglen haslama tavuk yemem lazım 2 kılo daha hedef yaptım ..

canım cokta su ıyı degıl bagırsaklarıda bbozabılırsın su oaranını dengele meyvelere yuklen bırazda mıdeyı bos bırakma fazla su ac karnına fenelastırabılır suya bırazda lımon at yagları erıtsın.

Arkadaslar benim bu topik te tek kuralım kararlı ve gerçekten kıloların dan bıkms azimli sonunu getirecek aktif arkadaşları istiyorum.
Bir yazıp sonra kaybolanlari değil. :)
8 kilo vermem lazım ben sürekli girecegim 68.500 kiloyum 60 olana kadar burdayım.
Eşlik etmek isteyen arkadaşlar buyursun gelsin
ben 70 den ındım arkadaslar 52 kıloyum suan hedefımde 50 olup form tutmak 8 kılo verılır karamsar olma ekmek hamur seker tuz hayatında bır surelıne olmasın sabah mutlaka salat domates yagsız peynır ye ıkı tane yesım zeytın ye ve mutlaka gun aralarında yesıl cay ıc yazıcam gene.

mrb. elimden geldiğince yazmaya çalışırım bende 65 kiloyum hedefim 50 ama hiç 50 olmadım o yüzden belki çok sıska durur bilemiyorum gidişata göre karar vercem boyum 1.62
bıraz zayıf durabılır 53 gıbı 55 gıbı olabılır boyunla kılon oranı 10 olursa daha ıyı olur spor yap mutlaka ve yesıllık tuket salata meyve mutlaka yemelısın

canım neler yapıyorsun ? bende 69 kilo ciarıyım 60 olmak istiyorum klolarımız yakın. bende kilo verimi çok yavaş oluyor çok katı diyetlerle ancak direnci kırabiliyorum onu da ben başaramıyorum. sen neler yapıyorsun bunun için
arkadaslar moralınızı bozmayın verılıyo ınan sadece kararlı ve azımlı ol 52 kıloya dustum ben ama neler cektım yardımcı olucam sana.

Merhaba,
Tartıldınız mı, umarım korkunuz yersiz olmuştur. =)
Ya tartildim fazla bile ciktim, zaten kendimi cokk siskin hissediyorum. Adetim geldi ondandir diye dusunuyorum insallahda oyledir :(
Yememede dikkat ediyorum :(

Ya tartildim fazla bile ciktim, zaten kendimi cokk siskin hissediyorum. Adetim geldi ondandir diye dusunuyorum insallahda oyledir :KK43:
Yememede dikkat ediyorum :KK43:

Ondandır, moralinizi bozmayın. Haftaya bakarsınız düşündüğünüzden de fazla verirsiniz =)

canım naptın dıyet konusunda asama kaydede bıldınmı bugun ben tempolu bır yuruyus yapıcam bıraz parkın spor alanına gıdıcem oglen haslama tavuk yemem lazım 2 kılo daha hedef yaptım ..

yok nerdeee.. hastalık,regl şişlik ...yuvarlanıp gidiyoz inşallah almayımda

arkadaslar moralınızı bozmayın verılıyo ınan sadece kararlı ve azımlı ol 52 kıloya dustum ben ama neler cektım yardımcı olucam sana.
cok seviniirşm canım ben şu sıralar yemeği çok azalttım öğleni sadece kış salatasıyla çok ta güzel doyarak geçirdim eskiden bunu yapamazdım. ama şimdi çok başarılım benm tek sıkıntım yaptığım ağır kaçamaklar. trambolin kullanıyorum ben göbeğim için dük karın egzersizlerine başladım bir gün yürüyüş birgün egzersiz diye düşünüyorum ama bilemedim nasıl yapsam. ne kadar sürdü bu kiloya düşmen bende düşmek isityorum çok

Kızlar demekki kafaya koyunca oluyormuş. Iki gündür iyiyim. .. dikkat ediyorum ipin ucunu sanırımtekrar yyakaladım :)

yok nerdeee.. hastalık,regl şişlik ...yuvarlanıp gidiyoz inşallah almayımda
:) umutsuzluk yok yola devam ufak ufak yesıl salatalarla hergun bır ıkı dılım lıht ekmek mıdenı kucultucek meyveler acıkınca meyve ye salata yap ınan mıde bır zaman sonra kuculucek bende 1 haftadır borek kek kacırıyorum zayıfladımya ona guvenıyorum ama gerı almayayımda verdım derken durmak azım basta gelıcek :)

Merhabaaa bende varım aranızda. Sıteye yenı katıldım ılk yorumum. Ve hatta benı cok ılgılendıren kısım dıyet kısmı. Oncelıkle 20 yasındaym. Dukan dıyetı yapıyorum ama cok fazla kacamagm oldu su bayram arası sonrası.. En fazla 90.5e kadar cıktım. Suan 74 gıbıym. Hedef 55. Ip atlamaya basladım bıkac gundur gunde 300-500 arası.. Okula gıdıyorm sabah cok yogunum. Aksam da o kadar oluyo anca :-) ozetle boyle..

Hoşgeldin canm benim... biz buralardayiz... herseyi paylaşabilirsin.... birbirimize destek ile verecegiz bu kilolari inşallah

Back
X