• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diyetini yarım bırakmayacak arkadaşları bekliyorum lütfen

yaa:KK43: ben o kadarda aclik hiss etmedigim icin normal oldugnu dusundum.bugunden itibaren saat 5e kadar normal beslenecegim o zaman:)
Bence de biraz daha yemelisin :)
Amacimiz sağlıklı kilo vermek olmali.:KK68:

kahvaltida bir haslanmis yumurta, birazcik peynir ve zeytin yedim.bir de marul.
ara öğünde cok az beyaz leblebi, cig badem ve findik.
ogle yemegimi henuz yemedim ama menude haslanmis brokoli ve az bulgur pilavi var.
yalniz aksama kacamak var.
arkadasima gidiyorum caya, ve ikrami ne olursa biraz yiyeceğim.
Regl oldum kan sekerim dusuyor, biraz tatliya ihtiyacim var :KK6:

selamlar herkese, bugün ilk günüm

kahvaltım

2 dilim peynir, 10 zeytin, 1 yumurta, 5 yeşil biber, 2 pastırma yedim

akşam

1 etli kabak dolması, 3 kaşık kuru fasulye, 1 kase yoğurt, turşu ve salata yiyeceğim

gün içinde
2.5 lt su, kendi yapımım doğal ice tee, damla sakızlı türk kahvesi, 1 bardak siyah çay, limonlu su ve 1 bardak kahve

spor

1 saat cardio, 1000 ip atlama, 5.5 km hızlı tempo yürüyüş

herkese selamlar..
sabah kahvaltım ..
1,5 haşlanmış tumurta
2 çatal köy peyniri.
bir lokma ekmek..

öğlen..
2 ızgara tavuk pirz.
2 yk pirinç pilavı
bir kaçtane pat. kız.. çok az tatlı..
tatlı ve patates olmasa çok iyi olacaktı. akşama telafi ederim inşallah.

Kararlı arkadaşlar demiştik ama neredesiniz yaaa.... zordegil arkadaşım

gunaydin kizlar.Size dun yediklerimi yaziyorum

Kahvalti:1 haslanmis yumurta,1 dilim siyah ekmek ve beyaz peynir

Oglen mercimek corbasi 1 dilim siyah ekmek,yaninda biraz salata

Saat 5e kadar uzum mandarina gibi meyveler yedim.Saat 5den sonra bi sey yemedim.

Bu sabah ise geldigim icin kahvalti edemedim ancak yesil cay yaninda light biskuvi yedim.

Bakalim pazar gunu sonuc ne olacak:)

Günaydınlar herkese,
Umarım herkesin sorunsuz devam ediyordur diyeti, sporu. =)

Gunaydinlar.
ben dun aksam diyeti patlattim arkadaslar.
dedigim gibi misafirlige gittim,
amanin sen ne zayifsin giizzzz ye gitsin aboo
dediler.
Yedim ben de :)
Bügun devam, arada bir kacamak olur.
sürekli kendime ayni lafi söylüyorum,
kisa zamanda cok kilo degil,
zamana yayarak az ve kalici kilo vermek istiyorum.

dün akşam yarım saat tempolu yürüyüş yaptım.
sabah kahvaltım ise klasik karatay kahvaltısı
şimdi de kahve içiyorum.
birazdan evde cardio hareketlerime başlarım :KK66:

Selam kizlar,
sizi biraktigimi dusunmus olabilirsiniz ama birakmadim. Ben coooooookk hastayim yarina kadar raporluyum.. Bagirsak enfeksiyonu kapmisim alicaniz benim motor bozuldu :(
Kilo bildirimi yapim barim 64kg oldum bu arada doktorda yeni bisey ogrendim benim boyum megerse 156cm mis:KK57: ben 159sanarken......
Neyse kizlar herkese kolay gelsin. benim ilk hedefe 4kilo kalmis ama bu boyu duyunca ilk hedefi 58falan yapabilirim bilemedim suan saglikli karar veremedim

Selam kizlar,
sizi biraktigimi dusunmus olabilirsiniz ama birakmadim. Ben coooooookk hastayim yarina kadar raporluyum.. Bagirsak enfeksiyonu kapmisim alicaniz benim motor bozuldu :KK43:
Kilo bildirimi yapim barim 64kg oldum bu arada doktorda yeni bisey ogrendim benim boyum megerse 156cm mis:KK57: ben 159sanarken......
Neyse kizlar herkese kolay gelsin. benim ilk hedefe 4kilo kalmis ama bu boyu duyunca ilk hedefi 58falan yapabilirim bilemedim suan saglikli karar veremedim

Çok geçmiş olsun...

Selam kizlar,
sizi biraktigimi dusunmus olabilirsiniz ama birakmadim. Ben coooooookk hastayim yarina kadar raporluyum.. Bagirsak enfeksiyonu kapmisim alicaniz benim motor bozuldu :KK43:

Gecmis olsun canim

Yanlis mi anladim,
konu sahibi adini mi degistirdi ?
@gules isimli arkadas konu sahibi mi?
Gecmis olsun bu arada.

Merabalar benim de acilen 6 kilo vermem lazım kilo 64 hedef 58 boy 165 hergun buradayım

Ama kızlar ilk günde ki kararlılığınızı göremiyorum... nerdesiniz hadi canlanın biraz ama...

Kızlar selamlar ... vallahi mesajları okuyamadim tam ama bazı arkadaşlar konuyu açan da kaybolup gidiyor demiş. :) kaç gündür internetim yok aklım hep sizde ydi valla.. ben 59 kilo olana kadar buradayım kızlar bundan emin olabilirsiniz... Bu topik hep canlı kalacak hedeflere ulaşacağız

Back
X