• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diyetini yarım bırakmayacak arkadaşları bekliyorum lütfen

Oğlumu kreş e gönderdim çıktım miss gibi havada 45 dk yürüyüş yaptım gelince bir adet Sucuklu tost yedim... uno ekmeğiyle yaptım. .
şimdilik bu kadar kızlar. . Tatlitambak nerdesin kuzum Naber bak ben geldim :)

Buradayım canım hoşgeldin.
bende yürüyüş yapmayı çok isterdim. Ama bebek küçükve hava soguk...
Ben artıkekmek ve sşeker i tamamen hayatımdan cikardim. Diğer pazar çok güzel olacak

merabalar ben kalori hesabı yaparak 2 haftada 67 den 64 düştüm
yanında leslie 4 fast mil de yaptım maalesef bayramdan beri düzenli uygulayamıyorum umarım bu topikle motive oluruz

ayy bendee burdayimm buaralar biraz stressteydim fazla dikkat edemedim.ama simdi tam gaz devamm iki tane sekerpare yedim bisey opmaz dimi kizlar:KK53:

merabalar ben kalori hesabı yaparak 2 haftada 67 den 64 düştüm
yanında leslie 4 fast mil de yaptım maalesef bayramdan beri düzenli uygulayamıyorum umarım bu topikle motive oluruz
nasi kalori hesabi yapiyosun cnm brnde yapiyorum gunde 700-800kalori aliyorum anca bi kilo verdim

Ben varimm 52 ile hamile kaldım 64 ile doğuma girdim şuanki kilo 56 hedefim ise 50 biran önce vermem lazım çünkü kendimi hiç beğenmiyorum eski kıyafetlerime zorla giriyorum başlayalı 3 gün oldu ama bukez çok kararlılık ins

Pazar gününe az kaldı. Herkes en az 300-400 gr vermeli bence.dikkat edelim.
sekerpare miiii

745 cal çok az değil mi bence bu kadar az yiyerek metabolizmanı yavaşlatma... Vücudun
Buna alışırsa 1000 cal aldığın zaman aradaki 250 fark hemen kiloya dönüşür. Vücut beni aç bırakacak diye depolama geçer direk....
sonra az yiyorum ama kilo veremiyorum oluyor

Hadi bakalım pazar günü ne kadar herkes kaçamaksız devam etsin...
canım istersen sen de o mankenler gibi olabilirsin... yeter ki isteyin ve ben olacağıma
inanıyorum

Kızlar net olmayınca bende biraz kacamak yaptım :( ama geçen pazardan az çıkmak için elimden geleni yapacağım. Daha var koskoca 3 gun sporla desteklenirse 700 gr garanti bence.

745 cal çok az değil mi bence bu kadar az yiyerek metabolizmanı yavaşlatma... Vücudun
Buna alışırsa 1000 cal aldığın zaman aradaki 250 fark hemen kiloya dönüşür. Vücut beni aç bırakacak diye depolama geçer direk....
sonra az yiyorum ama kilo veremiyorum oluyor

evet az canım normalde 1000 ve üstü alıyorum bugünlük böyle canım sıkkın biraz ,üstelik sporumda kaldı

Back
X