• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diyetini yarım bırakmayacak arkadaşları bekliyorum lütfen

Sabah 67 800 çıkmıştım şimdi 68.700 çıkıyorum. 900 gr fark var ama bugün güzel yedim.. hiç yemeden olmuyor çünkü .. Hedefim hergün en az 200 gr azalmak :) yarın 67.600 olmam lazım yani

lahana diyetinin 2. gününü tamamlamış bulunuyorum.
diyete uydum, hiç kaçamağım yok yarın da hiç kilo verememiş olrsam bırakcam bunu

Bence de bırak canım kendini bu kadar yıpratma vermen gereken ne kadar kolon var hedefinde

Ya bugün gece 12 de yemin im bitti ve ben cook çikolata yedim pişman da değilim aslında:) cçok güzeldi :) yarın sabah görüşmek üzere iyi geceler kizlar

Selam arkadaşlar.
Fotoğraf eklemeye calisiyorum ama telefondan olmuyor sanirim.
benim gobek erimeye basladi :)

Eklentiler

• 20141016_123027.webp
    20141016_123027.webp
    108,4 KB · Görüntüleme: 75
Aa ekleyebilmisim:KK46:
cok mutluyum, kisa surede istedigim sonuca bir hsyli yaklastim.

merhabalar... herkese kolay gelsin. az kalorili bol sporlu günler olsun... bende geçtiğimiz cuma diyete başladım. inşallah bu defa kararlıyım, sonuna kadar devam, ideal kiloma kadar diyeti bırakmayacağım. 1 hafta önce 67.7 ile başladım, diyetisyene gittim. bana çok düşük kalorili olmayan bir diyet yazdı. hergünde yarım saat yürüyüş. bunlara uydum bugünde kontrole gittim sadece 800 gram vermişim :KK43: ilk haftam olduğu için daha fazla bekliyordum ben, onun için moralim bozuldu. ama inşallah motivasyonumu bozmamaya çalışacağım.hem sağlıklı hem de hızlı kilo verdiren bi yol yok mu?o_O

merhabalar... herkese kolay gelsin. az kalorili bol sporlu günler olsun... bende geçtiğimiz cuma diyete başladım. inşallah bu defa kararlıyım, sonuna kadar devam, ideal kiloma kadar diyeti bırakmayacağım. 1 hafta önce 67.7 ile başladım, diyetisyene gittim. bana çok düşük kalorili olmayan bir diyet yazdı. hergünde yarım saat yürüyüş. bunlara uydum bugünde kontrole gittim sadece 800 gram vermişim :KK43: ilk haftam olduğu için daha fazla bekliyordum ben, onun için moralim bozuldu. ama inşallah motivasyonumu bozmamaya çalışacağım.hem sağlıklı hem de hızlı kilo verdiren bi yol yok mu?o_O

Merhaba,
Ne moralinizi ne de motivasyonunuzu bozmayın sakın. Önemli olan devamlılık. Şöyle düşünün en azından vermişsiniz, kimi bünyeler var ilk zamanlar hiç veremiyor hatta alan bile oluyor. Bu yüzden motivasyonu düşürüp pes etmek yok =) Aynen devam edin.
Umarım haftaya istediğinizden daha fazla vermiş olursunuz.

Z zordegil ,
64,5 kilo ile basladim diyete.
bugun 62yi gordum cok sukur.
bir hayli fark etti gobegimde.
benim takintim gobek zaten.
T tatlitambak , canim insallah istedigin kiloya ulasacaksin sen de.
ben su an istedigim kiloya indim, bu kadar hizli olsun istemedim ama oluverdi.
Biliyorum ki ucunu kacirsam aninda geri alirim.
bu tempoda bir sure devam edebilirim inşallah.
Hos butun haftasonum gezmelerde gececek nasil olur bilmiyorum :)

Kızlar Nasılsıniz bakalım. ..son gün yarın hadi bakalım yarın çok dikkat edelim ki pazar a az çıkalım. ..

Gunaydin arkadaslar.
bu gece kizim hastaydi sabaha kadar oturduk.
sabah dayak yemis gibi kalktim zorla bir yumurta yiyebildim sabah.
öğleden sonra arkadasima gideceğim orda biraz yiyebilirim umarim.
moral çok acayio bir sey ya, gecen hafta arkadasa giderken midemi nasil tutabilirim derdindeyken bugun can sıkıntısından umarim orda yiyebilirim diyorum.
neyse, kuzum iyi olsun da, kilo mesele degil.

Aynen öyle canm... Allah çocuklarımıza sağlık sıhhat uzun ömür versin... geçmiş olsun bu arada

Back
X