Diyetisyen Eşliğinde Zayıflıyorum :))

everyday26

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2014
155
60
123
29
31 aralık günü diyetisyene gittim ve testlerimi yaptırdıktan sonra sağlıklı bi şekilde kilo vermeye karar verdim. Yılbaşı olduğu için o günü saymadım ve 1 ocak günü tartıda 64.00 gördüm. Bugün 3. günüm ve hiç bozmadım 1.5 kilo verdim tam olarak. (SPOR YAPMIYORUM)
doktor bana günlük 45 dakika yürümemi söyledi açık havada fakat hava şartlarından dolayı malesef yapamıyorum.
isteyen olursa listemi paylaşabilir her gün neler yazdığımı yazabilirm

Ben de 1 ocakta başladım sağlıklı beslenmeme. Leslie videolarından yapıyorum tavsiye ederim. Havalar buz gibi malum. İnşallah herşey gönlünce olur.

Ben de 1 ocakta başladım sağlıklı beslenmeme. Leslie videolarından yapıyorum tavsiye ederim. Havalar buz gibi malum. İnşallah herşey gönlünce olur.
çok fazla video izleyemiyorum internetimden dolayı dans etmeyi deniycem bende 1 ay sonrada pilates sen ne kadar verdin tartılıyor musun?

ben sadece 1 ocakta başlangıç kilomu kaydettim. Haftada bir tartılıcam. Belki 15 günde bir bile olabilir. çünkü ben çok dikkat etsem de ayda en fazla 3 kilo zayflayabiliyorum. kilo 52 boy 150

ben sadece 1 ocakta başlangıç kilomu kaydettim. Haftada bir tartılıcam. Belki 15 günde bir bile olabilir. çünkü ben çok dikkat etsem de ayda en fazla 3 kilo zayflayabiliyorum. kilo 52 boy 150
52 kilo çok iyi yaaa 3 kilo zaten senin için ideal bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…