• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetisyen Kontrolünde Kg Verme, Koruma, Sabitleme Günlüğüm

elysion

Guru
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2011
1.260
1.015
333
Bu zamana kadar kiloları hep verdik. Geri aldık. Verdik. Geri aldık. Vücudumuza yaptığımız yoyo etkisi yüzünden yaş 30' a yaklaşıp da kalça göbek şekil değiştirmeye başlayınca gördük ki bu iş kilo vermekten başka özveriler de istiyor. Verdiğimiz kiloları korumak da gerekiyor. Hatta diyetisyenimin söylediği gibi "sabitlemek" şart.

2012' den beri diyet yapıp, istediğim kiloya inip sonra hoppp diye tekrar tontiş olan ben, bu kez farklı bir deneyim yaşamak niyetindeyim. Diyetisyenimin mottosu "Önce niyet, sonra diyet". Niyet ettim diyete diye çıktım tekrar yola. :KK200:

1987' de doğdum. 30' a çok az kaldı. Eh, boy desen öyle uuuupuzun değil. 168. (13 cm topuklu ayakkabılarla ortalıkta kuğu gibi gezdiğime aldanmayın, bildiğin standart boy :halay:). Yüzüm güzel evet. Ama "Ah canımmmm kg sana yakışıyor" duyduğum an tüylerim diken diken oluyor. :kızgın:

Geçen yıl diyetisyen eşliğinde 71' den 60' a indim. Mis gibi olmuştum. Spor da yapıyordum. Taş gibi oldum yahu diye rehavete kapılmışken diyetisyenim şehir dışına gitti ve mail üzerinden kontrole devam ettik bir süre. Sonra baktım bu iş maille olmuyor, kendiliğinden koptuk birbirimizden. Ve kopuş o kopuş. Gelsin yemekler, içecekler. :eğlence: Nasılsa inceciğim artık değil mi? :dondurma:

Ve yavaş yavaş kg aldığımı fark ettim. Geçen ay diyetisyene başlamaya karar verdim. Kuzenimi de zayıflatan pek tatlı diyetisyenime gittiğim ve tartıya çıktığım o an anladım ki ne ben geçen seneki kilomdaydım, ne de artık zayıftım. :hasta:

71.8 ile 16.07.2016' da başladık.

Verdiği liste sayesinde bir hafta sonra 69.7 olmuştum.

30.07.2016 tarihinde ise 68.3' e inmiştim. Aferin bana. :nazar:

Sonra diyetisyenim yıllık izne ayrıldı ve yarın kontrolüm var.

Kilo verme, koruma ve sabitleme yolculuğuma buradan devam edeceğim.

Hepimize sağlıklı günler güzelleri güzeli kızlar :KK200:

Yediğiniz, tercihleriniz az kalorili, bol vitaminli, hepppp sağlıklı olsun. :KK200::KK39::KK36:

Bu zamana kadar kiloları hep verdik. Geri aldık. Verdik. Geri aldık. Vücudumuza yaptığımız yoyo etkisi yüzünden yaş 30' a yaklaşıp da kalça göbek şekil değiştirmeye başlayınca gördük ki bu iş kilo vermekten başka özveriler de istiyor. Verdiğimiz kiloları korumak da gerekiyor. Hatta diyetisyenimin söylediği gibi "sabitlemek" şart.

2012' den beri diyet yapıp, istediğim kiloya inip sonra hoppp diye tekrar tontiş olan ben, bu kez farklı bir deneyim yaşamak niyetindeyim. Diyetisyenimin mottosu "Önce niyet, sonra diyet". Niyet ettim diyete diye çıktım tekrar yola. :KK200:

1987' de doğdum. 30' a çok az kaldı. Eh, boy desen öyle uuuupuzun değil. 168. (13 cm topuklu ayakkabılarla ortalıkta kuğu gibi gezdiğime aldanmayın, bildiğin standart boy :halay:). Yüzüm güzel evet. Ama "Ah canımmmm kg sana yakışıyor" duyduğum an tüylerim diken diken oluyor. :kızgın:

Geçen yıl diyetisyen eşliğinde 71' den 60' a indim. Mis gibi olmuştum. Spor da yapıyordum. Taş gibi oldum yahu diye rehavete kapılmışken diyetisyenim şehir dışına gitti ve mail üzerinden kontrole devam ettik bir süre. Sonra baktım bu iş maille olmuyor, kendiliğinden koptuk birbirimizden. Ve kopuş o kopuş. Gelsin yemekler, içecekler. :eğlence: Nasılsa inceciğim artık değil mi? :dondurma:

Ve yavaş yavaş kg aldığımı fark ettim. Geçen ay diyetisyene başlamaya karar verdim. Kuzenimi de zayıflatan pek tatlı diyetisyenime gittiğim ve tartıya çıktığım o an anladım ki ne ben geçen seneki kilomdaydım, ne de artık zayıftım. :hasta:

71.8 ile 16.07.2016' da başladık.

Verdiği liste sayesinde bir hafta sonra 69.7 olmuştum.

30.07.2016 tarihinde ise 68.3' e inmiştim. Aferin bana. :nazar:

Sonra diyetisyenim yıllık izne ayrıldı ve yarın kontrolüm var.

Kilo verme, koruma ve sabitleme yolculuğuma buradan devam edeceğim.

Hepimize sağlıklı günler güzelleri güzeli kızlar :KK200:

Yediğiniz, tercihleriniz az kalorili, bol vitaminli, hepppp sağlıklı olsun. :KK200::KK39::KK36:

Yeni sayfan hayırlı olsun. Dah. Önceki sayfana sık sık bakardım önceleri. Çok sıkı diyet yapıyorsun. Bravo..
Yine yaparsın hiç dert etme sende bu azim oldukça üstesinden gelirsin;)

Bu arada bende 87 doğumluyum ve bende 168 im.. Gelgelelim 84.5 kg olmuşum. :/

Kararlıyım. Bende 60 olabilirim, sende olursun..

Takipteyim:)

Yeni sayfan hayırlı olsun. Dah. Önceki sayfana sık sık bakardım önceleri. Çok sıkı diyet yapıyorsun. Bravo..
Yine yaparsın hiç dert etme sende bu azim oldukça üstesinden gelirsin:KK66:

Bu arada bende 87 doğumluyum ve bende 168 im.. Gelgelelim 84.5 kg olmuşum. :/

Kararlıyım. Bende 60 olabilirim, sende olursun..

Takipteyim:)

Havamda olduğumda gerçekten irade konusunda örnek gösterilebilirim.
Ama eğer o havalardan oynak havalara geçip de aman şu tatlıdan da yiyivereyim dersem 6 tane dondurma üst üste yiyip ardından kocaman bir paket çikolata bitirebiliyorum.
Hayatım uç noktalardan ibaret. :skandal:

Boyumuz da yaşımız da aynı süper.
Kiloları dikkate almıyoruuuuz, sabırla ilerleyeceğiz hedefe doğru. :KK200: Sen nasıl bir program uyguluyorsun?

Ben bu tatlı diyetisyenimi pek seviyorum. Her akşam saat 9' da dondurma yemeye izin veren kaç diyetisyen var? :dondurma:

Bu sefer de korkudan yiyemiyorsun her akşam. Aklımıza yerleşmiş ya hep cısss, yasak, diyet bozma, tatlı yok, aç gez kavramları. Serbest olunca bile tedirgin oluyor insan.

Hemen yarın olsun, sabah kontrole gideyim. Döndüğümde de 3 haftalık program ne kadar işe yaramış, en başından toplam 5 haftalık diyet yolculuğumu tüm detaylarla paylaşacağım.

Havamda olduğumda gerçekten irade konusunda örnek gösterilebilirim.
Ama eğer o havalardan oynak havalara geçip de aman şu tatlıdan da yiyivereyim dersem 6 tane dondurma üst üste yiyip ardından kocaman bir paket çikolata bitirebiliyorum.
Hayatım uç noktalardan ibaret. :skandal:

Boyumuz da yaşımız da aynı süper.
Kiloları dikkate almıyoruuuuz, sabırla ilerleyeceğiz hedefe doğru. :KK200: Sen nasıl bir program uyguluyorsun?

Ben bu tatlı diyetisyenimi pek seviyorum. Her akşam saat 9' da dondurma yemeye izin veren kaç diyetisyen var? :dondurma:

Bu sefer de korkudan yiyemiyorsun her akşam. Aklımıza yerleşmiş ya hep cısss, yasak, diyet bozma, tatlı yok, aç gez kavramları. Serbest olunca bile tedirgin oluyor insan.

Hemen yarın olsun, sabah kontrole gideyim. Döndüğümde de 3 haftalık program ne kadar işe yaramış, en başından toplam 5 haftalık diyet yolculuğumu tüm detaylarla paylaşacağım.
Biz 3 kafadar olduk burda :))
Dkz yani diyetsiz kalıcı zayıflama yöntemine başladık.. Hepimiz hedeflerimize ulaşalım ;)

İyi geceler .. Yarın bol şans diliyorum sana :)

16.07.2016 tarihinde 71.8 kg başladığım programda 20.08.2016 itibariyle 67.4 kiloyum.
Geçen sene 60 kg olduğum günlerin epey uzağındayım hala, biliyorum.
Ama geçmiş geçmişte kalmıştır. Ayyyy 60' tım, tühhhh ne çok kg aldım, geçen sene 36 beden giyiyordum diyerek kendimi üzemem.
Bu yeni bir başlangıç. 60 değil 71.8 olarak başladım yeni yolculuğuma ve 1 ayın sonunda bugün 67.4' e inebildim.
Sabırla olacak. :KK200:

Gelelim vücut analizime:

16.07.2016 tarihinde yağ oranım tam 25.3 kg çıkmıştı. Göbeğimde tam 12.6 kg yağ vardı. Yağlı damacana! :işsiz:

Yediğim tüm abur cuburlar göbüşe dolmuştu sanki. :mad::skandal:

Bugün yağ oranım 22.6. Hala hedefin biraz uzağındayım. Sevgili tatlı diyetisyenim 14-15' e çekmek istiyor.
Ben de ona güveniyorum.:KK39:

Gelelim bu haftaki listeme. Biz her hafta liste değiştiriyoruz ve vücudu şaşırtıyoruz. Dondurma da yedim bu bir aylık süreçte, minik çikolata da, bal da, pekmez de.
Yok artık, kesin kg alırım dediğim zamanlarda bile baktım gidiyor yağlar.
O an fark ettim, yasak falan yok diyet sürecinde. Denge var. Neyi ne zaman yiyeceğini bilmek var. :KK59:

Bu hafta listem şöyle:

Uyanınca 1 porsiyon meyve (Saat 6' da uyanıyorum :KK57: )

Kahvaltı: 2 dilim beyaz peynir (light, süzme), bol yeşillik, salata, 2 tam ceviz, 3 yeşil zeytin, 1 dilim tam buğday/kepek/çavdarlı ekmek

Ara: 1 su bardağı süt (içine toz tarçın/nescafe/türk kahvesi ekleyebilirsin) , 3 kuru erik veya kuru kayısı veya hurma

Öğlen: Salata yavrucuğum. Öyle hop hop ekmekleri götürdün 1 ay. Bu hafta salata. Balıklı veya tavuklu veya hindili veya peynirli veya 4 adet köfteli. Yanına ayran veya yoğurt

Ara: 6 adet kakolu bisküvi. Hem de en sevdiğim, kare. Üstelik light falan değil. Burada mutluluktan bayılacaktım. :KK36::confused:Yanında 1 porsiyon meyve ve 1 bardak süt.

Akşam: 10 yk sebze bebeğim. 1 dilim ekmek. Güzel bir yağsız salata. 4yk yoğurt.

21:00 gibi de 1 bardak sütü hüplet.

Gayet güzel bir liste. Bakalım haftaya kaç kg olacağım? :KK73:

16.07.2016 tarihinde 71.8 kg başladığım programda 20.08.2016 itibariyle 67.4 kiloyum.
Geçen sene 60 kg olduğum günlerin epey uzağındayım hala, biliyorum.
Ama geçmiş geçmişte kalmıştır. Ayyyy 60' tım, tühhhh ne çok kg aldım, geçen sene 36 beden giyiyordum diyerek kendimi üzemem.
Bu yeni bir başlangıç. 60 değil 71.8 olarak başladım yeni yolculuğuma ve 1 ayın sonunda bugün 67.4' e inebildim.
Sabırla olacak. :KK200:

Gelelim vücut analizime:

16.07.2016 tarihinde yağ oranım tam 25.3 kg çıkmıştı. Göbeğimde tam 12.6 kg yağ vardı. Yağlı damacana! :işsiz:

Yediğim tüm abur cuburlar göbüşe dolmuştu sanki. :mad::skandal:

Bugün yağ oranım 22.6. Hala hedefin biraz uzağındayım. Sevgili tatlı diyetisyenim 14-15' e çekmek istiyor.
Ben de ona güveniyorum.:KK39:

Gelelim bu haftaki listeme. Biz her hafta liste değiştiriyoruz ve vücudu şaşırtıyoruz. Dondurma da yedim bu bir aylık süreçte, minik çikolata da, bal da, pekmez de.
Yok artık, kesin kg alırım dediğim zamanlarda bile baktım gidiyor yağlar.
O an fark ettim, yasak falan yok diyet sürecinde. Denge var. Neyi ne zaman yiyeceğini bilmek var. :KK59:

Bu hafta listem şöyle:

Uyanınca 1 porsiyon meyve (Saat 6' da uyanıyorum :KK57: )

Kahvaltı: 2 dilim beyaz peynir (light, süzme), bol yeşillik, salata, 2 tam ceviz, 3 yeşil zeytin, 1 dilim tam buğday/kepek/çavdarlı ekmek

Ara: 1 su bardağı süt (içine toz tarçın/nescafe/türk kahvesi ekleyebilirsin) , 3 kuru erik veya kuru kayısı veya hurma

Öğlen: Salata yavrucuğum. Öyle hop hop ekmekleri götürdün 1 ay. Bu hafta salata. Balıklı veya tavuklu veya hindili veya peynirli veya 4 adet köfteli. Yanına ayran veya yoğurt

Ara: 6 adet kakolu bisküvi. Hem de en sevdiğim, kare. Üstelik light falan değil. Burada mutluluktan bayılacaktım. :KK36::confused:Yanında 1 porsiyon meyve ve 1 bardak süt.

Akşam: 10 yk sebze bebeğim. 1 dilim ekmek. Güzel bir yağsız salata. 4yk yoğurt.

21:00 gibi de 1 bardak sütü hüplet.

Gayet güzel bir liste. Bakalım haftaya kaç kg olacağım? :KK73:
Tebrikler 4,5 kilo vermişsin..
Listen de esnek bir listeye benziyo.Başarılar :KK51::dua:

Tebrikler 4,5 kilo vermişsin..
Listen de esnek bir listeye benziyo.Başarılar :KK51::dua:

Evet geçen sene diyet yaptığımda çok katıydık diyetisyenimle.
Bir parça çikolataya hasret kalmıştım, moralim bozuluyordu.Tam bir çikolata bağımlısıyım. :KK76:
Bu kez oldukça esnek gibi. Önceden yasak dediğim şeyler şimdi serbest olduğu için pasta börek canım çekmiyor. Nasıl olsa ara öğünde bisküvi var diyorum.
Düşün 2 hafta her akşam dondurma serbestti :dondurma: 2 top, sade.

Teşekkür ederim bu arada. :KK200:

İyi pazarlar hatunlar. :KK54:
Bugün misler gibi uyudum, kahvaltıyı 10' da yaptım. Dolayısıyla da ilk ara öğünümü atlayıp 1.5-2 gibi öğle yemeğimi yiyeceğim.
Bu hafta vücudu kahvaltıda yediğim meyveyle şaşırtmak çok değişik oldu.
Hayatımda ilk kez sabah meyve yiyorum. Değişik bir enerji vermedi değil. :spor:
1 dilim çavdarlı ekmeğim, peynirim, zeytin, salatalık, 1 tane de şeftali eşliğinde yalayıp yuttum kahvaltı faslını. :kk77:

Öğle yemeğinde 4 köfte, salata, 1 bardak ayran indireceğim mideye.

Ara öğün kakaolu bisküvi, meyve ve tarçınlı süt olacak.

Akşam yemeğinde de bamya, salata, yoğurt, 1 dilim de ekmek yiyeceğim. :kk77:

Şimdi komşu kahveye çağırdı, annemle ona gideceğiz. Çok tatlı bir kadın. Kemoterapi alıyor. Yaşını almış, bir sürü hikaye görmüş geçirmiş. Tatlı dilli. En sevdiğim kadın tipi işte. :KK200:

Kaçamaksız bir pazar günü geçirin kızlar.

Diyet, komşuya kestane şekeri götürürken sade türk kahvesiyle yetinmektir. :kahve:

Günü kaçamaksız tamamlıyoruz. :rapci:
Şimdi akşam yemeğimi de yiyeceğim. Komşucuğumun Bulgaristan' dan getirdiği enfes çikolataya hayır dedim ya, bir sınav daha atlattım bugün. :işsiz:

İki gündür bakıma verdim kendimi. Vücut bakımı, cilt bakımı. Az önce de fön çektirdim. Yarın işe hazırım. :halay:
Bir haftadır izinliydim, gönlümce yatıp kalkıyordum. Şimdi yine yoğun mesailer başlıyor. :KK55:

Eylül ayında bir sosyal sorumluluk projesi başlatıyorum şirkette günlük. Çok heyecanlıyım. Her gün 10.000 adım atacağız proje vesilesiyle. Hem çocuklara faydası olacak hem de yürüyen bizlere. :KK200:

Kışı özledim bir de. Kalın kalın giyinip üşümeyi özledim.

fıstıklı lokum diyete başlamış:KK36:
yine azminle en kısa sürede istedigin kiloya ulaşacaksın :KK55:
aaah birazda bana bulaştırsan:KK75:

fıstıklı lokum diyete başlamış:KK36:
yine azminle en kısa sürede istedigin kiloya ulaşacaksın :KK55:
aaah birazda bana bulaştırsan:KK75:

Bir insan verdiği 10 kg yu nasıl geri alır?
Öyle aldım.
Hop diye.
Şimdi uğraş dur 67 66 diye :sinirli:

Moda girdim bu sefer yine kuzum. Kontrole gidiyorum diye kaçamak da yapamıyorum. :KK45:

Sana da bulaştırayım, koptun mu diyetten?

Bir haftayı daha geride bıraktık. Kilolara gram gram veda ediyoruz her geçen gün. :KK55:
Cumartesi günü kontrole gittim.
1 kg yağdan gitmiş. Ama 700 gram ödem var. 200 gram vermiş gibi görünüyorum tartıda sadece. Yani 67.2 gibi.
Ama tatlı diyetisyenim seni ben 66.4 kabul ediyorum, bir sonraki gelişinde ödem uçmuş olacak dedi. Umarım. :KK200::nazar:

Bu hafta listemde öyle ödül falan yok. Yani ballardan, pekmezlerden, dondurmalardan, bisküvilerden eser yok.
Standart bir kahvaltı (Yumurta, zeytin, peynir, domates, salatalık, 2 dilim ekmek) ile güne başlayacağım.

10:00 2 yk kuru üzüm+ 1 porsiyon meyve
Öğlen: 8 yk ana yemek, salata, yoğurt, 1 dilim ekmek
Ara öğün: 1 paket diyet bisküvi+ yeşil çay
Akşam programı ise şöyle: 2 akşam köfte, 2 akşam tavuk, 3 akşam sebze + yoğurt, salata, 1 dilim ekmek

Aç kalmıyorum bu diyeti yaparken. Başım dönmüyor. Kiloların hepsi de yağdan gidiyor. Bundan daha iyi ne olabilir? :KK73:

Bakalım, bu Cuma kısa bir tura çıkıyorum. Alaçatı, Kuşadası. 2 günlük. Orada dikkat etmem gerekiyor. Diyetisyenim kendini kasma, döndüğün zaman zayıflatacağım dedi ama yine de kontrolü kaybetmek istemiyorum. Tek kaçamağım dondurma olsun istiyorum.:dondurma:

Tabii Şirince'ye gidip meyveli şarap içmemek nasıl olacak? :eğlence:

Tebrikler darısı başıma, ben de persembe gunune aldim randevuyu
Yas 36 boy 156 kilo 74.5
3.5 aylik bebegim var ve emziriyorum, malesef ki inek sutu urunleri tuketmem yasak
Bakalim verebilecek miyim kilolari hedefim 36 beden

Tebrikler darısı başıma, ben de persembe gunune aldim randevuyu
Yas 36 boy 156 kilo 74.5
3.5 aylik bebegim var ve emziriyorum, malesef ki inek sutu urunleri tuketmem yasak
Bakalim verebilecek miyim kilolari hedefim 36 beden

Merhaba canım. :KK200:
3.5 ay yeniymiş çok. Diyete izin veriyorlar mı bu dönemde ?
Emzirirken hızlı hızlı vereceksin hiç merak etme. Randevu nasıl geçti?

Diyetisyene gittim, kendisinden pek hoslanmadim degistiricem.. Ayrica kuzenim personal trainer onunla calismaya basladim.. Tabi ben oyle cok kati diyet yapmiyorum bebek oldugu icin... Kabaca bol yesillik bol protein tuketecegim ekmek tam tahilli.. Findik vs var bir de sut urunleri yerine, kendimce biraz degistirdim ben listeyi ... Sanirim 1 kilo verdim bile

Diyetisyene gittim, kendisinden pek hoslanmadim degistiricem.. Ayrica kuzenim personal trainer onunla calismaya basladim.. Tabi ben oyle cok kati diyet yapmiyorum bebek oldugu icin... Kabaca bol yesillik bol protein tuketecegim ekmek tam tahilli.. Findik vs var bir de sut urunleri yerine, kendimce biraz degistirdim ben listeyi ... Sanirim 1 kilo verdim bile

Süpersin.
Diyetisyenle frekans tutmayınca olmuyor. Nihayetinde onun yazdığını çizdiğini yiyip içeceğiz.
Motive eden, iyi anlaştığın biri değilse zaten baştan kaybediyor verdiği listeler.

Zaten diyet yeterince sıkıcı bir durumken, bir de diyetisyenle iyi anlaşamamak kabus olur. :skandal:

Evettttt günlük.
Geçen hafta sonu Bozcaada, Assos, Gökçeada turundan sonra 7-8-9 Eylül' de katıldığım 3 günlük eğitimin ardından bugün kontrole gittim.
Dedim ki bana sonucu söyleme sakın. Ne kadar kg aldığımı bilmek istemiyorum.
Zira gelsin simitler, gitsin kurabiyeler şeklinde geçirdim 5 kaçamaklı günü.

Meğer yağdan hiç kg almamışım, sadece 1.5 kg ödem gelmiş. :21::cool:

Çok sevindim, normalde kg aldım diye üzülürdüm ama yağ oranımın değişmediğini görmek beni sevindirdi.

Hemen yeni listemi paylaşayım:

Kahvaltı: 2 dilim ekmek, peynir, domates salatalık.
1 tatlı kaşığı şeker ilavesiz sarelle veya 1 tatlı kaşığı bal
5 zeytin veya 1 tatlı kaşığı yağ ile yapılmış omlet/menemen

Ara öğün: 4 hurma/kurukayısı/ 1 kaşık kuru üzüm

Öğlen: 8yk ana yemek + yoğurt+ 1 dilim ekmek + salata

Ara öğün: 7 adet kakolu bisküvi veya 10 minik kepekli grissini + 1 porsiyon meyve.

Akşam: 4 akşam et , 3 akşam sebze + yoğurt + salata

21:30 1 porsiyon meyve

Şimdi de sihirli çay tarifi ::kahve:

2 poşet yeşil çay ve 2 poşet kiraz saplı çayı bir kupada demliyoruz. Ardından bu bardağı 1 litre suyun içine koyuyoruz.
İçine limon, tarçın, karanfil ve 1 porsiyon meyve koyuyoruz. Ben elma koydum. Gün içinde tüketiyoruz.
Tabii bu çayı içinde ekstra yeşil çay falan içmiyoruz.
İçtiğimiz su miktarından da bu 6 bardağı düşüyoruz. :21: Mis gibi ödem atıyoruz. :KK15:

Bayram geliyor kızlar. Börekten, baklavadan uzak duruyoruz.! :cool:

Bayram kaçamaksız geçiyor. :KK200::nazar:

Tatlılar tatlısı diyetisyenimin verdiği çay bağırsaklarımı rahatsız ettiği için içmiyorum artık. Yeterince ödem atmışımdır eminim. :işsiz::kusmuk:

Cumartesi günü kontrol var, bakalım ödem gitmiş mi olacak?

Bayramınız güzelliklerle dolu olsun inşallah. :KK15:

Bayramı 1.7 kg vererek uğurluyorum. :KK200:
66.9 çıktım. Yani aldığım ödemler gitmiş oldu.

Bu hafta diyetisyenimin 1.5 kg verdiren listesini uyguluyorum.
Kahvaltım ve öğle yemeğim standart, her zamanki gibi. Yalnız 3 akşam kabak yiyorum, 4 akşam mantar.
Sabahki ara öğünüm süt ve 2 ceviz/ kuru kayısı
Öğleden sonraki ara öğünüm Sek Quark + 10 küçük grissini + yeşil çay
21:00' de de 1 bardak süt içiyorum. :halay:

Cumartesi günü kontrole kadar her gün paylaşacağım menülerimi.

Bu arada Quark' a bayıldım ben yahu, meyveli peynir resmen ama tadı çok güzelmiş. :KK200:

?komşu günlükten merhaba :)
günlüğün hayırlı olsun.

bende diyetisyen yardımıyla ilerlemeye çalışıyorum. tabi yolum uzun. 99lu rakamları henüz görebildim. iyi bir diyetisyen bulunca daha kolay oluyor devam etmek değil mi? :)
bu arada quark bende bugün markette gördüm. yogurt gibi bir şey mi anlayamadım onu? salı randevum var diyetisyene soracağım bakalım onaylayacak mı?

Back
X