- 14 Şubat 2011
- 1.260
- 1.015
- 333
Bu zamana kadar kiloları hep verdik. Geri aldık. Verdik. Geri aldık. Vücudumuza yaptığımız yoyo etkisi yüzünden yaş 30' a yaklaşıp da kalça göbek şekil değiştirmeye başlayınca gördük ki bu iş kilo vermekten başka özveriler de istiyor. Verdiğimiz kiloları korumak da gerekiyor. Hatta diyetisyenimin söylediği gibi "sabitlemek" şart.
2012' den beri diyet yapıp, istediğim kiloya inip sonra hoppp diye tekrar tontiş olan ben, bu kez farklı bir deneyim yaşamak niyetindeyim. Diyetisyenimin mottosu "Önce niyet, sonra diyet". Niyet ettim diyete diye çıktım tekrar yola.
1987' de doğdum. 30' a çok az kaldı. Eh, boy desen öyle uuuupuzun değil. 168. (13 cm topuklu ayakkabılarla ortalıkta kuğu gibi gezdiğime aldanmayın, bildiğin standart boy
). Yüzüm güzel evet. Ama "Ah canımmmm kg sana yakışıyor" duyduğum an tüylerim diken diken oluyor. 
Geçen yıl diyetisyen eşliğinde 71' den 60' a indim. Mis gibi olmuştum. Spor da yapıyordum. Taş gibi oldum yahu diye rehavete kapılmışken diyetisyenim şehir dışına gitti ve mail üzerinden kontrole devam ettik bir süre. Sonra baktım bu iş maille olmuyor, kendiliğinden koptuk birbirimizden. Ve kopuş o kopuş. Gelsin yemekler, içecekler.
Nasılsa inceciğim artık değil mi? 
Ve yavaş yavaş kg aldığımı fark ettim. Geçen ay diyetisyene başlamaya karar verdim. Kuzenimi de zayıflatan pek tatlı diyetisyenime gittiğim ve tartıya çıktığım o an anladım ki ne ben geçen seneki kilomdaydım, ne de artık zayıftım.
71.8 ile 16.07.2016' da başladık.
Verdiği liste sayesinde bir hafta sonra 69.7 olmuştum.
30.07.2016 tarihinde ise 68.3' e inmiştim. Aferin bana.
Sonra diyetisyenim yıllık izne ayrıldı ve yarın kontrolüm var.
Kilo verme, koruma ve sabitleme yolculuğuma buradan devam edeceğim.
Hepimize sağlıklı günler güzelleri güzeli kızlar
Yediğiniz, tercihleriniz az kalorili, bol vitaminli, hepppp sağlıklı olsun.

2012' den beri diyet yapıp, istediğim kiloya inip sonra hoppp diye tekrar tontiş olan ben, bu kez farklı bir deneyim yaşamak niyetindeyim. Diyetisyenimin mottosu "Önce niyet, sonra diyet". Niyet ettim diyete diye çıktım tekrar yola.

1987' de doğdum. 30' a çok az kaldı. Eh, boy desen öyle uuuupuzun değil. 168. (13 cm topuklu ayakkabılarla ortalıkta kuğu gibi gezdiğime aldanmayın, bildiğin standart boy

Geçen yıl diyetisyen eşliğinde 71' den 60' a indim. Mis gibi olmuştum. Spor da yapıyordum. Taş gibi oldum yahu diye rehavete kapılmışken diyetisyenim şehir dışına gitti ve mail üzerinden kontrole devam ettik bir süre. Sonra baktım bu iş maille olmuyor, kendiliğinden koptuk birbirimizden. Ve kopuş o kopuş. Gelsin yemekler, içecekler.

Ve yavaş yavaş kg aldığımı fark ettim. Geçen ay diyetisyene başlamaya karar verdim. Kuzenimi de zayıflatan pek tatlı diyetisyenime gittiğim ve tartıya çıktığım o an anladım ki ne ben geçen seneki kilomdaydım, ne de artık zayıftım.

71.8 ile 16.07.2016' da başladık.
Verdiği liste sayesinde bir hafta sonra 69.7 olmuştum.
30.07.2016 tarihinde ise 68.3' e inmiştim. Aferin bana.

Sonra diyetisyenim yıllık izne ayrıldı ve yarın kontrolüm var.
Kilo verme, koruma ve sabitleme yolculuğuma buradan devam edeceğim.
Hepimize sağlıklı günler güzelleri güzeli kızlar

Yediğiniz, tercihleriniz az kalorili, bol vitaminli, hepppp sağlıklı olsun.