- Konu Sahibi denizimsiii
Kuşadasındaki ünlü bir diyetisyenimin verdiği listem. 66 kilo ile başladım şuan 57 kiloyum. Ama daha fazla bir atak olsun diye bıraktım çünkü kilo vermem durdu ve bünyem normal yeme alışkanlığı olarak görmeye başladı sanırım. Artık haftada 1 kilo anca verebiliyordum. Daha sonra biraz kendimden bir şeyler katarak normal beslenme alışkanlığımı bunun biraz geniş versiyonu olarak edineceğim.
Başlangıç Kilo: 66,700 gram
Şuan ki Kilo: 57
Boyum: 1.70
Sabah:
- Bir dilim ince kepek ekmeği
- Bir yumurta / Bir ince dilim light peynir.
- Bir orta boy domates
- 5 tuzu alınmış zeytin
- Limonlu şekersiz çay.
Yarım saat sonra sirke-bal karşımı.
Ara:
2 adet gün kurusu
3 ceviz için.
Öğlen:
( her öğüne light yoğurt koy bir bardak yağ yakıcı özelliği var )
- Yeşil salata yağsız ve tuzsuz.
- Light dardanel ton veya (üç yağsız köfte, biftek, tavuk)
- Bir dilim ekmek (ben yemedim)
Ara:
(bunu spordan önce enerji versin ve zinde tutsun diye yapıyorum ve evet tamamen kafa açıyor.)
Bir muz - Bir şekersiz kahve (normalde muzun kalori değeri yüksek olsa da bilen bilir muz ve kahve sporcuların altınıdır)
Akşam:
- Bir kase yoğurt
- Bir Çorba (hazır olmayacak, yağsız ve tuzsuz olacak)
- Az zeytinyağlı yarım porsiyon yani yarım tabak sebze yemeği. (bezelye-havuç-patates yasak)
- Bir dilim ekmek.
Buna nazaran ben siyah çay yerine kiraz sapı ve mısır püskülü içtim. Bu bana ödem attırdı.
Onun dışında regl dönemlerinde 200 gram bitter çikolata gibi bir lüksüm vardı. Diyetistenim buna izin vermişti.
Ben bıraktım diyeti bu arada. Kendime göre yapıyorum artık siteden baktığım bir ay bu şekilde beslenmekten sıkıldım çünkü ve çok uçuk bir fiyatı olduğu içinde yeni liste almadım diyetisyenden.
Başlangıç Kilo: 66,700 gram
Şuan ki Kilo: 57
Boyum: 1.70
Sabah:
- Bir dilim ince kepek ekmeği
- Bir yumurta / Bir ince dilim light peynir.
- Bir orta boy domates
- 5 tuzu alınmış zeytin
- Limonlu şekersiz çay.
Yarım saat sonra sirke-bal karşımı.
Ara:
2 adet gün kurusu
3 ceviz için.
Öğlen:
( her öğüne light yoğurt koy bir bardak yağ yakıcı özelliği var )
- Yeşil salata yağsız ve tuzsuz.
- Light dardanel ton veya (üç yağsız köfte, biftek, tavuk)
- Bir dilim ekmek (ben yemedim)
Ara:
(bunu spordan önce enerji versin ve zinde tutsun diye yapıyorum ve evet tamamen kafa açıyor.)
Bir muz - Bir şekersiz kahve (normalde muzun kalori değeri yüksek olsa da bilen bilir muz ve kahve sporcuların altınıdır)
Akşam:
- Bir kase yoğurt
- Bir Çorba (hazır olmayacak, yağsız ve tuzsuz olacak)
- Az zeytinyağlı yarım porsiyon yani yarım tabak sebze yemeği. (bezelye-havuç-patates yasak)
- Bir dilim ekmek.
Buna nazaran ben siyah çay yerine kiraz sapı ve mısır püskülü içtim. Bu bana ödem attırdı.
Onun dışında regl dönemlerinde 200 gram bitter çikolata gibi bir lüksüm vardı. Diyetistenim buna izin vermişti.
Ben bıraktım diyeti bu arada. Kendime göre yapıyorum artık siteden baktığım bir ay bu şekilde beslenmekten sıkıldım çünkü ve çok uçuk bir fiyatı olduğu içinde yeni liste almadım diyetisyenden.
Son düzenleme: