Diyetisyen listem ve deneyimlerim..

_lara

eşimi çok seviyorum!
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2010
229
1
66
Ankara
Arkadaşlar, ben her hafta düzenli olarak işinde uzman diyetisyenime gidiyorum ve sağlıklı bir yaşam ile kiloyu kalıcı verebileceğimize inanıyor.ınanın kalp sorununuz varsa kalbinize iyi geliyor bu diyet çünkü sizi daha düzgün bir yeme alışkanlığına sürüklüyor.. Ben diyorum ki, diyetisyenimin yönlendirmesine göre buraya sağlıklı yaşam konusunda bilgiler yazsam ve hep birlikte sağlıklı bir diyete başlayıp, sonuçları buraya not alsak.?. Ayrıca güncel bilgileri de not düşeriz. Hep birlikte diyete başlayınca birbirimize destek oluruz. Ben de diyetisyenimden aldığım bilgilerle size ışık tutarım Ne dersiniz? Buraya katılmak isteyenler, daha önceki denemelerini başarı/başarısızlıklarını etkilerini - sonuçlarını, yaşam stilini ( temposunu) yazsın lütfen birer cümleyle.
olumunekankayizsmile

ARKADASLAR YENı MAıL ADRESıMıZE KK NıCKıNıZı YAZARAK MESAJ GÖNDERıN KATILIN, MAıL PM YOLUYLA GÖNDERıLDı !

Son düzenleme:

çok iyi olur aslında diyetisyene gidemeyenler içinde. ben çok diyet denemiş biriyim ama hep şok diyetler 2 verdim 5 geri aldım yine başladım bugün bi 10 kilo vermem lazım tecrübesi olan kalıcı kilo vermiş arkadaşlarrrrrrrrrr bekliyoruuuuuuum.

canım mutlaka katıl buraya ben biraz daha katılmcı bulunca mail adresi flnda alıcam.. ve size güzl bilgiler vercm

inan cok iyi düsünmüssün bende katilmak isterim cünkü kalici kilo verip yasam tarzi halinde devam ettirmek istiyorum canim.Bize yardimci olman cok güzel kendi adima tesekkür ediyorum.takipteyim önerilerini bekliyorum canim.....

a.s.a.s.Merhaba lara
Bende herşeyi deneyip kilo veremeyenler topiğindeyim çok güzel bi paylaşımımız var kendi aramızda kupalar cezalar vererek motive oluyoruz
Sende iyi düşünmüşsün bildiklerini paylaşmakla canım. bizde sağlıklı beslenerek kilo veriyoruz .senin de takipçinim .bilmediğimiz çok şey vardır daha diyetisyenden duymadığımız ...bizle paylaşman gerçekten güzel .şimdiden teşekkürler...

laracım fikir güzel takip ederiz, okey de listeni de yazsan!

çok güzel düşünce. Teşekkür ederiz. Bende takip ediyorum. bilmediklerimizi öğreniriz,yanlışlarımızı düzeltiriz. Kalıcı sağlıklı kilo verebiliriz inşaallah. Benimde bir konum var günlük paylaşım yapıyorum.Hepimize başarılar diliyoruum.

ben de takipteyim. kendimi bildim bile tombiktim. tombik bi bebek, tombik bi genç kız, tombik bi gelin, tombik bi kadın...
ve hayatının büyük kısmı rejimlerle geçmiş bi hayat..

Arkadaslar cok güzel, bir mail adresi alıcam ve orada liste vb. bilgileri yayınlıcam bilgilendirdikten sonra aynı anda diyete başlarız =) size pm yolyla atarm =)

Arkadaslar cok güzel, bir mail adresi alıcam ve orada liste vb. bilgileri yayınlıcam bilgilendirdikten sonra aynı anda diyete başlarız =) size pm yolyla atarm =)

Lütfen konunuza içerik giriniz, konuya bakan üyeler şu anda bir bilgi edinemiyorlar mail adres alıp özelden paylaşmak yerine madem ki böyle bir konu açtınız burada paylaşmalısınız..

Vereceğim diyet kişiye göre farklılık göstermektedir, ayrıca buraya katılım her geçen gün artacaktır ortak bir diyete başlayamayız, bunun için ***@kadinlarkulubu.com isimli bir mail aldım ,) forumumuzu yükseltmek mi yoksa insanlara yardım etmek mi amacımız? Uzman diyetisyenlerimin verdiği diyet foruma gelen geçenlerin uygulayabileceği bir diyet değil, başlamak kadar diyeti sürdürmekte önemli ben bunun için uğraşıyorum, insanların daha sağlıklı olması için. Ama bunlara bu kadar karşıysanız, bir diyet listesi koyarım elbette. Fakat ortak bir eylem gerçekleştiremeyiz

ben de takipteyim. kendimi bildim bile tombiktim. tombik bi bebek, tombik bi genç kız, tombik bi gelin, tombik bi kadın...
ve hayatının büyük kısmı rejimlerle geçmiş bi hayat..

Canım düşünebildiğim şeyi gerçekleştirirsek inan zayıflayacaksın. Ama zayıflamaktan öte, daha sağlıklı bir yaşama kavuşabileceksin =) ben 4 ayda 17 kilo verdim üstelik tam uygulamadım, fakat bu bildiğiniz şok diyetlere benzemiyor bunun için bize gereken tek şey SABIR sabırlı olursan bu süreçte inan yıllardır katlanmak zorunda olduğun bu şeyden kurtulacaksın =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…