• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diyetisyen listesi ile başarılı geçen 1 ay

Benim listemde de ana ögunlerim bu sekilde.ara ogünler farkli sadece meyve var.bir de iki ara ögün var arada.meyve biraz aciktirsa da yeni basladim 4 gun oldu biraz hafifleme hissediyorum.ama hic yesil cay falan icmiyorum.icsem farkeder mi ki. ilk kontrolumda kac kg yada kac gr.vermis olacagim bakalim

ya bende başlamak istiyorum şuan yatılı misafirim var pazartesi kesin başlıycam :)

hadı hayırlısı
gercekten etkili ve uyarsanız hem tok tutan hemde yagdan verdıren bır dıyet
tabı su ve sporla desteklemek lazım

Benim listemde de ana ögunlerim bu sekilde.ara ogünler farkli sadece meyve var.bir de iki ara ögün var arada.meyve biraz aciktirsa da yeni basladim 4 gun oldu biraz hafifleme hissediyorum.ama hic yesil cay falan icmiyorum.icsem farkeder mi ki. ilk kontrolumda kac kg yada kac gr.vermis olacagim bakalim

bence yeşil çayı diyet yapmasanızda için
hatta çayukurun tomurcuk kokulusu gayet içilebilir

Ben diyetimi yeşil çay ama sallama değil hakiki demleme olarak icine taze sencefil ve limon kstatak günde 1 - 2 içiuorum faydasını gördüm bu geçen hafta 2 kilodan fazla vermiştim bu hafta bayaa kaçamak yaptım 1 kilocuk gitmiş toplamda 3 oldu 2 haftada hadi bakalım 70 60 olur

Tebrikler bende diyetisyene gidiyorum 1.5 ayda 12 kilo verdim 7 kilosu yagdan gercekten tami tamina uyulursa ve sporla desteklenirse kilo vermek zor degil

Iyi akşamlar bende başlıyorum yarin sabah sirkeli suyla seruvenimiz başlıyor sirkeli suya birkaç tane karanfil de atilabilir bu arada kilom 72

70 kg olmuştum tatilden önce ama aldım gibi tatilde pztsi evde tartılcam bakalım nekadar almışım. Kaynananın evindeydim sağolsun mayalı mayalı yedik

Evet almısım 71.5 olarak geri döndüm diyete devam bakalım bu hafta kaç kg gidecek hadi yaza -10 kilo lazım

71,5 dan 69,6 olmuşum geri dönüşüm başladı 60 larla yola devam

Merhaba, öğün saatlerinizi nasıl ayarlıyorsunuz acaba? liste çok güzel ama ekmek miktarı biraz fazla geldi bana sizde başarılı olmuşsunuz kararsız kaldım

Bir haftada 4 kilo vermek için..

11 yıldır sağlık programı hazırlayıp sunan deneyimli sunucu Meltem Şarkışlalı güzellik, bakım, sağlık ve estetik konularında merak edilen soruları Kadınlar Kulübü TV için yanıtlıyor.
Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteklerinizi bekliyoruz.
Diğer videolar için: https://www.kadinlarkulubu.tv/

Tebrikler bende diyetisyene gidiyorum 1.5 ayda 12 kilo verdim 7 kilosu yagdan gercekten tami tamina uyulursa ve sporla desteklenirse kilo vermek zor degil
Siz de diyetinizi paylaşabilir mısınız rica etsem ? Bir de kaçtan kaça düştünüz ? Maşallah çok iyi vermissiniz kilo tebrikler :nazar:

Back
X