- 23 Temmuz 2016
- 184
- 91
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vayyyy 3 yıl önceki forum hala duruyor ben bu listeye zayıflafladım 60 a kadar düştüm aralarda düzenin bozuldu yükseldi kilim ama kısa sürelerde yine toparladım bu diyetle bir çocuğum daha oldu hamilelik falan derken +10 kilo daha aldim 70 oldum yine
Hadi başlayalım tekrar
Liste beni zayıflattı şimdi tekrar başladım aynı diyete aslında diyet demeyelim buna herşeyi yiyosun 2 saate bir birşeyler yiyosun ama yediklerin az yağlı ve tuzlu yada ızgara olacak bize kilo aldıran mırç mırç yağlı yemekler cipsler molalar kekler değilmiş onları yemiyosun
Eğer sporda yapıyorsan daha iyi sonuç alabilirsin Normal günlük öğünlerini az tuz ve az yağlı yap porsiyonu küçült ve mutlaka her yemeğin yanında az bir yoğurt ekle yoğurda pul biber yada toz zerdeçal kstsbilirsin hamur işi ve tatlıyı kes sabahları aç karna limonlu ılık su iç ara öğünlerde meyve ceviz fındık yeşil cay iç biberiyeli yeşil cay iyi geliyor Dr un dediğine göre vücudumuzun 2 saate bir midemize birşeyler girerse çalışmaya başlar aralarda canın istemezse bir ceviz at agzina yatmadan da 2 kaşık yoğurt ye uyurken karın yağlarını harekete geçiriyormuş
Yiyebilirsen ekmeğin bir tanesi yerine haşlanmış yumurta sabahları akşaarıda ızgara et yiyebilitsin protein eksigin olmasın protein yagların kasa dönmesinde etkilidir bana ekmek bir süre sonra fazla geldi Dr a sordum ekmeği 2 tane yap dedi
Niğde merkezde özel hastanede mustafa uğur bozoklu ben şuanda ıspartadayım bilmiyorum hala ordamı ama iyi bir diyetisyendi çok kişi memnun kalmıştı arada hala bende kilo aldıkça listeye başlıyorum ve kolayca gidiyor kilolar çünkü yediklerimiz vücudu çalıştırarak yakıyor tartıda kilo değişmese de yağlar kasa çevrilip incelme saglıyor
Bir haftadır tartılmıyordum spor yapmadım ek olarak demleme yeşil çaya taze zencefil ve limon koyup iciyorum 2 kilo kadar vermişim aç kalmadım hiç durmak yok yola devam haftada 2 kilodan ayda 8 kilo eder çavdar tam buğday ve light ekmeği dönüşümlü kullanıyorum