• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diyetisyen listesi ile başarılı geçen 1 ay

Konu uzerinden 3 sene gecmis ama merak ettim ise yaradi mi diyet :)

Baya geçmiş konu açılalı ama bakalım onca şeyi denedim bu sağlıklı geldı yarından itibaren 3 arkadaş başlıcaz :) gelişmeleri yazarım.

bugün başladık, ama çok geldi menü yani yiyemedim 3 ekmek bakalım hayırlısı 1 hafta sonra yazıcam sonucları

Vayyyy 3 yıl önceki forum hala duruyor ben bu listeye zayıflafladım 60 a kadar düştüm aralarda düzenin bozuldu yükseldi kilim ama kısa sürelerde yine toparladım bu diyetle bir çocuğum daha oldu hamilelik falan derken +10 kilo daha aldim 70 oldum yine
Hadi başlayalım tekrar

Vayyyy 3 yıl önceki forum hala duruyor ben bu listeye zayıflafladım 60 a kadar düştüm aralarda düzenin bozuldu yükseldi kilim ama kısa sürelerde yine toparladım bu diyetle bir çocuğum daha oldu hamilelik falan derken +10 kilo daha aldim 70 oldum yine
Hadi başlayalım tekrar

Tebrik ederim sizi vermişsiniz ne güzel
başlayalı 1 hafta oldu yanı bukadar ekmek ve yemekle nasıl zayıflatır bılmıyorum
hıc zorlanmıyoruz yaparken ama henuz bı kılo kaybı yok inş kilo verelim derken kilo almayız

Liste beni zayıflattı şimdi tekrar başladım aynı diyete aslında diyet demeyelim buna herşeyi yiyosun 2 saate bir birşeyler yiyosun ama yediklerin az yağlı ve tuzlu yada ızgara olacak bize kilo aldıran mırç mırç yağlı yemekler cipsler molalar kekler değilmiş onları yemiyosun

Liste beni zayıflattı şimdi tekrar başladım aynı diyete aslında diyet demeyelim buna herşeyi yiyosun 2 saate bir birşeyler yiyosun ama yediklerin az yağlı ve tuzlu yada ızgara olacak bize kilo aldıran mırç mırç yağlı yemekler cipsler molalar kekler değilmiş onları yemiyosun

Bana çok fazla geliyor menüler ama yinede deniyoruz, ben bunun yanında 3 lt su ve sporda yapıyorum bakalım sonuçları paylaşacagım:)) 3 arkadaş başladık :)))
buda fayda etmezse diyetisyene gidicem
çok zor kilo veren biriyim :/
vermek istedıgım 5 kilo zaten

Eğer sporda yapıyorsan daha iyi sonuç alabilirsin Normal günlük öğünlerini az tuz ve az yağlı yap porsiyonu küçült ve mutlaka her yemeğin yanında az bir yoğurt ekle yoğurda pul biber yada toz zerdeçal kstsbilirsin hamur işi ve tatlıyı kes sabahları aç karna limonlu ılık su iç ara öğünlerde meyve ceviz fındık yeşil cay iç biberiyeli yeşil cay iyi geliyor Dr un dediğine göre vücudumuzun 2 saate bir midemize birşeyler girerse çalışmaya başlar aralarda canın istemezse bir ceviz at agzina yatmadan da 2 kaşık yoğurt ye uyurken karın yağlarını harekete geçiriyormuş

Eğer sporda yapıyorsan daha iyi sonuç alabilirsin Normal günlük öğünlerini az tuz ve az yağlı yap porsiyonu küçült ve mutlaka her yemeğin yanında az bir yoğurt ekle yoğurda pul biber yada toz zerdeçal kstsbilirsin hamur işi ve tatlıyı kes sabahları aç karna limonlu ılık su iç ara öğünlerde meyve ceviz fındık yeşil cay iç biberiyeli yeşil cay iyi geliyor Dr un dediğine göre vücudumuzun 2 saate bir midemize birşeyler girerse çalışmaya başlar aralarda canın istemezse bir ceviz at agzina yatmadan da 2 kaşık yoğurt ye uyurken karın yağlarını harekete geçiriyormuş

Sabah:
kalkar kalkmaz elma sirkesi, bi çay kaşığı bal, ılık su içiyorum
sonra bır bardak su
yarım saat sonra kahvaltı yapıyorum
salatalık, maydanoz beyaz yağsız tuzsuz peynir , 3 dilim organik buğday ekmek

ara öğün : şekersiz kahve yada ceviz yada yeşil çay yapıyorum bu değişiyor

öğlen:
çorba , sebze , yoğurt salata
3 dilim yine tam buğday ekmeği

ara öğün : yeşil cay yada yeşil elma yada ceviz
3.litre su haftanın 3 günü sporum var

akşam : genelde meyve ile geçiştriyorum açıkmadığım için

şimdilik bu şekilde bi yanlışlık varmı??
3 arkadaş yapıyoruz daha motıve oluyoruz böyle olunca

Yiyebilirsen ekmeğin bir tanesi yerine haşlanmış yumurta sabahları akşaarıda ızgara et yiyebilitsin protein eksigin olmasın protein yagların kasa dönmesinde etkilidir bana ekmek bir süre sonra fazla geldi Dr a sordum ekmeği 2 tane yap dedi

Yiyebilirsen ekmeğin bir tanesi yerine haşlanmış yumurta sabahları akşaarıda ızgara et yiyebilitsin protein eksigin olmasın protein yagların kasa dönmesinde etkilidir bana ekmek bir süre sonra fazla geldi Dr a sordum ekmeği 2 tane yap dedi

2 güne bir peynir yerine yumurta yapıyorum
bu doktor hangi ilde ve yeri nerde acaba bilgi verebilir misin?

Niğde merkezde özel hastanede mustafa uğur bozoklu ben şuanda ıspartadayım bilmiyorum hala ordamı ama iyi bir diyetisyendi çok kişi memnun kalmıştı arada hala bende kilo aldıkça listeye başlıyorum ve kolayca gidiyor kilolar çünkü yediklerimiz vücudu çalıştırarak yakıyor tartıda kilo değişmese de yağlar kasa çevrilip incelme saglıyor

Niğde merkezde özel hastanede mustafa uğur bozoklu ben şuanda ıspartadayım bilmiyorum hala ordamı ama iyi bir diyetisyendi çok kişi memnun kalmıştı arada hala bende kilo aldıkça listeye başlıyorum ve kolayca gidiyor kilolar çünkü yediklerimiz vücudu çalıştırarak yakıyor tartıda kilo değişmese de yağlar kasa çevrilip incelme saglıyor

Anladım tşk ederim, ben istanbuldayım
dedim belki buraydasa tahlilere göre verıyordur dıye gitmek ıstedım

yınede listeyi paylaştıgın ıcın tşkler bakalım 1 ay dolsun fayda görmezsem diyetsyene gidicem

3 hafta oldu sanırım 2 kilo yagdan vermişim ki tamamen uymadıgımız halde
arkadasım 5 kılo verdı tabı bu sporla ve su ıle destekli

Bir haftadır tartılmıyordum spor yapmadım ek olarak demleme yeşil çaya taze zencefil ve limon koyup iciyorum 2 kilo kadar vermişim aç kalmadım hiç durmak yok yola devam haftada 2 kilodan ayda 8 kilo eder çavdar tam buğday ve light ekmeği dönüşümlü kullanıyorum

Bir haftadır tartılmıyordum spor yapmadım ek olarak demleme yeşil çaya taze zencefil ve limon koyup iciyorum 2 kilo kadar vermişim aç kalmadım hiç durmak yok yola devam haftada 2 kilodan ayda 8 kilo eder çavdar tam buğday ve light ekmeği dönüşümlü kullanıyorum

ben organik kepek ekmeği alıyorum miğrosta ve halk ekmegı satan yerlerde var o daha tok tutuyo ve yerken doyuyosun resmen
bu arada tebrik ederim sizi

Bakalım haftayada kaç kg gidecek 65 oldugumda spora başlıcam Dr da ilk 1 ay fazla spor yapma sadece 20-30 dk yürüyüş demişti

ya bende başlamak istiyorum şuan yatılı misafirim var pazartesi kesin başlıycam :)

Back
X