Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar diyetisyene gitmeye karar verdim ve bu ara araştırmadayım şu ana kadar MedicalPark Sevil Nas iyi gibi duruyor giden bilgisi olan var mı ya da başka önerisi olan?
arkadaşım ben Hatice Koçak a gidiyorum onuda araştır istersen süper bir enerjisi var ben tavsiyeyle gittim az bile demişler hakkında bayıldım hırslı başarılı...ben çok sevdim ama sen araştır kendin karar ver
Bunu siz hanımlara bir faydam olsun paranız çöpe gitmesin diye yazıyorum.ben sevil nas a gittim fatih medikal parkta tek kelimeyle PİŞMANLIK.daha öncede diyetistenlere gittim inanın devlet hastanesine gidin daha iyi.sıfır motivasyon liste verip gönderiyor.yüzünüze bile bakmıyor.paranıza yazık
Özge naile kazan var özel muayenehanesi var çukurambar da ve fiyatları çok çok uygun bence git derim çok başarılı bir kadın Aç kalmadan zayıflatıyor ve süper psikolojik destek veriyor özel olarak ilgileniyor.