diyetisyen tartısı?

petitjoueur

Yiğidom
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2011
1.037
748
323
selam kızlar,benim bir sorum olacak sizlere.sabah aç karna evdeki tartı ile tartıldığımda 89.5 çıkıyorum.bugün diyetisyene gittim kontrole,orda 91.5 çıktım.bu fark neyden kaynaklanıyor ki?evdeki tartımı yeni aldım,doğru yani.

Diyetisyenizin tartısı analiz veren gelişmiş bir tartı mı,yoksa klasik tartılardan mı ?

haklısın.91.5 kiloyum o zaman.4 kilo vermişim yani.iyi mi bir ay için?bir de günde 12 dilim ekmek yiyorum toplamda.çok mu ki?

haklısın.91.5 kiloyum o zaman.4 kilo vermişim yani.iyi mi bir ay için?bir de günde 12 dilim ekmek yiyorum toplamda.çok mu ki?
Süpersin canım bence verdiğin kilo harika
Diyetisyenin önerisiyse bir bildiği vardır canım
Benim diyetisyenide günlük 8 dilim veriyor ilk başta bana çok geliyordu nasıl yanı diyordum bunula nasıl zayıflanır diye ama cidten gidiyor kilolar 8 dilim ekmeğe rağmen
Ben sorduğumda neden bukadar çok hata buskivim birde leblebim ara öğünümde var çok değilmi dediğimde karbonhitratlar yağ yakımını hızlandırıyor demişti

anladım canım.çok teşekkür ederim ilgilendiğin için.kaç kilo verdin sen
Rica ederim
Kendi başıma 5-6 kilo verdim
Diyetisyenle 10 kilo verdim
Toplamda 15 kilo oldu
Boyuma ve yaşıma göre hedefe 9 kilo kaldı 70 kilo benim ideal kilom ama bir 5 kiloda bu kiloyu korumak için vermek istiyorum....

benim diyetisyenimin tartısı analiz yapıyor sabah akşam tartısı regl dönemi vb değişirmiş ölçüm gerçekten doğru regl dönemimde 1.5 kilo ödem çıktı dediki dönem bitsin 3 gün sonra 1.5 kilo vereceksiniz aynen dediği gibi oldu. Kim ne derse desin diyetisyenler bu işi biliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…