Diyetisyen

guler100

Guru
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2009
1.133
25
358
Arkadaşlar diyetisyene gitmeye karar verdim bi kaç şeyi merak ediyorum
Muayene ücreti dışında ilk gidişte tahlil falan yapılıyor mu
yani tahliller için ek ücret çıkıyor mu

Arkadaşlar diyetisyene gitmeye karar verdim bi kaç şeyi merak ediyorum
Muayene ücreti dışında ilk gidişte tahlil falan yapılıyor mu
yani tahliller için ek ücret çıkıyor mu

kimse cvp yazmammış ama neticeyi söyliyim benim gibi merak edenler olabilir :)

bursada bir doktora gittim 40tl muayene ücreti ve bütün tahliller sağlık ocağından

kimse cvp yazmammış ama neticeyi söyliyim benim gibi merak edenler olabilir :)

bursada bir doktora gittim 40tl muayene ücreti ve bütün tahliller sağlık ocağından
canım özele mi gittin devlete mi fiyatı gayet uygunmuş ne dedi diyetisyen umduğun gibi geçti mi ben iki ay önce doğum yaptım 10 kilo vermem lazım

bende diyetisyen tecrübemi yazayım. özel bi hastaneye gidiyordum. ilk gittiğimde 50 tl. tahliller sağlık ocağı yada devlet hastanesinde yaptırmıştım. ilk muayeneden sonra her hafta çağırıyordu ve her hafta 20 tl. bu böyle 2 ay devam ediyordu. 2 ay sonra bir kez daha 50 tl verip sonra yine her hafta 20 tl... bu şekilde devam ettim ben.

arkadaşım k.bakma yeni farkettim yazını.
eveet özele gittim Bursa da
12 temmuzda ilk gitmiştim
tekrar 2ağustosa gün verdi sağlık ocağında yaptırdığım tahlillerle gidicem
ramazan için diyet verdi

12 temmuzda 67.8 olarak tartıldım diyetisyende
şuan evde tartıldım 66 gösteriyor :)
acaba gerçekten verdim mi

basen kalça sorunum var
göğüslerim normal göbeğimde var ama onu takmıyorum sezeryanla doğum yapmıştım illa kalır çok zayıf olsamda
ama şu kalçalar nasıl olucak bilemiyorum kilo oradanda verirmiyim acaba :44:

anaaaamm en son 68 kiloymuşum bir de onun üstüne 4 kilo al pufffffff:44::44::44:

diyetisyene gitmiştim o zamanlar ramazan girdi bozdum diyeti kaldı o gün bugündür şimdi tekrar kendi kendime başlıyorum

anaaaamm en son 68 kiloymuşum bir de onun üstüne 4 kilo al pufffffff:44::44::44:

diyetisyene gitmiştim o zamanlar ramazan girdi bozdum diyeti kaldı o gün bugündür şimdi tekrar kendi kendime başlıyorum

Bende bursada iyi bir diyetisyen arıyorum. Kime gitmiştin, ne kadar zamanlarda kontrole çağırıyordu ? Bilgi verirsen sevinirim bende gidicem araştırıyorum daha kesin karar vermedim.

Bende bursada iyi bir diyetisyen arıyorum. Kime gitmiştin, ne kadar zamanlarda kontrole çağırıyordu ? Bilgi verirsen sevinirim bende gidicem araştırıyorum daha kesin karar vermedim.[
CANIM BEN BURSADA DEĞİLİM AMA DİYETİSİYENE GİTTİM 1 YIL DA 80 KİLODAN 59 A KADAR İNDİM KOL BACAK BASEN GÖBEK HEPSİ GİTTİ 38 BEDENE RAHATCA GİREBİLDİM BNM DİYETİSYENİM ANKARA ÜMİTKÖYDEYDİ BİRAZ TUZLUYDU AMA GAYET İŞE YARADI TABİ SONRA YURTDISINA ÇIKTIM Kİ BURADAYIM HALA BU KİLOYU 8 AY İÇİNDE ALDIM TÜRKİYE TATLİ YAPTIĞIM SIRADA 1 AYDA 3 -4 KİLO VERDİM SİMDİ DE DÜĞÜN VAR YAZIN TEMMUZ SONUNA KADAR DİYET YAPIP 15 KİLO VERMEYİ HEDEFLİYORUM UMARIM .. pko SENDROMU KOYMUŞLARDI AMA SUAN BİŞEY YOK SNAIRM.SENDE BAŞARIRISIN SANA TAVSİYEM SU SAYFADAN BAKABİLİRSİN BURASADAKİ DİYETİSYENLERE :)
Uzmanlar Listesi - TavsiyeEdiyorum.com BEN BURADAN BULMUŞTUM :)

Bende bursada iyi bir diyetisyen arıyorum. Kime gitmiştin, ne kadar zamanlarda kontrole çağırıyordu ? Bilgi verirsen sevinirim bende gidicem araştırıyorum daha kesin karar vermedim.

canım ben Bahar hastanesinde Şule Çınar a gitmiştim ben dr dan gayet memnundum ama geçen yaz kendime yenik düştüm bıraktım diyeti 2 haftada 2 kilo vermiştim canım
ama çook daha iyi bir diyetisyen varmış FSM de, arkadaşım gidiyor öğrenince adını falan yazarım özel de çalışıyor

canım ben Bahar hastanesinde Şule Çınar a gitmiştim ben dr dan gayet memnundum ama geçen yaz kendime yenik düştüm bıraktım diyeti 2 haftada 2 kilo vermiştim canım
ama çook daha iyi bir diyetisyen varmış FSM de, arkadaşım gidiyor öğrenince adını falan yazarım özel de çalışıyor

ayyy çok tsk ederım ınankı yazdıgımı bile unutmustum :) takıp etmıyordum. Daha yeterli yoruma ulaşamadığım için mesajına da cevap yazamadım :D Fsm deki sanırım ruhan süme yiğit olması lazım çok ıyı bır diyetısyen ama her hafta cağırıyor her gıttıgınde akapunktr gbı bir fiyat alıyor durum yok sımdılık ama sule cınarı dıyen dörduncu kişisin sanırım ona gıdıcem en sonunda ayın 30 unu beklıyrm pcos da var bnde ayın 30 una randevu aldım dıyetısyenle beraber götürücem tedavıyı bu kez ılgılenıp cvb yaZdıgın ıcın gercktn çoookk tsk ederım :D :D

Bende bursada iyi bir diyetisyen arıyorum. Kime gitmiştin, ne kadar zamanlarda kontrole çağırıyordu ? Bilgi verirsen sevinirim bende gidicem araştırıyorum daha kesin karar vermedim.[
CANIM BEN BURSADA DEĞİLİM AMA DİYETİSİYENE GİTTİM 1 YIL DA 80 KİLODAN 59 A KADAR İNDİM KOL BACAK BASEN GÖBEK HEPSİ GİTTİ 38 BEDENE RAHATCA GİREBİLDİM BNM DİYETİSYENİM ANKARA ÜMİTKÖYDEYDİ BİRAZ TUZLUYDU AMA GAYET İŞE YARADI TABİ SONRA YURTDISINA ÇIKTIM Kİ BURADAYIM HALA BU KİLOYU 8 AY İÇİNDE ALDIM TÜRKİYE TATLİ YAPTIĞIM SIRADA 1 AYDA 3 -4 KİLO VERDİM SİMDİ DE DÜĞÜN VAR YAZIN TEMMUZ SONUNA KADAR DİYET YAPIP 15 KİLO VERMEYİ HEDEFLİYORUM UMARIM .. pko SENDROMU KOYMUŞLARDI AMA SUAN BİŞEY YOK SNAIRM.SENDE BAŞARIRISIN SANA TAVSİYEM SU SAYFADAN BAKABİLİRSİN BURASADAKİ DİYETİSYENLERE :)

inşallah düğüne kadar istediğin kiloya gelirsinde mutlu olursun gitsin bu kilolar kış kış cinler kış kış :D :D :D

verdiğin yeride inceliyorum bakalım şule çınar ilk sırada şuanda inş. bulurum ilgili biryer artık bişeyleri değiştirme zamanı geldi :D

ayyy çok tsk ederım ınankı yazdıgımı bile unutmustum :) takıp etmıyordum. Daha yeterli yoruma ulaşamadığım için mesajına da cevap yazamadım :D Fsm deki sanırım ruhan süme yiğit olması lazım çok ıyı bır diyetısyen ama her hafta cağırıyor her gıttıgınde akapunktr gbı bir fiyat alıyor durum yok sımdılık ama sule cınarı dıyen dörduncu kişisin sanırım ona gıdıcem en sonunda ayın 30 unu beklıyrm pcos da var bnde ayın 30 una randevu aldım dıyetısyenle beraber götürücem tedavıyı bu kez ılgılenıp cvb yaZdıgın ıcın gercktn çoookk tsk ederım :D :D

rica ederim canım ne demek faydam dokunduysa
kaç kilosun canım nerede oturuyosun bursada, yaş kaç? :)
şule çınarın verdiği liste çok güzel ben başka bi zamanda osmangazi tıp a gitmiştim hiç memnun kalmadım

evet ruhan süme, önceden o da osmangazi tıptaydı sanırım çok tutulan dr

Back
X