- Konu Sahibi berfinbilgen
-
Diyetisyene gittim ve olumlu sonuç aldım . Altı kilo aldım ama ben 2 ayda aldım bu kiloyu sonra bıraktım doktoru ama hala kilom yerinde tavsiye ederim
böyle bir bölüm olduğunu bilmiyordum,görünce çok sevindim.ben de kilo almak istiyorum,diyetisyene gitmeyi düşünüyorum ama ben zaten o kadar çok şeyi yiyemem ki((
Listeleri paylaşırsanız sevinirim arkadaşlar. Başka bir forumda verilen listeyi görmüştüm. Vücudun eksiğine göre liste hazırlamışlar. Yağ içerikli bir listeydi o. Günde birkaç dilim tereyağlı ekmek vardı. Akşam 2 baklava falan. Ben o listeden fazla yiyordum, anlamıyorum neye göre hazırlanıyor.
aynen canım, istah icin bisey isteyince olmaz saglıklı beslenerek almalısın diyolar ama aldır dedıgınde ıse git gel aynı sonuc o kadar parada bosa gıdıyor. aldıramıcaksan en basta alma dımıben diyetisyene gittim bilmem ne kadarlık kalori diyeti verdi
şunu ye bunu ye.yemek listesi..iyide benim iştahım yok olsa zaten yerim.iştah açmak içinde ben bişi yapamam dedi.yani benimkide hüsranla sonuçlandı:çok üzgünüm:
165 ve 43 kiloyum :gitme:
arkadaşlar mrb. benim kardeşim diyetisyene gitti ama 1 yılda ancak 6 kilo aldırabilirim kilo almak çok zor değince vazgeştik. Sonra bir arkadaşım sağlıklı beşlemnme ürünleri satışyordu tesadüfen onunla irtibata geçtik 2 ayda 6 kilo aldı. Şuan çok mutlu :) İhtiyacınız olur ise yönlendirebilirim. Sağlıklı günler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?