• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diyetisyene gidenler..

_sushico_

Guru
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2010
1.712
1.194
333
38
merhabalar ben 10 gün önce diyetisyene başladım.1.69 boyunda 63 kiloyum.ideal kilom 64 çıktı e diyetisyende niye geldin dedi.59 olmak istiyorum,27 yaşındayım buarada.sebze salata gibi şeyler yiyorum,ilk başta iyiydi ama şuan çok sıkıldım.canım sürekli makarna,pilav gibi şeyler çekiyor. okadar iştahlı biri değildim ama aşırı iştahım var aklımda hep yemek..dyetisene gidip kilo verenler nasıl sabrettiniz ??? motiveye ihtiyacım var:50:

kendini çok sıkmışsın sorun orda sürekli salatayla beslenilmiyor maalesef kilon zaten iyi bence sen sporla daha iyi verebilirsin yemekten çok kısmana gerek yok.
her akşam pilav makarna ye demiyorum tabiki haftada bir akşam makarna (yağsız tabi dometes soslu olabilir.yanında yoğurt sakın direk yağa dönüşüyormuş)

çok canın çekerse bakacaksın tadına ama hiçbirşeyi abartmadan yemelisin.
maalesef ara ara insanın iştahı artıyor ne bulursa yemek istiyor özellikle regliden önce

bir öğün salata-et,bir öğün sebze yiyorum ama ben alışmamışım diyete çok zor geliyor ya.evdekilr oturup çayla bişi yiyyor,ben bakıyorum :(

Back
X