Diyetisyene gitmek için illa belli bir kilo üstünde mi olmak gerekiyor

ben gittim diyetisyene kilo için.. öncelikle dahiliyeden numara alıyorsun(benimki öyleydi) kan değerini ölçüyorlar. sona o seni diyetisyene yönlendiriyor.
yediklerinden fazla yemeye çalış dedi. mesela 1tabak makarna kolayca yiyebiliyorsunuz. bunu kaşarla,kıymamyla zeytin yağıyla yaparsan daha çok kalori almış olursun..
herhangi bir ilaç vs vermedi.kullanılmasınıda uygun görmedi..
doktor hasta görüşmemiz çok güzel geçti. 1 saate yakın sohbet ettik.. hayat tecrübelerini anlattı.
Hangi hastane bu arkadasim acaba merak ettimde :KK61:

İmkanınız varsa özele gidin derim.
Siz vermek istiyorsunuz ancak başımıza gelen durumun vahametini anlayın diye tam tersi durum da olsa belirtmek istedim.
Erkek arkadaşım kilo almak için gitmek istedi.
Devlette önce dahiliyeye gidiyorsunuz, onlar kan, tiroid vb tetkikleri yapıyorlar ''gerekli'' görürlerse diyetisyene sevk ediyorlar.
Erkek arkadaşımda aşırı terleme, yemesine rağmen kilo alamama, ağzın çok tükürüklenmesi gibi sorunlar vardı.
Tahlilleri yapıldı, nasıl olduysa temiz çıkmış. Hadi diyelim ki temiz çıktı, nihayetinde doktor kendileri. 1,70 boyundaki bir erkeğin 50 kilo olduğunu görüp de nasıl oluyor da diyetisyene sevk etmiyor, üstüne üstlük '' genetiğinle mi oynayayım? '' gibi bir cümle kurabiliyor. Çok uzattım kusura bakmayın, kısacası ya özele gidin ya da derdinizden anlayacak adam akıllı bir devlet hastahanesi bulun.

Devlete saglik ocaklari da sevkediyor diye biliyorum aile hekimine sormak lazim. Bazi kizilay tip merkezlerinde de diyetisyen oluyor, fiyatlari makul, olcum vs yapıyorlar ama standart liste veriyorlar o listeler internette dolu zaten. Gitmeye deger mi bilmiyorum.

Bu arada kilo verme konusunda bki ve yag oranina gore yorum yapiyorlar, ikisi de makul seviyelerdeyse egzersiz programı ve saglikli beslenme onerileri verip gonderiyorlar, eger normal sinirlarin ust seviyelerindeyse yardimci oluyorlar. Arkadasim 1.60, 57 kiloydi basladiginda ve kizilayin diyetisyenine gidiyor, 55 e indi simdi, 53 de korumaya gecirecekmis.

Arkadaşlar devlet hastanesinin diyetistenine gitmek istiyorum.kilom 64 65 arasi
Kilo vermek istyrum 58 59 arası
Yağ kas oranımı da öğrenmek istyrum
Diyet uygularmi bana 7 8 kilo için
Yoksa git işine kardesim oylama beni mi der:KK45::KK59:
ben diyetisyenim .boyunuz uzunsa yani olmanız gerekn aralıktaysanız diyetisyene gidince diyetisyenlere garip gelebiliyor.devlet hastaneleri cok yogun çünkü ama kimse kimseyi kovamaz tabiki.ilk dahiliye yada aile hekimine gitmeniz lazım o yönlendirecek.devlettede yag kas oranını ölcen tartılar yok

Yag kas oranini duzeltmen icin diyetisyen bi sey yapamaz ki spora gitmen lazim.

Bende gitmek istiyorum. kilom yok ama yağ yakmam lazım. Onun için bir beslenme programi istemek istiyorum. Birde yağ kas oranım ne alemde cok merak ediyorum.

İmkanınız varsa özele gidin derim.
Siz vermek istiyorsunuz ancak başımıza gelen durumun vahametini anlayın diye tam tersi durum da olsa belirtmek istedim.
Erkek arkadaşım kilo almak için gitmek istedi.
Devlette önce dahiliyeye gidiyorsunuz, onlar kan, tiroid vb tetkikleri yapıyorlar ''gerekli'' görürlerse diyetisyene sevk ediyorlar.
Erkek arkadaşımda aşırı terleme, yemesine rağmen kilo alamama, ağzın çok tükürüklenmesi gibi sorunlar vardı.
Tahlilleri yapıldı, nasıl olduysa temiz çıkmış. Hadi diyelim ki temiz çıktı, nihayetinde doktor kendileri. 1,70 boyundaki bir erkeğin 50 kilo olduğunu görüp de nasıl oluyor da diyetisyene sevk etmiyor, üstüne üstlük '' genetiğinle mi oynayayım? '' gibi bir cümle kurabiliyor. Çok uzattım kusura bakmayın, kısacası ya özele gidin ya da derdinizden anlayacak adam akıllı bir devlet hastahanesi bulun.

Tesekkur ederim dikkate alacağım

ben diyetisyenim .boyunuz uzunsa yani olmanız gerekn aralıktaysanız diyetisyene gidince diyetisyenlere garip gelebiliyor.devlet hastaneleri cok yogun çünkü ama kimse kimseyi kovamaz tabiki.ilk dahiliye yada aile hekimine gitmeniz lazım o yönlendirecek.devlettede yag kas oranını ölcen tartılar yok
Nasıl yok
Diyelim kilom fazla ee nasıl ölçmeden tartmadan iş oluyor
Of şu devlet hastane sorunlardan bıktım

Diyet yaparken kastan gitmemesi icin gidicektim
Bu isin ehli degilimki neyi nasil vereyim kilo vermek kolay ama iste yanlıs yapmak istemyrum
Emin ol çoğu diyetiayende işin ehli değil.iyi bi yere git.benim gittiğim neredeyse kas oranım yüksek diye dövecekti.tağlanmalıymışım.deli mi ne dedim çıktım

İmkanın varsa özeldeki diyetisyenleri bir araştır derim. yağ yakmak da sadece beslenme ile olan bir olay değil Malesef bol terlemeli egzersizler şart

Back
X