- 3 Şubat 2015
- 378
- 480
- 39
Selam Kizlar, bugün buraya ilk defa Mesaj atiyorum ins Yalniz kalmam
Kisacasi ben, 6 Yasinda bir Kizim ve 11 Aylik bir Oglum var Emziriyorum...
Hamile kalma kilom 70di Doguma girerken 110 Kgdim
Hamilelikte koyverenlerdenim maalesef, Gebelik Sekeri ve Zehirlenmesinin de etkeni oldu muhakkak...Dogumdan ciktigimda 94 Kiloydum, Kalori sayma Yöntemiyle suanki kilom olan 79a kadar indim.
Ama Kalori saymaktan sikildigim icin 3 aydir yerimde sayiyorum.
Bunun üzerine bir Diyetisyene gittim bana uygun bir Liste yapti.Bu Listeyi sizinle paylasmak istiyorum, Fikir olur muhakkak.Belki kendime de bir kac yol arkadasi bulabilirim.Nolur yalniz birakmayin, burda liste ve diyet yarisi yapanlar cok ama emzirme dönemi yine cok hassas bir dönem.Neyse Listeyi giriyorum.
Ilk önce Detaylar... bu Diyet 10 Günde 1,5-2 Kg verdiriyor, Metabolizma Hizina da bagli muhakkak
On Günde bir Tartilicak, öncesi Yasak
Cay tarifi > 1,5 <litre Su, 2 Yesil elma, yarim limon, bir cubuk tarcin, 2-3 adet karanfil kaynatip sogutup hergun icilecek.1,5 Litre normal su da icilecek yani günde 2,5-3 litre su Zorunlu
Hergün 45 dk yürüyüs veya haftada 3 kere Spor agirlikli.
Sabah kahvaltisi ( kalkar kalkmaz, en gec 9 da
1 kk Peynir
5 zeytin
1 tk Tereyag
yesillik istenildiigi kadar
bir dilim ince ekmek ( tam tahilli olmayacak !)
1.Ara
5 findik saat 10.da
2.Ara
1 Portakal Saat 11,00 da
Ögle Yemegi 12-13 arasi
120 gr izgara et, bol salata yagsiz ( et yerine 9 yk Kuru baklagil olabilir veterjan varsa)
4 Yk Makarna veya Pilav
3.Ara Saat 15.da
1 Elma veya Armu
4. Ara Saat 17.00da
10 Kuru üzüm veya 2 Ceviz
Aksam Saat 19da
8 Yemek Kasigi Sebze Yemegi
Bol Saalta Yagsiz
1 Kase Yogurt
1 Kase Corba
2 Yk Pilav
Listem bu, bugün ilk günüm hedefim 15 Kg.
ortalama en gec 3 AYDA TAMAMdir insallah
Kisacasi ben, 6 Yasinda bir Kizim ve 11 Aylik bir Oglum var Emziriyorum...
Hamile kalma kilom 70di Doguma girerken 110 Kgdim
Hamilelikte koyverenlerdenim maalesef, Gebelik Sekeri ve Zehirlenmesinin de etkeni oldu muhakkak...Dogumdan ciktigimda 94 Kiloydum, Kalori sayma Yöntemiyle suanki kilom olan 79a kadar indim.
Ama Kalori saymaktan sikildigim icin 3 aydir yerimde sayiyorum.
Bunun üzerine bir Diyetisyene gittim bana uygun bir Liste yapti.Bu Listeyi sizinle paylasmak istiyorum, Fikir olur muhakkak.Belki kendime de bir kac yol arkadasi bulabilirim.Nolur yalniz birakmayin, burda liste ve diyet yarisi yapanlar cok ama emzirme dönemi yine cok hassas bir dönem.Neyse Listeyi giriyorum.
Ilk önce Detaylar... bu Diyet 10 Günde 1,5-2 Kg verdiriyor, Metabolizma Hizina da bagli muhakkak
On Günde bir Tartilicak, öncesi Yasak
Cay tarifi > 1,5 <litre Su, 2 Yesil elma, yarim limon, bir cubuk tarcin, 2-3 adet karanfil kaynatip sogutup hergun icilecek.1,5 Litre normal su da icilecek yani günde 2,5-3 litre su Zorunlu
Hergün 45 dk yürüyüs veya haftada 3 kere Spor agirlikli.
Sabah kahvaltisi ( kalkar kalkmaz, en gec 9 da
1 kk Peynir
5 zeytin
1 tk Tereyag
yesillik istenildiigi kadar
bir dilim ince ekmek ( tam tahilli olmayacak !)
1.Ara
5 findik saat 10.da
2.Ara
1 Portakal Saat 11,00 da
Ögle Yemegi 12-13 arasi
120 gr izgara et, bol salata yagsiz ( et yerine 9 yk Kuru baklagil olabilir veterjan varsa)
4 Yk Makarna veya Pilav
3.Ara Saat 15.da
1 Elma veya Armu
4. Ara Saat 17.00da
10 Kuru üzüm veya 2 Ceviz
Aksam Saat 19da
8 Yemek Kasigi Sebze Yemegi
Bol Saalta Yagsiz
1 Kase Yogurt
1 Kase Corba
2 Yk Pilav
Listem bu, bugün ilk günüm hedefim 15 Kg.
ortalama en gec 3 AYDA TAMAMdir insallah