Sanada Hayirli cumalar canim.gecmis olsun sanada bebeginede zorrr dis cikartma bilirim bisikleti sakin ihmal etme yap. E vrt cok sukurr su 1haftayi alatsakk gerisi gelir ins. VebGünaydinlar canim, masallah bebisine, evet allahim evlatlarimizi bize bagislasin...
aynen canim spor yapamiyorum,bu ara üst disleri cikiyor oglumun bende gribi yeni atlattim.Kizimdan sonra da epileptik aletle 17 kilo vermistim , 68 kiloyla 55 kilo ancasin diyolardi, sikilasma oldugu kesinlikle dogru...evde epileptik var ona haftada 3 kez 45 dk binmeye gayret edicem ins))
evet herseyden azar azar yemeye calisiyorum,veee bende tatli yemedim hadi ilk günü atlattik cok sükür))))))
bu hergün tartilma isini birak, her gün ödemdit sudur budur tarti farkli gösterip diyet birakmisligim coktur maalesef :-(
o yüzden haftada bir artik canim, anlastik haftaya cuma bende tartiliyorum cumadan cumaya tartiliriz.
Motivasyonum tavan yapti indirmicem ordan
Bu arada Hayirli Cumaralar, be yeni güne Bismillah
İns. Canim kv seni incecik gorcekk .benide eltim tesvikmi etti deyeyim yoksa inadinami diyim eltime 55 olcam dedigim zaman sen 55ol ben soz 100 olcam dediYok canim boy 165 kilo 79larda bi yerde yas 29
65 e düsmek istiyorum yani 14 kilo vermem gerek ama ilk etap 75 sonrasi 70 sonrasi da 65...70 kilo da bile fit duruyorum etim cok siki sükür ki ama 79 cok fazlaaa
dogumdan ciktigimda 93 vardim doguma girerken 110
nasil basardim hala sasiyorum yaaaa
demin alisveristen geldim 40 bedene sigdim ama bir 36 giysem yeter
14 kilo hisbirsey degil simdiye kadar bi 14 verdim bi 14 daha vericem
insan birden 28 kilo vereyim dedi mi gözü korkuyor...bir kilo bir kilodur mantigiyla ilerledim hep.yada arada saldigim da oldu vermesemde olur bu ay almiyayim yeterki dedim hep..iyki öyle yapmisim yoksa coktan salmistim
ama artik yaza kadar hedef koydum biz almanyada kaliyoruz, yani agustosda memlekete gelicez kv falan zayif görsün beni...hirsliyim azimliyim yani
Hosgeldin canim bebegini allah bagislasin zayiflamak icin neler yapcaksinKizlaar bende sizinleyim.. benim hikaye su oluyo efenime soyliyim.. 62 ile hamile kaldim 74 le doguma gittim .. dogumdan on gun sonra tartaldigimda 66 idim... emzirmeyle veremedim malesef hala 66.1 im bebegim 6bucuk aylik suan ve ben yavastan diyete basladim..pzt bi hafta olucak ve tartilip sonucu bildircem inslh.. buarada yas 29 boy 1.57 hedef ilk once 62 snrasinda 58. Daha da sonrasi allah ne verdiyse artik
O zaman napiyoruz Eltine Günün gösteriyoruz kiii 100 kilo olsun :-Dİns. Canim kv seni incecik gorcekk .benide eltim tesvikmi etti deyeyim yoksa inadinami diyim eltime 55 olcam dedigim zaman sen 55ol ben soz 100 olcam dedialay etti anliycaniz gör o ama en gec nisanda 55 daha sonra 50 olcamm sonrada sözunu hatirlatacam sen 79 la bile 40 beden giyiyorsan 65 le 36rahat olursun.
En güzeli o degilmi ? Herkes yerken kendin yemiyorsun, bogazina hakim olup evet diyosun, nefsim bana degil ben nefsime hakim olacagim :-DBuarada 3 müzde ayni yaslardayizbugun zayiflamak icin ne yaptim söylim . 1saat yuruyuz 3 litre su , tatli yemedimm sukur bugun bizimkiler lahmacun yeni veeee ben yemedimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?