Diyetisyenimin verdiği liste ile günlüğüm..

Kızlar ben yemekten sonra saat 14.30 'da olan ara öğünüm de hep meyve yiyiyorum . Acaba yanlış mı yapıyorum ?
Bilgisi olan beni bilgilendirirse mutlu olurum .

Benim diyetisyenim akşam yerine öğlen meyve ye aksam da yoğurt ye demişti meyve şekerli olduğu için. Dengelediğin sürece sorun olmaz bence.

[QUOTE4, post: 38811701, member: 408501"]Senin dr mi başlangıç 5 ocak canm[/QUOTE]
Benim baslangic 5 ocak

Ayy bgn berbat bir yeme duzenim oldu yarn toparliorm ama :(

Hanimlar bildirim nie bu kadr az ??

Pazartesiye hedefim 57 :)
Ne yapip edip o kiloya inicem :)
benim hedefim de 56,5. 56,9 bile görsem çokk sevinicem :) Bir daha hamilelik dışında tartıda 60 ları görmek asla istemiyorum. Sırtımdan 5 kg yük attım resmen :)

benim hedefim de 56,5. 56,9 bile görsem çokk sevinicem :) Bir daha hamilelik dışında tartıda 60 ları görmek asla istemiyorum. Sırtımdan 5 kg yük attım resmen :)
Aynen canim hedefim o
bir daha tok karnina kabanla bile tartida 60 gormek istemiorm :KK43:

Canım ben ya diet busküvi süt
Ya da nesfit süt yapıyorum
Şimdiye kadar protein barlarım vardı ama bittiler onlar iyi oluyordu

Yarım saat sonra çıkıyorum arkadaşlar .
Sanırım bugun herkes yoğundu , paylaşımları kendi kendime yapmış gibi hissettim :)
Ama yine yazınca daha motive oluyor insan .
Evde anneciğim hangi yemeklerle beni bekliyor acaba ?
Hiçbir fikrim yok tabi , :KK49:
Akşam 1 buçuk saat yüzmeyi planlıyorum :)
Herkese sağlıklı günler .
Yarın görüşmek üzere . :KK15:

benm hedefim de 79.6 :)

efsun kilolarımız benzer. ben de 81.3'üm şu anda. haftaya pazartesine hedefim 79'u görmek. inşallah görürürüz her ikimiz de :)

ahh ahh 70li rakamlara ne ara geldim geçtim de şimdi oralara inince mutlu oluyorum? :/

Bugün full time çalıştım. Baya yoğun bir gündü. Gerçi genelde böyle oluyor ama neyse. :) Haliyle anca girebiliyorum.

eveeet bugünkü menümü yazıyorum bayanlar :)

sabah
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
4 siyah zeytin
1 domates

öğle
acı biber dolması
yoğurt çorbası

ara
haşlanmış mısır (yarım kaseden biraz fazla ama sossuz)
yeşil çay

akşam
tavuk sote
yoğurt

ara (henüz yapmadım)
1 portakal ve 1 mandalina düşünüyorum.

2 lt su içtim yatana kadar 3 e yaklaşır sanırım. (çayları saymıyorum)
spor yapmıyorum. perşembe salona başlıyorum. bugün belki dayanamayıp evde pilates yaparım.

Hanimlar listeye adini yazdirip hic msj atmayan bldrm yapmayanlar var aksama kadar ses gelmezse o kisilerden silinecekler listeden haberinz olsun cok optum bol kilo vermeli bir hafta olsun bize :)

sil cnm liste kabarık ama bildirim yapan az...

Back
X