Diyetisyenle 3 ayda 69 kilodan 55 kiloya

Bende heyecanla nolacak diye bekliyordum
Kuzum naptin senya.
Ama bu hafta hic yazmadin ki bir pazartesi bir persembe yazmissin ne yediklerin var ne yemediklerin 😢
Toparlarsin insallah. Diyetisyen ne dedi. ..

Yediğimi içtiğimi yazdım. Her hafta yazıp gönderiyorum diyetisyenime. Diyetisyen fazla da yememişsin dedi. Sanırım ödem oldum. Sağlık olsun haftaya artık 🌸

Yediğimi içtiğimi yazdım. Her hafta yazıp gönderiyorum diyetisyenime. Diyetisyen fazla da yememişsin dedi. Sanırım ödem oldum. Sağlık olsun haftaya artık 🌸
Bu topige yazmadin demek istedim kuzum 😂
Haftaya kesin gider guzelce detoks lapa filan yaparsin.. bende bi baslasam guzel olacak simdilik sadece dikkat ediyorum. Ama o işe yaramıyor. Oturmalar cok oluyor bizde pasta Börek girla.
Bunuda yiyim sunuda derken sisiyorum

Bu topige yazmadin demek istedim kuzum 😂
Haftaya kesin gider guzelce detoks lapa filan yaparsin.. bende bi baslasam guzel olacak simdilik sadece dikkat ediyorum. Ama o işe yaramıyor. Oturmalar cok oluyor bizde pasta Börek girla.
Bunuda yiyim sunuda derken sisiyorum
Ayy işte o çok kötü :KK43: Dengeli bi kaçamak yaptım yazmıştım sadece. Ayrıntı yazmadım. Bir dilim pizza yemiştim pazartesi günü ve yanında patates kızartması. Ve p gün tek yediğim bunlardı. Sonra bitki çayı içmiştim.

Normal düzenime artık döndüm 🌸 Diyetisyen bu hafta bana hafta 2 gün çorba tarifi verdi. Bir de haftada 1 ara öğün olarak yeşil smoothie. Onların da tarifini yazıcam. Ben şimdi sebze çorbamı yapıp yemeye 😌

Lupetta Lupetta sen yazmayınca ben de düştüm moddan. Ben de hemen 1 kilo almışım. Sizler demoralize olmayın diye de yazmadım. Ama regl de olacağım tabii onun da etkisi olabilir. Tatlı krizine girip biraz abur cubur yedim. Bugün toparlanıyorum. Yarın isveç diyetine başlayacağım ben de. Aslı da yediklerini yazsan hem hepimiz daha iyi motive oluruz hem de örnek menü görmek iyi oluyor motivasyon açısından. Senin regl yakın mı? O yüzden de çok ödem oluyor biliyorsun...

Ben de regl olacağım 1 hafta var belki daha az.
Bende artiydim kızlar , bayrama tam 21gun var bugün baslayalim

İ
Lupetta Lupetta sen yazmayınca ben de düştüm moddan. Ben de hemen 1 kilo almışım. Sizler demoralize olmayın diye de yazmadım. Ama regl de olacağım tabii onun da etkisi olabilir. Tatlı krizine girip biraz abur cubur yedim. Bugün toparlanıyorum. Yarın isveç diyetine başlayacağım ben de. Aslı da yediklerini yazsan hem hepimiz daha iyi motive oluruz hem de örnek menü görmek iyi oluyor motivasyon açısından. Senin regl yakın mı? O yüzden de çok ödem oluyor biliyorsun...

Regl dönemim yakın değildi ama, spora gitmiştim, her yerim ağrıyodu bacak kaslarım özellikle. Sanki ödem yaptı o ağrı bana. Tabi ki yazarım yediklerimi. Hiç demoralize olmadım ben. Aynen devam ediyorum. Hepimiz de öyle yapalım 🌸

Dün;
Sabah
2 dilim ekmek, tam buğday
4 zeytin
1 dilim peynir
Domates, salatalık

Ara
1 şeftali

Öğle
1 tabak kuru fasülye
1 kase çorba
2 3 kaşık yoğurt

Ara
Kepekli 2 3 tane galeta

Akşam
Diyetisyenimin verdiği sebze çorbası ve 2 kaşık yoğurt (Sebze çorbası içimi zor bi lezzet. Çok kaldı ama bugün 1 kaşık bile içemem artık. Aşırı maydonozlu bi çorba)

Ara
1 tane şeftali

Genelde günlerim bu şekilde geçiyor. İlk zamanlar yazdığım diyet listemdeki gibi aynen devam

Haftasonları özellikle pazar günü düzenim tamamen kaçıyor :)
Bugün,
Sabah - Öğle
2.5 dilim ekmek
2 3 çatal labne
4 5 zeytin

Arada atıştırdım sonra da,
2 kırmızı erik
1 su bardağı kefir
Kepekli galeta

Akşam öğünü olarak da pancar rendeleyip, 2 kaşık yoğurt ekleyip yedim.

Bir de canım dondurma isteyince, diyetçilerin duymamış olması mümkün değil :) Nicecream yapıyorum. Acayip basit. Muzu buzlukta dondurup, çıkarıp rondodan geçiriyorum 1 tatlı kaşığı kakao ile. Oluyo sana dondurma :) çok da güzel. Fındık ve bal da eklenebilir. İstenilen meyve dondurulup bu şekilde dondurma yapılabilir. Kavun, şeftali, çilek, ananas vs.

Kaçamak yapmadan, güzel güzel, yavaş yavaş devam ediyorum. Aslında artık giyindiğim zaman rahatsız olduğum bi kıyafetim de yok gibi 🌸 Herkes, beni her gün gören iş arkadaşlarım bile zayıfladın, bacakların bile inceldi diyor. Ki farkındayım. Bundan sonrası için de acelem yok. Bu hisler tartıdan çok daha önemli. Geriye kalan 7-8 kilomu 10 ayda bile versem sorun değil 😌🤗

Kaçamak yapmadan, güzel güzel, yavaş yavaş devam ediyorum. Aslında artık giyindiğim zaman rahatsız olduğum bi kıyafetim de yok gibi 🌸 Herkes, beni her gün gören iş arkadaşlarım bile zayıfladın, bacakların bile inceldi diyor. Ki farkındayım. Bundan sonrası için de acelem yok. Bu hisler tartıdan çok daha önemli. Geriye kalan 7-8 kilomu 10 ayda bile versem sorun değil 😌🤗
Selam canım baya iyi gitmişsin.Tebrik ederim.Bende 63 oldum.Ama 3 kiloyu daha verseydim çok iyi olucakti.Bir haftadır dikkat ediyorum.İnsallah haftaya 62 leri görürüm.

Back
X