- Emoji Skoru
- 53
- Puanlar
- 98
- Konu Sahibi osenolsanbari3
Kızlar umarım doğru yere açmışımdır.Diyetisyenle kilo veren var mı işe yarıyor mu 6 öğün olması beni korkutuyor açıkçası.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ben vermiştim 6 öğünde 9 dilim ekmek vardı çünkü ben ekmeksiz asla doymuyorum ve ekmek olmayan hiç bir diyeti surduremiyordum yavaş yavaş ekmeği azalttı 81 ile başlayıp 6 ayda 20 kg vermiştimKızlar umarım doğru yere açmışımdır.Diyetisyenle kilo veren var mı işe yarıyor mu 6 öğün olması beni korkutuyor açıkçası.
Kızlar umarım doğru yere açmışımdır.Diyetisyenle kilo veren var mı işe yarıyor mu 6 öğün olması beni korkutuyor açıkçası.
Günde 9 dilim ekmek iyiymiş.. 1 günde neler yediniz, neler yaptınız acaba?yaş da önemli tabiiEvet ben vermiştim 6 öğünde 9 dilim ekmek vardı çünkü ben ekmeksiz asla doymuyorum ve ekmek olmayan hiç bir diyeti surduremiyordum yavaş yavaş ekmeği azalttı 81 ile başlayıp 6 ayda 20 kg vermiştim
Tabıkı verılıyor. Hemde harıka verılıyor. Boş yere okumadılar. Ben dıyetısyenle 15 kılo verdım. Önce gıt dahılıyeye dıyete baslıcam bana gereklı tahlıllerı yaparmısınız de. Dıyete uy bak gör. Sende tanıosun vücudunu. Ne yersen kılo alıyosun almıosun hepsını ogrenıosun. Bırde çok saglıklı verıosun kıloyu. Yiyerek kılo verıosun. İlk günler zorluyo. Alısınca mükemmel oluyo.Kızlar umarım doğru yere açmışımdır.Diyetisyenle kilo veren var mı işe yarıyor mu 6 öğün olması beni korkutuyor açıkçası.
6 öğün çok değilmiTabıkı verılıyor. Hemde harıka verılıyor. Boş yere okumadılar. Ben dıyetısyenle 15 kılo verdım. Önce gıt dahılıyeye dıyete baslıcam bana gereklı tahlıllerı yaparmısınız de. Dıyete uy bak gör. Sende tanıosun vücudunu. Ne yersen kılo alıyosun almıosun hepsını ogrenıosun. Bırde çok saglıklı verıosun kıloyu. Yiyerek kılo verıosun. İlk günler zorluyo. Alısınca mükemmel oluyo.
6 öğün çok değilmiVerilir tabi ki . Diyetisyenle birlikte ilerliyosunuz zaten ne yersin ne yemezsin gibi. Ben dugun oncesi cok guzel vermistim . Belim incecik olmustu. Evlilik sonrasi hamile kalinca kilo aldim yine ama tekrar gidecegim diyetisyene
Tüp mideye param yok iğneyede yok malesef.900 liraya bir diyetisyen buldum özelde yorumlarıda iyi.Umarım işe yararBen diyetisyen olarak söylüyorum 117 kiloymuşsun yani obezite sınıfını bilmiyorum senin diyetisyensiz zayıflaman zaten imkansız ömür boyu dikkat etmen lazım çünkü obezite yapışır kalır. Salak salak diyetisyenlerin yazdığı listeleri de görüyorum ölüm orucu gibi 2 3 ay yap 25 kilo ver 6 ayda 50 kilo al. Tüp mide düşünürsen tüp mide ol ya da iğne tedavisi olabilirsin. İdeal kilona gelebilirsen asıl savaş orada başlar her zaman herkesten az yemek zorunda kalacaksın vücuttaki yağ hücreleri atılmıyor küçülüyor ve her zaman onlar tekrar dolmak isteyecek. Tüp mide olanlar bile 10 senede alıyor 2. Ameliyatı oluyor. Yemekle olan ilişkini düzeltmen lazım. 6 öğün diyet 5 günde 6 kilo yağğğğğğ eriyip gideceksinnnnn diye car car carlayan diyetisyenlerin yazdığı diyetten yüz kat iyidir. Açlık herkese göre değil. Hormon kan değerleri oldukça önemli mesela herkes aralıklı oruç aralıklı oruç diye yırtıyor ama pcoslu birinin aralıklı oruç yapmaması lazım