• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetisyenle kilo verilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

osenolsanbari3

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
53
Puanlar
98
Kızlar umarım doğru yere açmışımdır.Diyetisyenle kilo veren var mı işe yarıyor mu 6 öğün olması beni korkutuyor açıkçası.

Kızlar umarım doğru yere açmışımdır.Diyetisyenle kilo veren var mı işe yarıyor mu 6 öğün olması beni korkutuyor açıkçası.
Evet ben vermiştim 6 öğünde 9 dilim ekmek vardı çünkü ben ekmeksiz asla doymuyorum ve ekmek olmayan hiç bir diyeti surduremiyordum yavaş yavaş ekmeği azalttı 81 ile başlayıp 6 ayda 20 kg vermiştim

Diyetisyenle ve kendi başınıza fark etmez. İradeniz güçlüyse ve motivasyonunu tamsa her iki şekilde de kilo verirsiniz. Ben tek başıma yapamadığım için diyetisyen eşliğinde çalışıyorum ve 18 kilo verdim. Ama daha önce de diyetisyenle çalıştığımda bu kadar verememiştim, bırakmıştım. Çünkü motivasyonum yoktu.
Diyetisyenler genelde siz nasıl gün içinde yiyorsanız ona göre uygulamaya çalışıyorlar.

gittiğiniz diyetisyen 6 ile başlar bakar ki veremiyorsunuz ya da yavaşsınız size fzrklı listeler uygular
daha önce diyetisyenle 6 kilo verdim ama , sadece liste verip göndermelerini sevmediğim için

kan tahlillerimi sağlık ocağında yaptırıp kesik değerlerime uygun takviyeler aldım,
gecen ay chatgpt üzerinden kendime diyet v egzersiz planı oluşturdum, 99 kilodan 91 e düştüm
belden de incelmem olmuş, yağdan vermişin demek ki :)

Ben bir ara denemiştim ama verdiği listeyi görünce yeme krizlerine girdim, daha çok yemek istedim. Doğru diyetisyeni bulmak çok önemli.
Akşam öğününde 3 kaşık sebze yemeği 1 küçük kase cacık mı olur Allah aşkına 3 yaşındaki çocuk bile doymaz onla 😃
Onun yerine chatgpt ye haftalık beslenme ve egzersiz planı çıkarttım. Birçok diyetisyenden daha mantıklı olduğunu düşünüyorum.

Evet ben vermiştim 6 öğünde 9 dilim ekmek vardı çünkü ben ekmeksiz asla doymuyorum ve ekmek olmayan hiç bir diyeti surduremiyordum yavaş yavaş ekmeği azalttı 81 ile başlayıp 6 ayda 20 kg vermiştim
Günde 9 dilim ekmek iyiymiş.. 1 günde neler yediniz, neler yaptınız acaba?yaş da önemli tabii

Ben ne yiyeceğime başkasının karar vermesini ve şunları yiyin diye beni yönlendirmesini hazmedemedim, herkeste aynı değildir tabi.
Kendi aklımı ve irademi kullanarak sağlıklı tabaklar seçmeye karar verdim

Verilir tabi ki . Diyetisyenle birlikte ilerliyosunuz zaten ne yersin ne yemezsin gibi. Ben dugun oncesi cok guzel vermistim . Belim incecik olmustu. Evlilik sonrasi hamile kalinca kilo aldim yine ama tekrar gidecegim diyetisyene

Tabıkı verılıyor. Hemde harıka verılıyor. Boş yere okumadılar. Ben dıyetısyenle 15 kılo verdım. Önce gıt dahılıyeye dıyete baslıcam bana gereklı tahlıllerı yaparmısınız de. Dıyete uy bak gör. Sende tanıosun vücudunu. Ne yersen kılo alıyosun almıosun hepsını ogrenıosun. Bırde çok saglıklı verıosun kıloyu. Yiyerek kılo verıosun. İlk günler zorluyo. Alısınca mükemmel oluyo.

Tabıkı verılıyor. Hemde harıka verılıyor. Boş yere okumadılar. Ben dıyetısyenle 15 kılo verdım. Önce gıt dahılıyeye dıyete baslıcam bana gereklı tahlıllerı yaparmısınız de. Dıyete uy bak gör. Sende tanıosun vücudunu. Ne yersen kılo alıyosun almıosun hepsını ogrenıosun. Bırde çok saglıklı verıosun kıloyu. Yiyerek kılo verıosun. İlk günler zorluyo. Alısınca mükemmel oluyo.
6 öğün çok değilmi

Verilir tabi ki . Diyetisyenle birlikte ilerliyosunuz zaten ne yersin ne yemezsin gibi. Ben dugun oncesi cok guzel vermistim . Belim incecik olmustu. Evlilik sonrasi hamile kalinca kilo aldim yine ama tekrar gidecegim diyetisyene
6 öğün çok değilmi

Diyetisyene ek olarak spor öneririm.
Yağ/kas analiziniz ve hedefinize göre program veriyorlar.
Mental olarak da mükemmel hissettiriyor..

Benim az biraz fazlam vardı. Bu kilolarda zor ama deneyelim dedi. Sağlıklı beslenmeyi öğretti ve ben o süreçte istediğim kiloya düştüm… yine sağlıksız beslenmeye döndüm. Nasıl düzelerim bilmiyorum 🤷‍♀️

Önce tüm kan değerlerime baktırdım, ilaç vitamin takviyesi ile spora başladım, o arada da yapay zekadan destek alarak kalori hesabı ile beslenmeye başladım, çok şükür baya iyi gidiyor, hem sağlıklı hissediyorum hem de hızlı kilo veriyorum. Kalori hesabı ile beslenmeyi tavsiye ediyorum.

Ben de 10kilo kadar verdim ama listeleri ben belirliyorum şu kadar ekmek yazın ,bu hafta kahvaltı yerine smoothie yazın gibi gibi.
Diyete uyduğunuzda gayet de veriliyor.

Ben diyetisyen olarak söylüyorum 117 kiloymuşsun yani obezite sınıfını bilmiyorum senin diyetisyensiz zayıflaman zaten imkansız ömür boyu dikkat etmen lazım çünkü obezite yapışır kalır. Salak salak diyetisyenlerin yazdığı listeleri de görüyorum ölüm orucu gibi 2 3 ay yap 25 kilo ver 6 ayda 50 kilo al. Tüp mide düşünürsen tüp mide ol ya da iğne tedavisi olabilirsin. İdeal kilona gelebilirsen asıl savaş orada başlar her zaman herkesten az yemek zorunda kalacaksın vücuttaki yağ hücreleri atılmıyor küçülüyor ve her zaman onlar tekrar dolmak isteyecek. Tüp mide olanlar bile 10 senede alıyor 2. Ameliyatı oluyor. Yemekle olan ilişkini düzeltmen lazım. 6 öğün diyet 5 günde 6 kilo yağğğğğğ eriyip gideceksinnnnn diye car car carlayan diyetisyenlerin yazdığı diyetten yüz kat iyidir. Açlık herkese göre değil. Hormon kan değerleri oldukça önemli mesela herkes aralıklı oruç aralıklı oruç diye yırtıyor ama pcoslu birinin aralıklı oruç yapmaması lazım

Ben diyetisyen olarak söylüyorum 117 kiloymuşsun yani obezite sınıfını bilmiyorum senin diyetisyensiz zayıflaman zaten imkansız ömür boyu dikkat etmen lazım çünkü obezite yapışır kalır. Salak salak diyetisyenlerin yazdığı listeleri de görüyorum ölüm orucu gibi 2 3 ay yap 25 kilo ver 6 ayda 50 kilo al. Tüp mide düşünürsen tüp mide ol ya da iğne tedavisi olabilirsin. İdeal kilona gelebilirsen asıl savaş orada başlar her zaman herkesten az yemek zorunda kalacaksın vücuttaki yağ hücreleri atılmıyor küçülüyor ve her zaman onlar tekrar dolmak isteyecek. Tüp mide olanlar bile 10 senede alıyor 2. Ameliyatı oluyor. Yemekle olan ilişkini düzeltmen lazım. 6 öğün diyet 5 günde 6 kilo yağğğğğğ eriyip gideceksinnnnn diye car car carlayan diyetisyenlerin yazdığı diyetten yüz kat iyidir. Açlık herkese göre değil. Hormon kan değerleri oldukça önemli mesela herkes aralıklı oruç aralıklı oruç diye yırtıyor ama pcoslu birinin aralıklı oruç yapmaması lazım
Tüp mideye param yok iğneyede yok malesef.900 liraya bir diyetisyen buldum özelde yorumlarıda iyi.Umarım işe yarar :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X