• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetisyenle kilo verilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar 900 liraya diyetisyen buldum .Yorumlarıda iyi gibi.Esenyurtta.Umarım işe yarar 6 öğün versin istemiyorum

Var mı bilmiyorum ama sürekli ağzıma birşeyler atmak istiyorum
O zaman önce bi doktora gidin, tahlilleriniz yapılsın, duruma göre diyetisyene başlarsınız. Benim hipotiroidim var, kilo vermek önceleri biraz kolaydı ama şimdi iyice zorlaştı yaş aldıkça

O zaman önce bi doktora gidin, tahlilleriniz yapılsın, duruma göre diyetisyene başlarsınız. Benim hipotiroidim var, kilo vermek önceleri biraz kolaydı ama şimdi iyice zorlaştı yaş aldıkça
Gittim şekerin biraz fazla dedi diyetisyene yönlendirdi sadece.bende devlet diyetisyenini sevmediğim için gitmedim.

Kilo verenler bir süre sonra geri alıyor çünkü yemek yeme alışkanlığı denilen bir kavram var
Örnek veriyorum ev arkadaşım kilo sorunu olan birisiydi onda farkettigim en büyük hatayı söylüyorum; sürekli yiyordu. Abur cubur özellikle. Hatta ortak aldığımız zamanlardan sonra dedi ki sen bu cipsleri falan yemiyorsun ben ödeyeyim.
Diyelim tv karşısında bir şey izliyoruz hemen bir cips cikolata olmadı gofret vs. Hiç bitmiyordu yemekle ilişkisi.
Cafeye gidiyoruz large boy kahve alıyor yanına tatlı. E kilo almasın da ne olsun.
Geçen yıl kilo sorunu olan bir başka arkadaşım da bana "neden az yiyorsun" diye sordu. Az yiyorsun dediği örnek şu; mc donalds menu yedik üzerine kahve içtik ben dedim yeterli. Klasik avm kız günü. O istiyordu ki üzerine tatki yiyelim üzerine dondurma da olsun. Bu sürekli yeme isteğinin nedenini bulmak gerekiyor önce.
Alışkanlıklar değişmedikçe sorun değişmeyecek.
Duygusal yiyici misiniz örneğin? Birine kızınca nutella kasikliyor iseniz sorununuz diyetisyen değil psikolojik destekle çözülür.
Tüp mide ameliyati geçiren kız arkadaşım var. O ameliyati olmadan önce otelde yediklerini ben 3 günde zor yerim bu arada zayıf da değilim 175 boy 67 kiloyum. Ama 70 e çıkarsam o hafta daha az yemeye özen gösterebilirim. Yemekler zaafım değil. elin ve ağzın durmuyorsa sorun tekrar eder.

Kilo verenler bir süre sonra geri alıyor çünkü yemek yeme alışkanlığı denilen bir kavram var
Örnek veriyorum ev arkadaşım kilo sorunu olan birisiydi onda farkettigim en büyük hatayı söylüyorum; sürekli yiyordu. Abur cubur özellikle. Hatta ortak aldığımız zamanlardan sonra dedi ki sen bu cipsleri falan yemiyorsun ben ödeyeyim.
Diyelim tv karşısında bir şey izliyoruz hemen bir cips cikolata olmadı gofret vs. Hiç bitmiyordu yemekle ilişkisi.
Cafeye gidiyoruz large boy kahve alıyor yanına tatlı. E kilo almasın da ne olsun.
Geçen yıl kilo sorunu olan bir başka arkadaşım da bana "neden az yiyorsun" diye sordu. Az yiyorsun dediği örnek şu; mc donalds menu yedik üzerine kahve içtik ben dedim yeterli. Klasik avm kız günü. O istiyordu ki üzerine tatki yiyelim üzerine dondurma da olsun. Bu sürekli yeme isteğinin nedenini bulmak gerekiyor önce.
Alışkanlıklar değişmedikçe sorun değişmeyecek.
Duygusal yiyici misiniz örneğin? Birine kızınca nutella kasikliyor iseniz sorununuz diyetisyen değil psikolojik destekle çözülür.
Tüp mide ameliyati geçiren kız arkadaşım var. O ameliyati olmadan önce otelde yediklerini ben 3 günde zor yerim bu arada zayıf da değilim 175 boy 67 kiloyum. Ama 70 e çıkarsam o hafta daha az yemeye özen gösterebilirim. Yemekler zaafım değil. Sorun elin ve ağzın durmuyorsa sorun tekrar eder.
Çok haklısınız.Ben sürekli yiyorum canım sıkıldıkça.terspiyede gittim işe yaramadı.Şiödi diyetisyene gidicem

Çok haklısınız.Ben sürekli yiyorum canım sıkıldıkça.terspiyede gittim işe yaramadı.Şiödi diyetisyene gidicem
Terapist ile 6 ay 1 yıl görüşmeden ise yaramadı dememek lazım. Çünkü bu 2 seans ile çözülecek bir şey değil. 20 yaşındaysanız 20 yıllık ruhsal bir çözümleme 45 dakikada ya da 1 saatte hallolmayacak.

Terapist ile 6 ay 1 yıl görüşmeden ise yaramadı dememek lazım. Çünkü bu 2 seans ile çözülecek bir şey değil. 20 yaşındaysanız 20 yıllık ruhsal bir çözümleme 45 dakikada ya da 1 saatte hallolmayacak.
Yorumunuz içimi çok rahatlattı antidepresan kullanıyorum oda etkilermi bu yeme isteğimi

Neredeyse her konunuzu bdvye açıyorsunuz, yıllardır üyesiniz hangi konu nereye açılır biliyor olmanız gerekiyor rica ediyorum konularınızı doğru bölümlere açın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X