Elvan Odabaşı hakkında ilk defa böyle bir şey duyuyorum. Elvan Odabaşı benim gördüğüm kadarıyla üniversitede öğrencilere nasıl öğretiliyorsa onu uygulayan bir diyetisyen. Size şunu sormak istiyorum öncelikle kendinize zaman tanıdınız mı? Yoksa bir iki hafta sonunda mı böyle bir kanıya vardınız?
4 ay gıttım canım.hatta 5. ayın parasını verdım sınırlerım bozuldu yarısında gıtmedım (2007 senesıydı hatta lıstelerı hala duruyo evde)gıtmedım.bu baslıgı ınsanları kotulemek ıcın acmadım bu arada bunuda belırtıyım sadece memnun kalmadıkları seylerı belırtsın ıstedım ınsanlar..yoksa tabıkı bana gore ıyı bı dıyetısyen baskasına kotu ya da tam tersı baskasına ıyı gelen bana kotu gelebılır..
Kusura bakmayın ben size yanlış bir şey söylemek istemedim siz beni yanlış anladınız. Bazı kimseler çok kısa sürede devasa kilolar vermek istiyor. Bu tabi insan sağlığı açısından oldukça zararlı ve kalıcı olmayan bir şey. Benim size tavsiyem kan testi yaptırmayan bir diyetisyenle kesinlikle çalışmayın. Dediğiniz gibi bu durumu ticarete dönüştürenler var. Her meslekte olduğu gibi bu mesleğin de kırık zincirleri onlar olarak düşünüyorum ben. Benim şaşırmamın nedeni şu: Ben diyetisyenlik öğrencisiyim ve bu yıl için okulumuza iki diyetisyen çağrıldı. Biri Dyt. Murat Baş diğeri is Dyt. Elvan Odabaşı. Bir üniversiteye söyleşi yapması için bir diyetisyen çağırılıyorsa bu diyetisyenin kötü yanı nedir öğrenmek istedim. Ne de olsa ileri yıllarda size danışmanlıkları yapacak olan biziz ne eksiği olduğunu öğreneyim bu hataya ilerde ben de düşmeyeyim diye düşünmüştüm. Size yanlış bir şey yansıttıysam çok özür dilerim. Dediğiniz gibi bu bir sağlık konusu sağlığınıza zarar vereceğinizi düşündüğünüz bir şeyi gördüğünüzden vazgeçmenizden daha doğal ne olabilir ki?
Benimde daha önce 2 diyetisyen geçmişim oldu, biri Elvan hanımdı.. Kendisiyle evet kilo verdim ama her öğünde ekmek, pilav, makarna verdiği için süreç biraz uzadı.
Sonra kiloları geri alınca bir arkadaşımla birlikte ayrı günlerde Bahar Demirkıran'a gittik, ikimizede yaklaşık aynı programı verdi ve aynı önerilerde bulundu, kilo veremeyince azarladı bile. Ayrıca kilo zor verenlere yine işyerinde ücret karşılığı yaptırdığı powerplate önerir veya amerikadan 5-10 dolara aldığı zayıflama ilaçlarını size 80-100 liraya satar. Biraz para hırsı var.
Şimdi Esra Gültekin'e gidiyorum ben ve gayette memnunum, her gittiğimde işyeri hep full oluyor ve sıra bekliyorsunuz sadece.
esra hanım nasıl bir yontem uyguluyor bir de ucreti ne kadar?bende arastırıyorum suaralar diyetsyen fakat butcem kısıtlı ucretler ise cok pahalı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?