- Konu Sahibi Madam_Curie
-
yamoo, crnky hoşgeldiniz...
Evet bugün tam 14 gün oldu.. kilom 69 olmuş..yani 14 günde 1 kilo vermişim.. Gayet güzel aslında yediğim şeyleri düşününce.. demekki abur cuburlar kilo yapmıyomuş aksine yiyerekte verebilirmişiz..
yamoo, crnky hoşgeldiniz...
Evet bugün tam 14 gün oldu.. kilom 69 olmuş..yani 14 günde 1 kilo vermişim.. Gayet güzel aslında yediğim şeyleri düşününce.. demekki abur cuburlar kilo yapmıyomuş aksine yiyerekte verebilirmişiz..
Versper paniğe kapılma zamanla kısıtlama mikrobunu atlatacaksın.. birden olmaz zaten sen moralini bozmadan devam et yeterki.. yazdığın linke bakıyorum şimdi
canımm yeni görüyorum mesajını hemen yazıyım.Ben kahvaltıda pek yiyemiyorum ama börek falan varsa yerim:)) yarım simit yanında peynir falan yumurta yiyorum evdeysem.değilsemde pop kekle çay işimi görüyor.öğlen burger yiyebilirim dışardaysam ama çocuk menüsü bana yetiyor açıkçası.yarım ekmek döner,dürüm..akşamları da pilav tavuk yoğurt olabilir.abur cbura bayılırım.hergün akşam çekirdek yemeden yatmam=) çikolata,dondurma,hamurişi..bunlar günlük yemek listemi oluşturabilir mesela.ama tel şeye dikkat ediyorum oda: tokken yememek.bazen çok fazla yiyorum ama 5-6 saat hiçbirşey yemiyorum sonra acıkmıyorum çünkü.
canım cok merak ettım bu topıkte yıne anlatılıyor tabı ama sen yınede kendı uyguladıkları kendı agzından anlatırmısın..
mesela sımdı bır gun ıcınde en cok yemıs halın neler.. ekmegın yada yaglı yagsız yedıklerıne dıkakt etmıyormusun..
ozellıkle abur cuburlar ıcın soruyorum mesela çıkolatadır cıpstır cekırdektır kuruyemıstır yada her neyse pasta borek kılo yapan ne varsa bunlarla aran normalde nasıldır.. anlatabılırsen sevınırım..
Fburcu sen şuan ideal kilondasın dimi doğru hatırlıyorum.. o yüzden çok dert etmene gerek yok gayet başarılısın bence
turkuaz86 hoşgeldin karatay,monti nasıl bişey anlatabilirmisin..
Nasıl gidiyor arkadaşlar diyetsiz zayıflamanız.. Ben yine arada kaçırıyorum unutup yiyorum bişeyler
Ama çok da dert etmiyorum çünkü artık formül belli yavaşta olsa olcak yani
overandover sen ne zamandır uyguluyosun bu yöntemi ve kilo verebildinmi?
akşam yemeğimi az önce yedim 1 dolu tabak tavuklu mantar, biraz pilav ve yoğurt çeyreğe yakın ekmek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?