diyette plates yapanlar var mı?

Arkadaşlar yanlıs anlasılmamısımdır inş
Burak Kut uzamıs derken durup dururken kemikler uzamıs filan değil
Pilates omurgadaki eğrilikleri düzetliyor resmen ilk gün doğan bebeğin ki gibi eski haline getiriyor
Okul sıralarındaki eğik durusumuz iş yerinde akşama kadar masa başında pc başında eğik durusumuzun kötü bir dışavurumu olan eğik omurgaları düzeltiyor plates

Yaşlanınca insanların boyu kısalır hepimiz biliriz
Omurga öne doğru kavis şeklinde büküldündendir yada kemik erimesinin de etkisi olabilir
Spor kemik erimesinide yavaslatır bilinen bir gercek
Ama durus bozukluğunu hiç bir ilaç tedavi geçirmez, bunun ilacı plates :34:
özelliklede salı günü yapılan tv deki esneme günlerini kacırmayın derim hatta bugünkü programın tekrarını beyaz tvnin netteki sayfasından acıp yapabilirsiniz:9:

Arkadaşlar yanlıs anlasılmamısımdır inş
Burak Kut uzamıs derken durup dururken kemikler uzamıs filan değil
Pilates omurgadaki eğrilikleri düzetliyor resmen ilk gün doğan bebeğin ki gibi eski haline getiriyor
Okul sıralarındaki eğik durusumuz iş yerinde akşama kadar masa başında pc başında eğik durusumuzun kötü bir dışavurumu olan eğik omurgaları düzeltiyor plates

Yaşlanınca insanların boyu kısalır hepimiz biliriz
Omurga öne doğru kavis şeklinde büküldündendir yada kemik erimesinin de etkisi olabilir
Spor kemik erimesinide yavaslatır bilinen bir gercek
Ama durus bozukluğunu hiç bir ilaç tedavi geçirmez, bunun ilacı plates :34:
özelliklede salı günü yapılan tv deki esneme günlerini kacırmayın derim hatta bugünkü programın tekrarını beyaz tvnin netteki sayfasından acıp yapabilirsiniz:9:

:1: yok anladım, duruş şeklini düzelttiği için uzun görünüyor. Bende çok fazla masa başında çalıştım belim biraz eğik duruyor, onun için sevinmiştim. Bu güzel bilgi için teşekkürler...

üzülüyorum ama bu aralar herşey durdu resmen.misafirler,okullar tatil,birkaç hastane işleri git-gell.haliyle spor.diyet aksadı bayağı.

neden anlamıyorum.onca hareket ediyorum.onca çabalıyorum.ölçümlerimde aldığım kalori-harcadığım kaloriden bazen az bile kalıyor.buna ramen olmuyor işte.kan tahlillerimde troidlerimde hep normal aralıktalar.ama yok iştee.:43::43::43::43::2::2::2:

olmalı olacakkkk.eninde sonunda olacakkk.:52::52::52: bu kilolardan eninde sonunda kurtulacağım.artık evin içinde spor ayakkabıyla dolaşıyorum.sabahta pedometre gelecek inş.bir adım daha bilinçlenme yolunda atılacak yani. inş.yakında bu çabalarımın meyvesini toplamaya başlarım.:40::40::40::40:

merabalarrr;pedometre gelmedi.satıcı sözünde duramadı işte.ee burdada aradığımı bulamadım. bu durumda birsüre daha böylee.
asıl önemli olan bugün gittiğim diyetisyenden öğrediklerim oldu.bir öncekinin verdiği kalori bana göre fazlaymış.onu değiştirdi.
vede yürüyüş,spor adına ne yapılıyorsa kilo vermek se amaç;mutlaka sabah olmalı en geç öğleden önce olmalıymış.ikindiden sonrakilerin tek faydası sağlıklı yaşam için faydalıymış.daha çok masa başında çalışan kişilerin hareket etmek adına iş saatleri sonrası yaparlarmış.amaç kilo vermek değil,kireçlenme v.b. gibi durumları önlemek için gerekliymiş.:kkk:

:kkk::kkk::kkk::kkk:yani onca emeğim boşa gitti.çünkü ben hep akşam 7 den sonra daha çok hareket ettim.artık buna dikkat edeceğim.sabah 7:30 da başlayacağım.bunu da denerim olmazsa ,boyun eğeceğim mecbur.:14::14::14::14::43::43::43::43::14::14:

evt bu sabah evde 46 dakika leslie valk valk.öğlen saatlerinde pazar bahanesiyle 1 saat valk.devamm.bugünlük bu kadarr.sanırım biraz az oldu ama neyseee.

hareketlerimi sabah saatlerine almanın faydasını görüyorum.yaşasınn.hatta laf aramızda sabah baskülde 77.4kg gördüm tekrardan.kilo bildirim günüme daha var.:nazar::nazar::nazar:

Back
X