Aldatan erkeğe aynısını yapmak derken?
Adam sizi gözden çıkarmış,yaoabileceği en büyük yanlışı yapmış, başka erkekle görünce ne değişecek ayol?
aldatan erkeği affedelm sonra yine aldatsın veya terketsinya da intikam peşine düşelim vicdanımıza yenilelim bla bla blaa
hep aynı şeyler
hata bizde..
affetmiceksn aldatanı..yol vericen gidicek..bi başkası onu aldatıcak ki köppek gibi pişman olup gelicek sana.
test edildi onaylandı.işe yarıyo tavsiyemdir aldatılan kızlaraa :79:
işte bende tam bundan bahsediyom nekadar gözdençıkarsada deliye dönmezmi evet tabi o erkek bitmiştir ama acı çekerek bitse keşke
biraz açarmısın yaşadıklarını başkası tarafından aldatılmasa ne olacak peki intikammı bilmiyorum ama evet acı çekmeli bana göre ve ne laf dersen de acı vermiyor hep kendini savunacak bişe oluyo bi bu kalıyo oda tersmi teper doğrumu olur biliyorum
anladım inş son olur bu onun için mutlu olursunuzbestecim ben yaşadıklarımdan bahsedeym ama sen ne çıkarırsın bilemem
sevglim tarafından aldatıldım bi hata yaptım affettm..yaklaşık 1 buçuk ay sonra yine aynı kişiyle aldatmış beni.öğrendğim gbi bitti tabiki.
çok acı çektim çok da seviyodum ama asla küçük düşürmedim kendmi.
detaya inmeden geçeyim.hep sabrettm bana yaptıklarının cezasını ben vericek deildim inşallah bi başkasından da o görür bana yaşattıklarını bi başkası yaşatır ona da anca o zmn anlar beni dedim hep.
ve bu mutlu haber yaklaşık 4 ay sonra geldi bana
aldatılmışşşş
allahın sopası yokbana tekrar dönmek istedi özür dilemeler yalvarmalar falan 3 ay kadar koşturdum peşimden
tabi sonra yelkenler foraaaskere gtti yolunu bekliorum
şuan yine birlikteyiz
anladım inş son olur bu onun için mutlu olursunuz
bestecim ben yaşadıklarımdan bahsedeym ama sen ne çıkarırsın bilemem
sevglim tarafından aldatıldım bi hata yaptım affettm..yaklaşık 1 buçuk ay sonra yine aynı kişiyle aldatmış beni.öğrendğim gbi bitti tabiki.
çok acı çektim çok da seviyodum ama asla küçük düşürmedim kendmi.
detaya inmeden geçeyim.hep sabrettm bana yaptıklarının cezasını ben vericek deildim inşallah bi başkasından da o görür bana yaşattıklarını bi başkası yaşatır ona da anca o zmn anlar beni dedim hep.
ve bu mutlu haber yaklaşık 4 ay sonra geldi bana
aldatılmışşşş
allahın sopası yokbana tekrar dönmek istedi özür dilemeler yalvarmalar falan 3 ay kadar koşturdum peşimden
tabi sonra yelkenler foraaaskere gtti yolunu bekliorum
şuan yine birlikteyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?