Diyorumki aldatan erkeğe aynısını yapmakmı lazım acaba

beste8585

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2011
541
1
46
Kars
biliyorum kendini düşürürsün falan diyceksiniz ama tam olarak öle değil.sizi kaybettiğini tam olarak göstermek onu kendine getirirmi acaba illa sevgili olmaya gerek yok sosyal arkadaşlarınızdan bir erkekle oturmanız mesela onu çıldırtırmı çünkü böle insanlar empatiden uzaktır.illa yaşayıp öğrenmelerimi lazım bakıyorumda erkek nekadar gözden çıkarırsa çıkarsın biriyle görünce çıldırıyoo.bölemi dersiniz yok tersmi teper diyorsunuz?????????

beni aldatmis bir erkek icin kilimi bile kipirdatmam..
o insan benim icin artik yoktur zaten..
aldatmakla ne kadar defolu bir karaktere sahip oldugunu gösterdigi icin yok cani yansin, yok intikam alayim diye de hic ugrasmam..
ben hayatima devam edip mutlu oldukca o zaten en güzel cevabi almis olacak...

Aldatan erkeğe aynısını yapmak derken?
Adam sizi gözden çıkarmış,yaoabileceği en büyük yanlışı yapmış, başka erkekle görünce ne değişecek ayol?

Aldatan erkeğe aynısını yapmak derken?
Adam sizi gözden çıkarmış,yaoabileceği en büyük yanlışı yapmış, başka erkekle görünce ne değişecek ayol?

işte bende tam bundan bahsediyom nekadar gözdençıkarsada deliye dönmezmi evet tabi o erkek bitmiştir ama acı çekerek bitse keşke

Aldatan erkek size değer vermeyi bırakmış demektir. Siz öyle yaptığınızda sadece vicdanını rahatlatırsınız. Ha işte bu da yaptı o zaman iyiki de yapmışım gibisinden düşünebilir. Bence hayatınızdan tamamen silmek ve en kısa zamanda unutmayı başarmak en güzel intikamdır. Genelde kızlardaki düşünce geri döner, tekrar yalvarır vs vs öyle olmuyor her zaman ama hayata devam etmek gerek.

aldatan erkeği affedelm sonra yine aldatsın veya terketsin ya da intikam peşine düşelim vicdanımıza yenilelim bla bla blaa
hep aynı şeyler
hata bizde..
affetmiceksn aldatanı..yol vericen gidicek..bi başkası onu aldatıcak ki köppek gibi pişman olup gelicek sana.

test edildi onaylandı.işe yarıyo tavsiyemdir aldatılan kızlaraa :79:

biraz açarmısın yaşadıklarını başkası tarafından aldatılmasa ne olacak peki intikammı bilmiyorum ama evet acı çekmeli bana göre ve ne laf dersen de acı vermiyor hep kendini savunacak bişe oluyo bi bu kalıyo oda tersmi teper doğrumu olur biliyorum

işte bende tam bundan bahsediyom nekadar gözdençıkarsada deliye dönmezmi evet tabi o erkek bitmiştir ama acı çekerek bitse keşke

Sizi gözden çıkaran adam deliye neden dönsün?
Niye acı çeksin ki?
Yav şu erkekleri iyicene melek yaptınız heeee?
Adam hem suçlu hem güçlü hem de zavallı!
Ayy ağlıycem...

bestecim ben yaşadıklarımdan bahsedeym ama sen ne çıkarırsın bilemem

sevglim tarafından aldatıldım bi hata yaptım affettm..yaklaşık 1 buçuk ay sonra yine aynı kişiyle aldatmış beni.öğrendğim gbi bitti tabiki.

çok acı çektim çok da seviyodum ama asla küçük düşürmedim kendmi.

detaya inmeden geçeyim.hep sabrettm bana yaptıklarının cezasını ben vericek deildim inşallah bi başkasından da o görür bana yaşattıklarını bi başkası yaşatır ona da anca o zmn anlar beni dedim hep.

ve bu mutlu haber yaklaşık 4 ay sonra geldi bana

aldatılmışşşş

allahın sopası yok bana tekrar dönmek istedi özür dilemeler yalvarmalar falan 3 ay kadar koşturdum peşimden

tabi sonra yelkenler foraa askere gtti yolunu bekliorum

şuan yine birlikteyiz

anladım inş son olur bu onun için mutlu olursunuz

doğru diyorsunuz pişman olsa ne olur ama insan pişmanlıktan ölsün istiyor işte konu başlığıda o yüzden onu deli gibi pişman etmek için ne yapılabilir bu yazdığım iyi fikirmi diye yazdım.neolursa olsun etrafta bunu görüyorum biliyormusunuz erkek gözden çıkarıyo belki ama inkar ediyo sonra kaybedince ne halt yediğini anlıyo

Seni aldatan kişiyi eğer sen de aldatırsan adam şöyle düşünür " İyikide aldatmışım o zaten beni hiç takmıyomuş ki baksana onunda bi erkek arkadaşı varmış" der ve içinde en ufak bi sızı bile olmaz. Yapıcan en iyi şey tepkisiz kalıp hayatından onu tamamen çıkartmaktır cnm.

ben yaptım, beni aldatmıştı kanıtlayamasam da biliyordum, ayrılmaya karar vermiştim, o sıralar hoşlandığım ama ciddi düşünmediğim bir çocuk vardı, sevgilimden haberi yoktu, sevgilimin arkadaşlarıyla dolu bir ortamda elimi tuttu ben de bırakmadım. bu kulağına gitti sonra ayrıldık, o çocukla da bişey olmadı sonra. canımın istediği gibi davranmaya hakkım vardı çünkü haketmiyordu. hiç de pişman olmadım. ama aldatmalıyım diye özellikle de uğraşmamıştım. tabi onun aldatması sevişme şeklinde benimkiyse masum bir el tutuşma olunca arkamdan fln da konuşmaya cesaret edemedi. öyle de bitti. şimdi de iyi ki yapmışım diyorum, çünkü o embesilin benim yollarıma güller dökmesi gerekirken güller koklaması koyardı bana. tavsiye etmem, ama yapana da niye yaptın kaliten düşmüş bıybıy demem. aldatılma psikolojisini bilen bilir, diğerleri kaval okur.

bravo yani kıza verdiğiniz öneri bu mudur, aldatsın affet, seni bıraksın kızla takılsın sonra kız aldatınca anca sana geri gelsin, ilk seçenek olarak bile değil.

böyle olmasındansa ben de onu aldatayım aman bu kıza değmezmiş deyip peşimi bıraksın daha iyi

yapma boşver, kendi karakterine böyle bişeyi yakıştırıyormusun sen?? şuan acılı olduğun için böyle düşünüyor olabilirsin....

onu unutunca iyikide böyle birşey yapmamışım dersin, çünkü bu onu üzmez, karakterine ters birşey yaptığın için ilerde seni üzer

mantıklı bir yaklaşım değil. insanın kendi kendiyle çelişmesi demektir bu ki vicdanınız sizi rahat bırakmaz, çok gereksiz bir yaklaşım.

evet sessizlik çok acı ama hani başımdan gitsin diyenler için iyi yol ama bu yaptığı yanına kar kalmasın diyenler için onun işine gelmiş gibi bişe olmazmı sessizlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…