- Emoji Skoru
- 7.033
- Puanlar
- 358
Allah şifa versin inşallah faydalı olurCok teşekkürler hemen sitelerinden bakayım. İstanbul olmasi daha kolay oluyor benim icin de.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah şifa versin inşallah faydalı olurCok teşekkürler hemen sitelerinden bakayım. İstanbul olmasi daha kolay oluyor benim icin de.
Geçmiş olsun. Doktor değilim sadece benzer bir süreçten geçiyorum.
Tahminim mr raporunuza hepimize olduğu gibi kopyala yapıştır sacma sapan seyler yazıp geçmişler. Çok çok iyi bir doktora gidip mr raporunuzu degil mrınızı gösterip bir de elle muayene yaptırın. Mümkünse patellaya yani diz kapağına da özellikle yoğunlaşsınlar oraya hiç dikkat etmiyorlar. Bağlarda bir sorun olabilir o kadar kayma oluyorsa ya da patellada sorun olabilir. Menisküs de mümkün ama yırtık yoksa bu kadar yoğun sorun olmaması lazım. Hangi şehirdesiniz?
durumunuzu en iyi doktor bilir ben ameliyat gözünüzü korkutmasın demeye geldim. ben en ileri seviye menisküs yırtığından ameliyat oldum çünkü göründüğüm 4 ayrı doktor bana ameliyatlıksın demişti. ilk bir ay zor geçiyor yalan yok çünkü tek ayağın üstüne hiç basmadım. bakıma ihtiyacınız oluyor ama sonrası yavaş yavaş rahatlıyor. her şey insanlar için, ihmal etmeyin.
benim en büyük hatam, ameliyatsız dizimde 15 yıl önce çapraz bağ kopmuştu ve üstüne gitmemiştim. 15 yıl sonra düz yolda yürürken, sağlam sandığım diğer dizimde menisküs yırtıldı. meğer yıllardır o sağlam dize çok yükleniyormuşum. diz asla ihmale gelmiyor. bir an önce gidin
hepinize mesajlarınız için çok teşekkür ederimBen İstanbul'da Merter Yalçınkayaya gittim ama o kemik tumorune bakıyor, ekip halinde çalışıyorlardı. Murat Gül de Spor hekimi, onunla beraber planlayıp yaptılar ameliyatımı. İkisi de alanında çok başarılı doktorlar. Programına uyarsa tavsiye edebilirim![]()
çok geçmiş olsun Allah sabır versin sizeYa o kadar iyi anlıyorum ki. Birkaç ay önce hamileyken ağrılarım dayanılmaz hale gelmişti, birkac gün uyuyamayip sadece agri çektikten sonra dedim ben simdi böyleyim 9 ay nasıl gecer, bu cocuga nasil bakarım. Sonra maalesef yüksek crp falan derken kaybettim 9.haftada. Şimdi ağrılarım yüzünden tekrar bebek planı yapamıyorum bile. Aylardir fizik tedavi, guclendirme yapıyorum faydası yok. Ameliyat icin de herkes ertele ya da yapma diyor. Ki memnun kalan da var mi bilmiyorum bile. Sen kıkırdağa işlem yaptirmamissin gerçi muhtemelen daha başarılı bir ameliyatın olmuştur. Umarım düzelir tamamen. Simdi yürüme ağrı vs ne durumda? Bebegi idare etmek, günlük hayat nasıl?
hiçbir gelişme olmadı mı sizdenağrı nasıl acabaAa benim alanımmm
Diz zor iş inşallah hafif bişeydir
Mrınız yeni değilse mutlaka 3 tesla cihazda bir me çektirin ve iyi bir ortopediste gidin.
Ben uzun süredir çekiyorum maalesef
birde spor hekimini nereden bulacagım acaba yani randevuyu veya doktoru normal hastanelerde var mı kiSpor hekimine görünmenizi öneririm diz kapağı ve sorunları konusunda çok daha tecrübeli oluyorlar. Senelerdir siz problemleri olan ve üç ameliyat geçirmiş biri olarak söylüyorum![]()
Hastane doktorlarına bakarken hepsinin alanı falan yazıyor. Bazı ortopedistler tümöre, bazıları omurga, bazıları omuz vs üzerinde uzmanlasiyolar. Siz spor yaralanmaları üzerine yoğunlaşan spor hekimini bulacaksiniz. Hangi sehirdesiniz?birde spor hekimini nereden bulacagım acaba yani randevuyu veya doktoru normal hastanelerde var mı ki
ankaradayım benHastane doktorlarına bakarken hepsinin alanı falan yazıyor. Bazı ortopedistler tümöre, bazıları omurga, bazıları omuz vs üzerinde uzmanlasiyolar. Siz spor yaralanmaları üzerine yoğunlaşan spor hekimini bulacaksiniz. Hangi sehirdesiniz?
Yukarda arkadaş Murat Bozkurt u soylemisti mesela ona bakabilirsiniz. Ankara spor hekimi diye aratınca bile çıkıyor zaten sonuçlar. İlgi alanları, Eğitim ve çalışma yerleri, tecrübe süresi, yorumlar vs seklinde ufak bi arastirma yapıp kendinize uygun bı doktor bulabilirsinizankaradayım ben
tamamdir cok tesekkur ederim bir de siz probleminizi mesela nasıl fark etmiştiniz nasıl bir ağrınız vardı acabaYukarda arkadaş Murat Bozkurt u soylemisti mesela ona bakabilirsiniz. Ankara spor hekimi diye aratınca bile çıkıyor zaten sonuçlar. İlgi alanları, Eğitim ve çalışma yerleri, tecrübe süresi, yorumlar vs seklinde ufak bi arastirma yapıp kendinize uygun bı doktor bulabilirsiniz
Benim çocukken dizlerim çok agrirdi ama o şekilde farketmedim. Dizim cikiyodutamamdir cok tesekkur ederim bir de siz probleminizi mesela nasıl fark etmiştiniz nasıl bir ağrınız vardı acaba
çok gecmis olsun Allah yasatmasın bir dahaBenim çocukken dizlerim çok agrirdi ama o şekilde farketmedim. Dizim cikiyodu![]()
Tekrar geçmiş olsun. Bütçe sorununuz var mı bilemiyorum ama yeni bir kaliteli mr ve hastane değil de kendi muayenehanesi olan iyi bir doktor iyi bir kombinasyon olur. Bir doktordan bahsetmiştim, özelden muayene ücretini de yazayım hatta uyarsa gidersiniz. Olmazsa da hastanede çalışan spor yaralanması uzmanı bir doktor bakarsınız onlar biraz daha uygun olabilir. Gittiğiniz zaman patellaya, kıkırdağa yoğunlaşın, hatta bağlara da baksınlar çok kayma dönme hissi varmış.ankaradayım ben
yok kilolu degilim hatta zayıfım da acaba kas güçsüzlügü mü dedim ama dediklerinize cok dikkat edecegim tesekkur ederim sizin agrılarınız ne zamanngeçti acabaTam hatırlamıyorum ama yaklaşık 3 yıl oldu galiba aynı şikayetlerle gittim ..
2 ay 3 ay kadar oyalandim filmdi röntgendi.
Problem sol dizdeydibenim .meniskus bir kac yerden dejenerasyon vardı iki tanesi 1. Derece 1 tanesi 3. Derece falan .şimdi net hatirlamiyorim aklımda kalan bu
Öncelikle çömelme hareketi yapmayacaksin dizine yüklenecek tüm hareketleri yapmayacaksın..güvendiğin bir eczacidan diz sivisini arttırmak için kolajen takviyesi al .
Guneslen d vitamin i al .güneşlenmek kemikleri güçlendiriyor dolaylı yoldan eklemler de iyilesiyor ..
Hacamat/sülük yaptirabilirsen tavsiye ederim 2 kez hacamat 1 kere sülük yaptırdım
Koltukta sandalye de otururken ayağını popo altına alarak oturma mesela
Aklimq gelenler bunlar. Acıdığı dönemde acıyan dizinle merdiven çıkma...
Mesela sağ diz aciyorsa sol ile cik sağı aynı basamağa koy böyle böyle yiklenmedkce iyi oluyor
Tamamen geçmedi ama şükür ağrım yok. Diz cokmuyorum ..
.birde kiloluysan kilo vermek çok önemli.
Zaten comelme diz üstü oturma yada ayağınızı altınıza alarak oturmayı bıraktığınızda agri hafifliyor..ama uzun yürüyüşlere hissediliyor tekrar..yok kilolu degilim hatta zayıfım da acaba kas güçsüzlügü mü dedim ama dediklerinize cok dikkat edecegim tesekkur ederim sizin agrılarınız ne zamanngeçti acaba
bildiginiz kolajen markası var mı acaba önerebileceginizZaten comelme diz üstü oturma yada ayağınızı altınıza alarak oturmayı bıraktığınızda agri hafifliyor..ama uzun yürüyüşlere hissediliyor tekrar..
Dediklerimden kolajen ve güneşlenme yi yapsan çok büyük farkı görürsün. 1 yıldır kolajen kullanmıyorum ağrım yok ama doem dönem kullanıyorum.
Ama hala comelmiyorim yani dizimi 90 derece açıdan aşağı yapıp yüklenmiyorum
ankarada günes görmüyoruz ki aylardır maalesef zaten d vitaminim düsüktü takviye kullanıyorumZaten comelme diz üstü oturma yada ayağınızı altınıza alarak oturmayı bıraktığınızda agri hafifliyor..ama uzun yürüyüşlere hissediliyor tekrar..
Dediklerimden kolajen ve güneşlenme yi yapsan çok büyük farkı görürsün. 1 yıldır kolajen kullanmıyorum ağrım yok ama doem dönem kullanıyorum.
Ama hala comelmiyorim yani dizimi 90 derece açıdan aşağı yapıp yüklenmiyorum