diz ici yaglarini aldirip bundan memnun olan varmi

bununla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2012
107
2
26
Karabük
Arkadaslar diz ici yag larim yuzunden bacaklarim carpik gorunuyor esim bile gorsun istemiyorum bu islemi yaptiran var mi.

ilk defa duyup kendi dizlerime baktım hemen ama nasıl bişey olduğu hakkında fikir sahibi olamadım :44:

Ben de aynı konudan şikayetçiyim, liposuction yaptırmak için birkaç doktordan fiyat aldım ama çok yüksek geldi bana fiyatlar ve başka bir doktor o bölge için lipoliz daha uygun olur dedi , yaptırdım 5 seans ama hiç erime olmadı

Doktorum sabretmem gerektiğini söyledi ama hiç ümidim yok yarım cm bile erime olmadı param da boşa gitti, liposuction yaptırmadığıma pişman oldum

Bacaklarım çok ince aynı zamanda dolgu da yaptırdım ama ondan da memnun kalmadım, aqualift dolgu bir tüp yeterli gelmedi ve topaklanma yaptı

Doktoru ve ucretini ozelden gonderebilir misiniz.

:4: DR.hakan demir plastik cerrah
arkadaşım yalnızca diz içlerini değil bacak karın ve sırt bölgesinide yaptırdı. O nedenle sizin istediğiniz fiyat farklı olabilir. Aynı dr. a bende göğüs büyütme burun ve göz kapağı estetiği oldum bir şikayetim yok

yüzyüze görüşebilirseni
z daha iyi olur sanırım

Benim sorunum da bu..:)ben de düşünüyorum canim ama hala bi ornek göremedim konuyla ilgili..dolayisiyla hala tereddütteyim.ama aklimda birkaç doktor war onlarla görüşme yapicam birkaç ay içinde seni de bilgilendiririm...

Back
X