Diz Kapa kaln olan Arkadalar:(

white chocalate

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2009
121
69
123
arkadaslar merhaba ben kkyaa yeni üye oldum..:)))kıslar benim gibi dizleri kalın ark.lar warmı yaa?liposuctiola gecio mu o kalınlık,yaptıran war mı aranızdaa???yada inceltmek için işe yarar bi yöntem biliosunuzmu???iç dizler çıkık yaa bi deee allahım nası bi tasarımım ben böleeeeee:((sinifsinif:

bnm de öylee lipo ile alınan yağlar sonra geri gelmio mu acaba CADIARZU fairylady sen ne kadara yaptırdın kii :uhm:

Merhaba bilgelis , liposakşın ile alınan bölgelerde yağ hücreleri azaldığı için alınmayan yerler daha çok kilo alıyor. ben meme büyütme ve bacakların hepsi alındı. 7000TL'ye yaptırdım.

Canım ben liposakşın ve meme büyütme olarak ödedim ben tek tek değil. Liposakşınımdan çok memnunum, diz içlerim ve bacak içlerim gitti, bacak yanları çok fazla değildi, onlar da dümdüz oldu zaten. Ama küçük bir bölge çok pahalı olduğunu zannetmiyorum.

saol cnm bi araştıriim olmazsa..çlşmaya yeni baslıcamm o yüzden bi süre para biriktirmem lazımmmoff bi an önce kurtulmak istiorum yaaa :Saruboceq:

ayy hiç aklıma gelmedi aldırmak bende de var o sorun ama çok takmıyorum şimdi siz diince daha çok takarım artık ben menisküs ameliyatı olcam olurken aldırıverem bari bendekaydirigubbakcemile3

ayy hiç aklıma gelmedi aldırmak bende de var o sorun ama çok takmıyorum şimdi siz diince daha çok takarım artık ben menisküs ameliyatı olcam olurken aldırıverem bari bendekaydirigubbakcemile3

walla cnm öle bi şansın warsa aldır derim ciden insan sinir oluyo,bi de özgüwen eksikliği yaratıo..ben mesela kot pantolon alırken acaip zorlanıyorum..dizlerin içe bakan tarafındaki şişkinliten raatsızı aslındaa..eteği de geçtim,pantolon pacası daraldıkça acaip çirkin duruo yaamafoldumben

gkce gkce ne diyorsun!!ben yıllardır aynı sorundan dertliyim hem de çookkkkk, şort bile giyemiyorum, artık yeter dedim, yazdım çizdim sordum soruşturdum kimseden cevap çıkmadı bu konuda, sandım ki bir tek bende var. Ben inşallah bir aya yakın zamanda doktorumla bu konuda görüşücem, cevap mutlaka yazarımhihoyyyt

nie özgüven eksikliği yaratıomuş cnm ya abartma bu kadar bence her güzelin bi kusuru vardır senin kusurunda bu olsun hatta kusur bile değil istediğini giy cnm takma ilerde giyemezsin içinde kalmasın çok takıyosanda ol ameliyat kendine güvenin gelsinopuyorumnanaktan

walla istediğini giy diosun ama yakışmayıncaa olmuo yaa ameliyatı düşünüyorum zten ama öğrencilk yeni bitti şu an bununn için para ayarlamam çok zorrrrrr,((

ayseall cnm haber et olur muu bi gün mutlaaka düzelticess bu bacakları inanıorum...:kedi:

çözüm lipoysa yaptırıp kurtulmak lazım ya tatillerde filan da sorun oluo insan istediğini giyemiyo gönül rahatlığıyla... yaşlanıp gidicez rahat rahat şort giyemeden ( ben lipoya güvenemediğim için yaptırmayı düşünmüyordum tekrar eski halini alır die HAE HAE

Son düzenleme:

Arkadaşlar merak etmeyin liposakşın sonrası alınan kısımlar aşırı kilo alımıyla daha az topluyor, alınmayan kısımlara daha fazla yağ birikiyor inanın 4 yıl önce smartlipo ve 3 ay önce normal lipo yaptırmış biri olarak söylüyorum.

smartlipo ve normal lipo nedir ? bunun kaç çeşidi var, anlayamadım

offf ya bende aynı dertten muzdaribim mafoldumben acayip gıcık oluyorum ve takıntı yaptım keske lipo yerine daha farklı bi yöntem daha olsaydı öğrenciliği bitiricezde lipo yaptırıcaz ölme eşeğim ölme

aynı problem bendede var lipo yaptırmak ıstıyorum ama korkuyorum bıde yenı doğum yaptım henuz fazla kılolarım var vrdıkten sonra böle bi amelıyat dusunebılırım ama benım tum vucut yaptırmm lazım karın sırt falanda :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…