- 10 Ağustos 2009
- 121
- 69
- 123
- Konu Sahibi white chocalate
-
bnm de öylee lipo ile alınan yağlar sonra geri gelmio mu acaba CADIARZU fairylady sen ne kadara yaptırdın kii :uhm:
Canım ben liposakşın ve meme büyütme olarak ödedim ben tek tek değil. Liposakşınımdan çok memnunum, diz içlerim ve bacak içlerim gitti, bacak yanları çok fazla değildi, onlar da dümdüz oldu zaten. Ama küçük bir bölge çok pahalı olduğunu zannetmiyorum.
ayy hiç aklıma gelmedi aldırmak bende de var o sorun ama çok takmıyorum şimdi siz diince daha çok takarım artık ben menisküs ameliyatı olcam olurken aldırıverem bari bendekaydirigubbakcemile3
walla cnm öle bi şansın warsa aldır derim ciden insan sinir oluyo,bi de özgüwen eksikliği yaratıo..ben mesela kot pantolon alırken acaip zorlanıyorum..dizlerin içe bakan tarafındaki şişkinliten raatsızı aslındaa..eteği de geçtim,pantolon pacası daraldıkça acaip çirkin duruo yaamafoldumben
nie özgüven eksikliği yaratıomuş cnm ya abartma bu kadar bence her güzelin bi kusuru vardır senin kusurunda bu olsun hatta kusur bile değil istediğini giy cnm takma ilerde giyemezsin içinde kalmasın çok takıyosanda ol ameliyat kendine güvenin gelsinopuyorumnanaktan
gkce gkce ne diyorsun!!ben yıllardır aynı sorundan dertliyim hem de çookkkkk, şort bile giyemiyorum, artık yeter dedim, yazdım çizdim sordum soruşturdum kimseden cevap çıkmadı bu konuda, sandım ki bir tek bende var. Ben inşallah bir aya yakın zamanda doktorumla bu konuda görüşücem, cevap mutlaka yazarımhihoyyyt
çözüm lipoysa yaptırıp kurtulmak lazım ya tatillerde filan da sorun oluo insan istediğini giyemiyo gönül rahatlığıyla... yaşlanıp gidicez rahat rahat short yiyemeden( ben lipoya güvenemediğim için yaptırmayı düşünmüyordum tekrar eski halini alır die
Arkadaşlar merak etmeyin liposakşın sonrası alınan kısımlar aşırı kilo alımıyla daha az topluyor, alınmayan kısımlara daha fazla yağ birikiyor inanın 4 yıl önce smartlipo ve 3 ay önce normal lipo yaptırmış biri olarak söylüyorum.
smartlipo ve normal lipo nedir ? bunun kaç çeşidi var, anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?