E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi white chocalate
-
kızlar ben de lipo istiodum oraya
fakat en son kullandıgım bölgesel yagları öncelıklı atan bi ilaç sayesınde hayatımda ilk defa diz kapagı kemiklerim dısarıdan görülebilir oldu :)
ve diz içleri dümdüz olduuu
şekerim lütfen ilaçtan detaylı bahsedermisin.bende aynı dertten muzdaribim.eğer işe yarıosa super olur valla :dance:kızlar ben de lipo istiodum oraya
fakat en son kullandıgım bölgesel yagları öncelıklı atan bi ilaç sayesınde hayatımda ilk defa diz kapagı kemiklerim dısarıdan görülebilir oldu :)
ve diz içleri dümdüz olduuu
şekerim vuvuzela yazıp böle bi ilaç olduğunu kayıplara karıştı galiba.baksana yazmamış halaaynı sorun bendede var sadece o deyil bide diz üstünde catlaklarım var sanırım kilo alıp vermekten kaynaklanıyo çok rahatsız edici kısa etek giyemiyorum ne yapmalıyım bi fikriniz varmı :çok üzgünüm:
merhaba dogaa
ben de geçen yazıyıyazdığım sıralarda aşırı takıntı yapmıştım birkaç yere e-mail attım bana 3000 tl civarı ama gelip görünmeniz lazım demişlerdi tabii öğtrencilik hali ne kadar biriktirsem de 3000 tl veremeyeceğim içingitmedim ama yeniden düşünür oldum şu birkaç gündür.
sen ne yaptın gittin mi?bir fiyat verdiler mi?
merhaba dogaa
ben de geçen yazıyıyazdığım sıralarda aşırı takıntı yapmıştım birkaç yere e-mail attım bana 3000 tl civarı ama gelip görünmeniz lazım demişlerdi tabii öğtrencilik hali ne kadar biriktirsem de 3000 tl veremeyeceğim içingitmedim ama yeniden düşünür oldum şu birkaç gündür.
sen ne yaptın gittin mi?bir fiyat verdiler mi?
ben bilindik birkaz doktorla iletişim kurmuştum onlar da ünlülerin estetiğini papan kişiler ondan da yüksek söylediler sanırım ama tek bilge için diye belirtmişlerdi yani özenle
bi de o arkadaşın nerede yaptırmıştı canım ve ne kadara?bi de anlayamadım çok alındıktan sonra mı uzun görünüyordu çok?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?