Diz Kapa kaln olan Arkadalar:(

bende aynı dertten müzdaripim..dizimin iç kısmı kalın o yüzden bacaklarım çarpık be dizden sonrası kısa duruyor..ben diğer forumlarda bacak dolgusunu okudum ama sanki benim sadece diz bölgesi alınsa sorun çöcülcek gibi geliyr hangisini yaptırmalı karar veremedim

kızlar ben de lipo istiodum oraya
fakat en son kullandıgım bölgesel yagları öncelıklı atan bi ilaç sayesınde hayatımda ilk defa diz kapagı kemiklerim dısarıdan görülebilir oldu :)
ve diz içleri dümdüz olduuu

şekerim lütfen ilaçtan detaylı bahsedermisin.bende aynı dertten muzdaribim.eğer işe yarıosa super olur valla :dance:

şekerim vuvuzela yazıp böle bi ilaç olduğunu kayıplara karıştı galiba.baksana yazmamış hala

evet yaa sorun hep aynı ben de takmış durumdayım dizlerime.vuvezela lütfen cevap ver bizeee varsa gerçekten öyle bi şey mucize gibi..lütfen bizi de bilgilendir

merhaba arkadaşlar, uzun zamandır konuya yazan olmamış,
ben de diz kapağımdaki yağlanmadan çok şikayetçiyim, yarın için iki farklı merkezden randevu aldım, gidip diz kapağı çevresinden yağ alma operasyonuyla ilgili ön bilgi alacağım, bu arada daha önce bu operasyonu geçirip memnun kalan ya da sorun yaşayan arkadaşlar olduysa deneyimlerini iletebilirler mi?

merhaba dogaa
ben de geçen yazıyıyazdığım sıralarda aşırı takıntı yapmıştım birkaç yere e-mail attım bana 3000 tl civarı ama gelip görünmeniz lazım demişlerdi tabii öğtrencilik hali ne kadar biriktirsem de 3000 tl veremeyeceğim içingitmedim ama yeniden düşünür oldum şu birkaç gündür.

sen ne yaptın gittin mi?bir fiyat verdiler mi?

kıyafetler inceleşip vücudumuzun kalın olan yerleri gözümüze çarpmaya başlayınca bunlar aklımıza geliyor sana verilen fiyat kombine bölge tutarıdır tek bölge o fiyat mümkün degil ;ama yüzyüze görüşme şart
bir kız arkadadaşım yıllar önce yaptırmış meme ile birlikte evet kız kısa basenleri de var lakin bacakları ve dizleri çok düzgün çok güzel ve oldugundan uzun görünüyordu ayakta uzun süre durulan işi olanların nerdeyse ay zorluk çektigini söylemişti hafta enaz izin alması gerekir (kendisi hemşire)

ben bilindik birkaz doktorla iletişim kurmuştum onlar da ünlülerin estetiğini papan kişiler ondan da yüksek söylediler sanırım ama tek bilge için diye belirtmişlerdi yani özenle

bi de o arkadaşın nerede yaptırmıştı canım ve ne kadara?bi de anlayamadım çok alındıktan sonra mı uzun görünüyordu çok?

Selam derine, yanıtım biraz geç oldu kusura bakma,
Önce bir çok yerden fiyat aldım inan 1500 TL diyen de var 3000 Dolar dan aşağı inmeyen de, ben biraz geç kaldığımı düşündüğüm için seneye erteledim, yaklaşık 1 ay korse giymek gerekiyor, benim vucudum da çok ödem yapıyor, operasyon ve sonrasındaki dönemi kışın atlatmayı düşünüyorum o yüzden yaz sonuna bıraktım.

arkadaşlar benimde dizden aşağı bölgemde çarpıklık var, ve çok rahatsızlık duyuyorum..bende bu tür konuları bilgisayardan araştırıyorum...peki dolgu v.b. yaptırmayıp sadece dizimin iç kısmındaki yağları aldırıp gerdirttirsek olurmu ? bence yine düzgün bir görüntü olur sanıyorum..olursa bile maliyeti ne kadar olur acaba bileniniz varsa yazabilirmi?tşklr

seda sayanında böyle bir operasyon geçirdiğini ve bu operasyonla dümdüz bacaklara sahip olduğunu duymuştum...farkındaysanız çoook çççook önceleri uzun elbiselerle sahneye çıkarken son yıllarda minilerle sahne alıyor.

Allah'ım inşallah böyle bir uygulama vardır ve inşallah ucuzdur...bende böylece çarpık görüntüden kurulup mini etekler giyip, dar kotlarla gezme imkanım olur.inş..o zaman benim bacaklarıma gülen insanların karşısında diyecek lafım olur..inşşş..

ben 2006 senesinde tanıştım arkadaşımla o biz tanışmadan da yıllar önce yaptırmış ;ama daha önceden ve bariz çıkıntılarını ve bu çıkıntılarından dolayı çarpık duran bacaklarını bilen ortak arkadaşlarımız var onlar da bahsediyorlar Adana'da dru ve vefat etti kısa bir bayan bacakları geneline bakıldıgında uzun duruyo küçük bacısı var kıyaslandıgında zayıf formda ;lakin vücudu daha ön planda gözüküyo

arkadaslar ben Nebil Bozdoğan'la mailleşmiştim bu diz konusundaaa..bana ortalama 1700 gibi bi rakam söyledii..yıllardr düsünüyorum ben de kafayı yicemm..yaz da gelioo hiçç öle kısacık şeylerle insan içine çıkasım yokk nebil bozdoğana yptrmak istiyorum,kendisi Ankara'da ama işte orda yaşamadığım içinn bi türlü gidemedimm randewuyaa ama nedense iyi bi dr oldgundan mıdır nedir ona yptrmak istorumm..bi hastasının fotolarını göndermişti bana maillee,baktım cidden de kızın bacak yapısı güzelleşmişti..eğer bu konuda bi gelişme sarf eden arkadasımız varsa lütfen paylaşsın bizimleee..artık kredi çekip yaptrmayı düsünüyorum..bakalımmmm napıcamm

canım ypılacak tel şey liposuction..hala yaptramadım sinir oluyorum...özelde sanırım 2-3 milyar karşılığı ypıolarrr...bu konuda bi girisimde bulunan yok mu arkadaslar?küçük bi şehirde yaşıoyurmm o yüzden de gidemiorum il dışındaki doktorlara..diğer konulara bktım çok fazla yağ aldran war bu bölgeden..ankarada nebil bozdoğanı düşünüyorum ama bi gidemedim muhtemelen 1.700e falan gelicek..kimse bişey yazmıyo bayadırr bi fikri yada deneyimi olan arkaaslar lütfen paylaşsınlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…