dize getirme yolları

Olsun maymum olsun(hep bizdense ama)
Valla sazi bazen bi aliorum elime bi bakmisim koca orkestra olmusum tek basima kacicak yer ario:)))
İki gun suruo onun ustundeki etkisi.. Erkege siddete varim olcaz yakinda heralde

şu orkestra olayını biri banada öğretsin ya kaybettiğim noktalardn biri sanırım çok mu mulayımım ne bole değildim evlendiktn sonra cadılık falan ha getire yaaaaaa:52:

şu orkestra olayını biri banada öğretsin ya kaybettiğim noktalardn biri sanırım çok mu mulayımım ne bole değildim evlendiktn sonra cadılık falan ha getire yaaaaaa:52:

Valla bende sakinmi sakin sessizmi sessiz biriydim, 7 ay once bi dogum yaptim hormon tavan yapinca sinirde tavan yapti bende bide ustune esimin rahatliginin tavan yapmasi binince benden dev bir orkestra cikti ortya..allahtan evim zemin kat yoksa herkes beni dirdirci kadin olarak bilicek bilmezler nedenini:)

hmm bu konu biraz kişiye göre değişir. Kimisi öldür Allah dediğini yapmaz , kimiside leb demeden leblebiyi önüne getirir :) Benim eşim ikisinin ortası. Olabiliecek bişeyse yapar. Ama olmayacak saçma sapan bişey istediysem yapmaz. Bide istemesini bilmek lazım. Dır dır vır vır yaparak isterseniz herşeyi yapsada istediğinden değil sus d,iye yapıyordur. :)) Rica ederek , gerekliliğini anlatarak anlatırsanız istediğiniz şeyi neden yapmasın :))

9 yıllık evliliğimden öğrendiğim şey hiçbir zaman kocanızı hayatınızın merkezi yapmayacaksınız:34::34:bu arada kocam benim bir dediğii iki etmez diyenler de ancak kendilerini kandırırlar bazı arkadaşlarım var öyle olduğunu iddia eden ben im kocam bana öyle davransa bir gün tahammül edemem gibi geliyor ama benim kocam bana göre kötüyken onun ki benimkinden beter olduğu halde ona öre süper ötesi :44::44::44:inanın onlar bu kadar düşünmüyor bizi boşverin gitsin :33::33::33::33:

annooooommmm bu arada öyle bi yazmışım ki sanki ççooookk kötü bir kocam var :52::52::52:
yahu yok öyla bişey benim kocam benim bir dedğimi iki etmezzzzz:52::52::52::52::37::37::37::53::53:

Back
X