Dizi çıkmış pijama

Tayt üstü kiloş bluzlarla rahat ve şık olabilirsiniz.. Gözlerde kalem hafif bi ruj güzel bir parfüm ile eşinizi karşılayabilirsiniz. Valla şimdi çok şık pijamalarda var :)

Eşim 8 de eve geliyor ve ben genellikle 7.30 kadar eşofman pijama giyerim :-),sonra pantolon :D

benim ev kıyafetlerim özellikle bluzlar taşlı tuşlu ama rahat giymek istersem spor markaların şık eşofman altlarının taytlarının çakmaları :) üzerine bluz giyiyorum
Diz vermiş , sağına soluna çamaşır suyu değmiş , yıkanmaktan rengi atmış pijama yada eşofmanlarınızı temizlik yaparken değerlendirin :)

Kocam evde pantolonla oturmayıp pijama ya da eşofmanla oturduğuna göre demek ki insanlar rahat ettikleri şeyi giymekte haklılar. Bu durumda ben de pijamayla dolaşıyorum. Pijamalı adamın karşısında pantolonla oturamam nasıl rahatsam öyle giyerim ben. Bildiğin basma eteğim bile var yani adam onu bile seviyor

pijama değilde esofman ve tayt iyidir. Kapı çalarsa pijamayla görünmek istemem hem herifte bıkar kalktığnlaçdolasmak olmaz yani.

şu soguk kiş günlerinde bennim kadar ust uste ve kotu ve rüküs giyinen yoktur heralde..sonra kendiimden rahastzi oluyorum ince tayt ince bi ust giyip esimin yanina gidiuorum salona ama en fazla 5 dk durabiliyorum..titreyerek geri giyiyorum lahanalarimi..esimde hic bisey demez giyimime bilmiyorm icten ne dusuunuyo ama süs hava sicakken oluyo yaa

Ev demek taytım , pofuduk terliğim, polar sabahlığım ve köşe takımımın baş köşesi demek :KK73:

Yazın durum değişiyor ama saten geceliklere ve sabahlıklara terfi ediyorum:KK8:

Evde rahat edemeyeceksem nerde edicem:süslü:

Evliyim çalışıyorum Bi de kızım var
Bazen tuvalete kendimi son dakikada atıyorum.
Böyle evde süslenme başlıkları okumak bana kendimi Cidden kötü hissettiriyor hangi ara süsleniyorsunuz
Eve gelince en rahat eşofmanımı giyerim yatarken de temiz pijama hangisiyse onu giyerim. Kızım büyüyünce değişir miyim, belki.
Eşimle Mutlu bir evliliğimiz var.
Allah göstermesin bir gün aldatırsa boşanırsak eski pijamalarımı suçlamam başka sebepler ararım
Gayretim duşumu almak epilasyona vs dikkat etmek. O da zaten önce kendim için.
Yapabileni takdir ediyorum.

Merkezi sistem kullanan evlerde heyecan fazla demek ki, istatistiklere bakmak lazımm :KK45:
evet bununla ilgili bir istatistik bekliyoruz:KK53: ama sıcaksa ortam insan her acıdan daha rahat giyim kusam vucut ısısı ohh:KK45: ama sogukta oylemi insan lahana gibi kat kat giyinmis vaziyette soyunmaktan korkarım be:KK53:

Bu sene çok soğuk ısınamıyorum kat kat giyiniyorum içimde tayt üstünde eşofman pantolon tarzı bişey yumuş botlarım :KK53: Makyaj yapmam ama her daim temiz olurum deo sıkarım falan :KK51:
Ha şunuda ekliyeyim zayıf olsam hep sexi iç çamaşırlarla gezerdim :KK8:

Bekara gerçekten karı boşamak kolay.evlenmeden önce kıyasıya eleştirirdim kendine bakmayanlari.ha hicbirzaman çok süslü biri değildim ama evlenince kendimi iyi taşıyacağımi sanırdım.kendime bir bakıyorum hep evde pijama giyiyorum.giyinik pantolona falan oturunca dinlenemiyorum.sonra üzülüyorum.eee bir pijama dizi çıkmadan ne kadar gider ki...tayt belki olabilir oda kilom dan dolayı acaba kötü mu durur ,durur galiba bu bakımsızlık nereye gider bilmiyorum. Sizde durum nedir arkadaşlar evde nasıl giyinirsiniz ne yaparsiniz
aman kız pijamayla dahat rahat..
valla ben evimde pijamayla duruyorum. hiç utanmiyorum
kvye çikarken bile pijamayla çikiyorum bişey diyen olmuyor:D

yazın tayt üstü t-shirt, kışın tayt üstü sweatshirt favorim.. yalnız t-shirt ve sweatshirtler salaş olduğu kadar seksi de olmalı.. mesela tek omzu düşük ya da yaka oyuntusu derin ;) eğer öyle bişeyler bulamıyosam kendim makaslarla sık sık dost olurum.. Ev kıyafetlerim genelde böyledir.. Eşofman bence biraz erkeksi bişey (istisnalar kaideyi bozmaz) ;)

Ayyy ben calısmıyorken gınduzlerı hep tayt pıjama gıbı rahat seylerle dolasıyrdum ve makyaJda yapmıyrdum esım gelecegı zaman hemen makyaJ sur surustur snra şık seyler gıyerdım ama su an calısyorum evdede kalın bı polar donum var gıder gıtmez gıyerım sıcacık otururum evet dızlerıde cıktı ama ondan vazgecemıyorum cok sıcak :) bazen ustumde grmeyınce esım"hanı hello kitili donunu neden gıymedın hadı gıy usume " dıyor evlılık byle bısey :KK200:

Çoğunlukla spor kiyafetlerleyim, bende zamanında büyük büyük konuştum ve aslında konuştuğum gibiydim de aramızda cok sey yaşandığı icin bende umursamaz oldum. Bazen eşimin tshirtlerini bile giydiğim oluyor :KK70:

Back
X