Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merkezi sistem isinmanin buyuk avantaji varYaa evli arkadaşlarım!
Ablalarım, kardeşlerim![]()
Hadi yazın tamam da kışın evde seksapelli olmayı nasıl başarıyorsunuz?![]()
Merkezi sistem kullanan evlerde heyecan fazla demek ki, istatistiklere bakmak lazımmMerkezi sistem isinmanin buyuk avantaji varyazin nasilsa kisinda ayni giyinirim evde
evet bununla ilgili bir istatistik bekliyoruzMerkezi sistem kullanan evlerde heyecan fazla demek ki, istatistiklere bakmak lazımm![]()
Vaaauuuvv gençlik ateşi işte ,evlen senDoğumdan sonra kıçın donuyor bacım ne şortu
Evimiz cok sicak olduğu icin genellikle şort uzerine tişört giyiyorum arada da gecelik. İlle de uzun pijama giymem gerekirse de penye değil kumaş pijama tercih ediyorum penyeler gercekten diz yapıyor insan kendini kötü hissediyorTavsiyelerinizi bekliyorum
aman kız pijamayla dahat rahat..Bekara gerçekten karı boşamak kolay.evlenmeden önce kıyasıya eleştirirdim kendine bakmayanlari.ha hicbirzaman çok süslü biri değildim ama evlenince kendimi iyi taşıyacağımi sanırdım.kendime bir bakıyorum hep evde pijama giyiyorum.giyinik pantolona falan oturunca dinlenemiyorum.sonra üzülüyorum.eee bir pijama dizi çıkmadan ne kadar gider ki...tayt belki olabilir oda kilom dan dolayı acaba kötü mu durur ,durur galiba bu bakımsızlık nereye gider bilmiyorum. Sizde durum nedir arkadaşlar evde nasıl giyinirsiniz ne yaparsiniz
Benimde çocuk soruyor anne ayakkabımı montumu giyeyim mi bir yere gidiyoruz galiba diyor alışkın değil![]()