- Konu Sahibi encokkendimiseverim
-
Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.
gerçekten dizi gibi olmuş,
okurken huzur sokağı gözümde canlandı
eşin kardeşine açıkça söyledimi, bu kız eskiden bana asılıyordu
şimdide sana yanaştı bu iş olmaz diye.
bu arada ne diye imam nikahı yaptılar ki, nikah en son iş,
daha söz yok nişan yok bunlar nikah yapmış.
Kayınbilader olaydan haberdar. Önceden kızın abisiyle evlendirilmek istediğini falan biliyor. Ama umrunda değil galiba.
Bana kalırsa kız intikam amaçlı böyle bi oyuna girdi. Sonra da aşık oldu.
Nişan falan yapamazlar herhalde. Çünkü benim Kv ve kızın annesi büyük kavgalar etmişler, karakolluk falan olmuşlar zamanında duyduğuma göre.
Ben bu dini nikah olayına kadar bu kadar ciddi olacağını düşünmemiştim.
Erkek kardeş bi kaç gün bizim evde kaldı, balkona falan çıkıp bizim evden o kızla konuşuyormuş telde.
Ne diyordu acaba, abimlerde kalıyorum falan diyor muydu merak ediyorum.
Sizce kardeş ile selamı sabahı keseyim mi?
yani şimdi kızın amacı aileye girip senin eşine ulaşmakmı yoksa o çocuğu seviyormu ben buraya takıldım:26:kardeşiyle sen görüşmeyeblsin ama sibeliminde dedği gibi kardeşleri engelleme bence
Bence durumdan çok rahatsızmış gibi görünmeyin.
Bu durum onları önemsediğinizi gösterir. Önemsemeyin, öyle görünün.
Eşinizin kardeşiyle de karşılaşınca merhaba'dan öteye gitmeyin tepkiliyseniz.
O Ayşe'yle de karşılaşınca okkalı bi "bakış" atın gözü korksun
Zaten evinize gelmeye cesaret edemez sanırım.
Kapanış cümlenize bittim bittim : )))
Çok kötü bir durum.. kardeşiyle mutlaka görüşürde, kızla aynı ortama girmez hiçbizaman inşallah..
Ayşe o aileden birini almayı aklına koymuş
İşin şakası bir yana zor bir durum.
Eşiniz kardeşiyle elbette ki kopamaz sonuçta etle tırnak ayrılmaz.
Burda iş sizin serinkanlılığınıza kalıyor. Allah kolaylık versin
Ayşe eşinin kardeşine sonradan aşık mı olmuş yoksa aklı eşinde mi önemli olan bu eğer aşık olmuşsa fazla takılma sonuçta kız o zaman 16 yaşındaymış çocukmuş yani
Bundan sonra ki Ayşe li hayatınızda size sabırlar diliyorum.. Bu arada Ayşeciğe gıcıklık yapmak isteyebilirsiniz , resmi nikahsız dini nikah naısl yaptılar, şikayet edin :)
ben olsam karşılaşma durumunda 'ne oldu, bi alt modeli mi almak zorunda kaldın' derdim
ezik zavallı muamelesi yapardım..
şu an kaynına aşık olsa bile sonuçta ilk irtibatı intikam hevesi ile kurmuş olmalı...
sanıyorum Ayşe beni görmekten çok korkardı ömrü billah...
görüşmem diyorsun da, diyelim ki evlendiler çocukları oldu, eşin görmek isterse yeğenim sonuçta falan diye vs vs vs sonuç olarak illa ki görüşürler karşılaşırlar eşin ve Ayşe diye düşünüyorum...
kaynındaki mideye de şaşırdım... insanın aklından çıkmaz 'bi zamanlar abimi hayal ediyordu' diye :s
olmadı seni bi kaynını mı dürtsen ki hani 'bi zamanlar abini hayal ediyordu, senin midene şaşırdım' diye... belki garip gelir de sorgular durumu...
Cidden dizi gibi, ben Ayşenin kayınbiraderine çok aşık olduğuna inanmadım niyeyse. Sanki hala ergen triplerinden kalma senin eşle bi bağlantısı var gibi olayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?