Dizi gibi ilişkimiz!

Canım öyle deme, 5 yıl hırs yapmıştır. Toplumda o kadar çok gizli bipolar ve şizofren var ki. Küçük bi olayı kafasında büyütüp büyütüp bu hale getirmiş olabilir. Ne bileyim kaynın ile evlenip eşine yakın olmak, kendini hatırlatmak filan istemiş olabilir. Sana özenmiş yakınında olmak istemiş olabilir. Hangi normal insan önce abisine sonra kardeşine yazar, ben zannetmiyorum. Eşinle görüşmemiş olabilir, kafasında kurması için eşle görüşmesi gerekmiyor ki.

Sürekli hasta kafalarla uğraştığım için ben de paranoyak oldum sanırsam, normal insan görmüyorum ki napiim.

Milletteki cesarete, rahatlığa hayranım yeminle.
Abisiyle öyle böyle lafta bile kalsa aynı cümlede adı geçirilmiş bu kızın.
Ara yapalım denilmiş. Sanki başka kız kalmadı sen git onunla evlen bile bile!
Üstelik daha şimdiden anneler küsmüş kavga bilmem ne, kötü olmalar.
Ne güçlü aşk bilemedim hiç biri mide bulandırmıyor.

kıza bak yaa oturduğu yerden bir aileyi darmaduman etmiş

vay be, bu da bir yetenek herhalde, böylelerini görünce kendimi çok saftirik hissediyorum.

bence siz olayıların dışında kalın, eşiniz zaten yanlış yapmamış , kendi tavrını sonuna kadar korumuş. önce abisine sulanıp sonra kardeşini kafalayan kadın bozuntusu utansın

Eşinizin kardeşiyle iletişiminizi keserseniz ilerde toplu bir görüşme olursa sırf aranız kötü diye siz çağırılmayabilirsiniz eşiniz tek başına gidebilir. Halbuki beraber gitseniz en azından gözünüzün önünde olur. Kardeşiyle çok samimi olmasanız da iletişiminizi tamamen kesmeyin bence.

Son düzenleme:

Haklısınız, en iyisi eşimin her daim yanında olmak. Umarım vazgeçerler resmi nikahla evlenmekten. El aleme de söylenmez ki, siz neden görüşmüyorsunuz diye soranlara ne deriz?!

Çok garip, ben böyle şeylerin sadece flimlerde olduğunu sanıyordum :) Çok mu safım :44:
Eşinin kardeşine inanamadım, bir insan benim kardeşimle olmaya çalışacak, sonra bana gelecek
Yüzüne bakmam, insan yerine koymam...
Ayşe'ye gelince, bunun aklına girdiler senin kv ve annesi
Çocuk aklıyla kendince eşine tutuldu bence :)
Ama sonrası fena.. Annesi ve kv kavgalı olduğu için intikam mı alıyor aklınca :)
Yada abisi olmadı bu olsun mu diyor
Son bir ihtimal, abisinden böyle intikam alayım mı diyor, yanaşmak mı istiyor?
Ne bileyim aklım onlar gibi çalışmaz benim :)
Aman diyelim sen uzak dur, eşini de uzak tut
Kardeşi ile elbet görüşecek ama ailece görüşmeniz garip olur
Hakkınızda hayırlısı

eyyt hikayeye bak beee
Kuzum bu kiz icten ice hirs yapmis, esinle olmadi kardesi kafaya koymus
Benim anlamadigim bu kizin ailesi filan yokmu, yok dini nikahlar yuzukler filan
Dini nikahinda neden yapildigi ap acik ortada yani..
Ben olsam onlar daha evlenemeden bir gun cagiririm, kiza bi guzel laf sokar kocamlada bi guzel kiritirim yaninda
Onun bize bakislarini gozlemler ona gore amacini anlamaya calisirdim

bna evlenırler gbı gelmıyor neden se =)
bu kadar da yzusuz olmaz heralde kayınbırader

abisinin yanında yüzüğü öpmesi falan Ayşe kaynını da mı dolduruyor ki acaba?
aklım karıştı benim de ben bile rahatsız oldum Allah yardımcın olsun inşallah bi aksilik yaşamazsın ilerde canım ya...

Kayınvalidenler istemiyorsa ananın babanın rızası olmadan nasıl dini nikah yaptılar ki? Kabul olmuyor diye biliyorum. Neyse konumuz din değilde meraktan sordum. Eşin kardeşine diyecek ki böyle karaktersiz bir kadınla resmi olarak da evlenirsen seninle ilişkimiz ve ailevi ilişkilerimiz zarar görür. Düşük, rezil bir kadınla evlenmişsin. Artı sen de kardeşi ile konuşup durumdan rahatsızlığını ve uygun olmadığını ifade edebilirsin bence.

Hey Allahım ne insanlar var yaa..
Hakikaten dizi gibi.
Bence şekerim sen hiç aldırmıyormuş gibi görün dışarıya karşı, zaten kızın rezil bi kız olduğu belli, benim kocam ona kesip attığı tırnağını vermez de, daha havalı görünürsün.
Olmasın da, oldu ki karşılaştın çok sevgili Ayşe'yle, dersin 'canım benden artanları mı topluyorsun?' diye, o laf da ona yeter.
Allah kolaylık versin ne diyeyim..

yani şimdi kızın amacı aileye girip senin eşine ulaşmakmı yoksa o çocuğu seviyormu ben buraya takıldım:26:kardeşiyle sen görüşmeyeblsin ama sibeliminde dedği gibi kardeşleri engelleme bence

Aynen benimde aklımda o takıldı: amaç ne?
Kesinlikle aynı ortamda bulunmayın, eşin ise hiç bulunmasın ama kardeşiyle görüşmesinede engel olmayın tabiki..
Allah hakkınızda hayırlısını versin, yuvanızı bozmasın inşallah. Sakın birbirinizi üzmeyin, kırmayın değmicek insanlar için.

Ayıp ya bazen kendimizind birer insanolduğumzu unutuyoruz. Hatalar hepimiz için değil mi? Neden yşe nin tarafından bakmıyorsunuz olaya. Küçücük çocukmuş ozaman anneler tamamen koymuşlar kızın kafasına bu fikri belki. Tamam yanlış hata. Ama bukadar da yüklenilmezki tanımadığımız birisi için düşük rezil bi kadın demek?? yol gösterelim fikir verelim yardımcı olalım derken bazen madalyonun diğer yüzünede bakmayı unutmyın...

İyiymiş buda ancak bulunduğum şehirde çok yakın bir tanıdığımın abisinin boşandığı eşi ile kardeşinin evlendiğini gördüm ben, üstelik abiden olan çocuğa kardeşi bakıyor ve ikisine de baba diyor... Bu yüzden boşverin kim ne yaparsa yapsın, siz ailenize eşinizle mutluluğunuza bakın :)

Eşimi ayıramam kardeşinden her ne olursa olsun, zaten anne babaları ayrı. Eşim bi tek kardeşiyle yakın aileden. O da olmasa
iyice yalnızlaşır. Ben iyi tarafından düşünüp kızın eşimle ilgili bütün düşüncelerini unuttuğuna inanmak istiyorum.

kız inş.kaynına gerçekten aşıktır seviyordur
yoksa bu kız senin başına bela olur

Kızın ailesi var, herhalde kız evlenmeyi çok istiyor ve önceden geçirdiği ciddi rahatsızlık varmış, ailesi karşı çıkamıyor olabilir. Kız üniversitede (son sınıf galiba) kızın babasıyla kayınbilader konuşmuş. Babası çok olumsuz konuşmamış. Ama dini nikahtan haberleri yoktur ailenin. Rahat görüşebilmek için yapmışlardır? Çünkü kız okuduğu şehirden kaynımı görmeye geliyomuş galiba.

bna evlenırler gbı gelmıyor neden se =)
bu kadar da yzusuz olmaz heralde kayınbırader

Vazgeçsinler ya, en kolay çözümü bu işin vazgeçmeleri. Kız kalmadı sanki dünyada başka.....

Amin, inşallah... Kızla kaynımın ilişkilerini ben de çok merak ediyorum. Acaba hiç bizim hakkımızda bir konuşma geçiyor mu diye.

Ne yapmış olursa olsun kişinin gıyabında böyle bişey demeyelim, eşim gerekli konuşmayı yaptı ama kardeşi biraz aklı havada...

Kızla karşılaşma durumu olmasını istemem, ama mecburen karşılaşırsak iki çift lafım olacak tabiki :))

Eşim de bu konudan rahatsız, hatta bir kaç kere oturup konuştuk. İstemiyorum ama nasıl engel olayım diyor. Gerçekten de yapabileceğimiz bir şey yok.

Evet kızın hakkında kötü bişey yazmayalım. O kadar küçük ve masum değildi ama :) 15 yaşında tanıştım ben de eşimle. O yaşlarda hatalar yapılabiliyor ama kızın eşimin kardeşine yönelmesini de çocukluk olarak göremem. İntikam hissiyle yaklaştığı aşikar bence.

Ayşe mayşe değil de benim takıldığım kaynının midesinin genişliği!!!

Valla normal biri bunu yapmaz. O kızı daha ilk gördüğünde bırakıp gitmesi gerekirdi.

Off, rezalet bence bunlar. Normal durumlar değil!
Yine de kendi halime şükrettim :)

Haklısınız, en iyisi eşimin her daim yanında olmak. Umarım vazgeçerler resmi nikahla evlenmekten. El aleme de söylenmez ki, siz neden görüşmüyorsunuz diye soranlara ne deriz?!

abisine yıllarca aşık biriyle evlenmek ne miğdesizlik..
kız da çok arsızmış..
adam mı kalmadı memlekette..

onlar bunları yaşamaya utanmıyor da sen elaleme söylemeye mi utanacaksın..
öyle de bir söylerim ki herkes bilsin ona göre davransın..

kardeşiyle de eşimi kendi evim dışında asla asla görüştürmem
düğününe bilmem nesine asla yollamam
onların evine asla giremez
anca kardeşi gelir arada sırada görür abisini evde o kadar
dışarda da görüştürmem
olur ya karısı ile kardeşinin arasını düzeltmeye çalışabilir
o miğdesizliği yapan şaşkından herşey beklenir

kız hasta olabilir
dikkatli ol
hala eşine aşık olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…