Dizi kıyafetleri satışı

semra kalkavan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2015
12
3
37
Merhaba arkadaşlar;

Geçenlerde bir internet sitesinde dizi oyuncularının giydiği kıyafetleri satan bir internet sitesine rastladım. Dizi kıyafetleri modası son günlerde artmaya başladı sanırım. Bu elbiseleri almak ne kadar doğrudur. Bu konu hakkında bilgisi olan varmı?

Teşekkrler

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi site bu? Alışveriş güvenliyse denenebilir. Ama genelde kullanılan ürünler markalara iade ediliyor. Markaların kendisinden almanızda fayda var.

Ben, Gönül İşleri dizisndeki kıyafetlere bitiyorum. Özellikle Sevdanın tüm kıyafetlerine, Saadetin de kabanlarına :KK70:

Geçenlerde bir arkadaşım Kadıköy'de ünlü markaların ve internet satışı yapan dükkanların yerini gösterdi bana,üzerlerinde markaları bile var,avmlerde boşuna o kadar para veriyoruz galiba:KK43:

Sitenin adı Evos Store. Ben biraz araştırdım moda trendini yakalamışlar.Eğer ilginizi çekerse siz de inceleyebilirsiniz
3 hafta önce Kiraz Mevsimi ve kaderimin yazıldığı gün dizisinin elbiselerini çok beğenmiştim, bu yazıdan sonra siteye ve instagram sayfasını takip etmeye başladım, geçen hafta instagramda paylaşmışlar, görünce inanılmaz sevindim ve aldım :) Manisa'da yaşayan biri olarak her ürünü bulamıyorum :KK43: Böyle şeyleri kaçırmamaya çalışıyorum. Bu sitede sadece kişiye özel tasarım olduğundan 1-2 gün içierisinde gelmiyor, genelde 5 ile 7 gün içerisinde geliyormuş haberiniz olsun. Size özel tasarlıyorlarmış :)