- 11 Mart 2013
- 9.618
- 13.001
- 498
- Konu Sahibi karamellitrilece
-
Aaaa evet hatirliyorum onuuu hadiya oyle mi yapmisssAhahaha vakti zamaninda küçük besleme diye bir dizi vardi. Benim anaannem onun muptelasiydi. cocuga eziyet yapan kadini carsida görmüş saldirmisti kadina, sen niye o cocuga o kadar eziyet yapiyorsun, Allahin yok mu senin diye kadinin sacindan tutmustu ahahaha o geldi aklima
Aaaa evet hatirliyorum onuuu hadiya oyle mi yapmisss
Ahahaha vakti zamaninda küçük besle
me diye bir dizi vardi. Benim anaannem onun muptelasiydi. cocuga eziyet yapan kadini carsida görmüş saldirmisti kadina, sen niye o cocuga o kadar eziyet yapiyorsun, Allahin yok mu senin diye kadinin sacindan tutmustu ahahaha o geldi aklima
İnanmıyorummmBenim annemin arkadaşı da Sibel Can bir programa çıkmış orayı arayıp kadını azarlamış sen o kadının yerini neden söyledin başkası yapsa hoşuna gider mi diye. Berivan'dı sanırım çok gülmüştüm bende. :))
Bir kere ben Akmerkez'deyim, o zamanlar Kurtlar Vadi'sinde Çakır vardı onu öldüren adamın üstüne yürümüşler neden öldürdün diye avm'de şok olmuştuk. İnsanlarımız çok değişik yaBenim babamda çok kaptırıyor kendini.
Cok saflar yaaaShahaha valla bu kurtlar vadisinde biri ölmüş diyr cenaze namazi kilmislar ya
Cidden insanimiz cok tuhaf
Shahaha valla bu kurtlar vadisinde biri ölmüş diyr cenaze namazi kilmislar ya
Cidden insanimiz cok tuhaf
Bu çocuk Genco da Hazal kayanin sevgilisi rolünde olan çocuk dimi? rahatsızlığı varmış zaten.benim içinde öyle...
Genco da izlemiştim ilk cok da beğenirdim.
kanal 7 değil samanyolu demek istedin herhal..
İnanmıyorummmBenim annemin arkadaşı da Sibel Can bir programa çıkmış orayı arayıp kadını azarlamış sen o kadının yerini neden söyledin başkası yapsa hoşuna gider mi diye. Berivan'dı sanırım çok gülmüştüm bende. :))
Bir kere ben Akmerkez'deyim, o zamanlar Kurtlar Vadi'sinde Çakır vardı onu öldüren adamın üstüne yürümüşler neden öldürdün diye avm'de şok olmuştuk. İnsanlarımız çok değişik yaBenim babamda çok kaptırıyor kendini.
STV'de oynuyordu.Kanal 7 dizileri insanı kötü etkiliyor
hiç izlemem , sırf abartı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?