Dizi oyuncusu Orhan Şimşek, babasının boğazını keserek öldürdü

Aaaa evet hatirliyorum onuuu hadiya oyle mi yapmisss

İnanmıyorummm Benim annemin arkadaşı da Sibel Can bir programa çıkmış orayı arayıp kadını azarlamış sen o kadının yerini neden söyledin başkası yapsa hoşuna gider mi diye. Berivan'dı sanırım çok gülmüştüm bende. :))
Bir kere ben Akmerkez'deyim, o zamanlar Kurtlar Vadi'sinde Çakır vardı onu öldüren adamın üstüne yürümüşler neden öldürdün diye avm'de şok olmuştuk. İnsanlarımız çok değişik ya Benim babamda çok kaptırıyor kendini.

Shahaha valla bu kurtlar vadisinde biri ölmüş diyr cenaze namazi kilmislar ya
Cidden insanimiz cok tuhaf

Kendisini gencoda izlemiştim beğendim bir oyuncuydu çok şaşırdım.

Benim annemde nerde acıklı dizi var onları bulup izliyor geç saatete yaptıyor dizisi bağımlılığı sabahtan başlıyor anneme gittiğimde pekte konuşamıyorum bakmadığım dizileri baştan başlar bana anlatmaya ki ben hiç birini lzlemiyorum süreklide uyarıyorum bana anlatma diye , ne yapayım diyor yaşlıyız bizimde günümüz böyel geçiyor diyor , annnemin dizilerinden bunaltı geliyor

psikolojik rahatsızlığı varmış bayağıdır evden kaçıp dururdu çıkıyordu haberlerde

bende gencoda tanımıştım çok üzücü bir olay

Bana kendisi çok düzgün birisi gibi gelirdi ama sanırım psikolojik açısından problemleri varmış. Allah yardımcısı olsun. Babası içinse çok üzüldüm

Babasını öldüren oyuncu Orhan Şimşek cinayeti anlattı
İHA

4 Nisan 2015 CumartesiTürkiye
Babasını bıçaklayara öldüren oyuncu Orhan Şimşek, olaydan önce bir kişinin “Babanı öldür, bize öyle gel” diye seslendiğini öne sürdü.

Babasını öldüren ünlü oyuncu Orhan Şimşek, cinayeti anlattı.

Sorun yaşadığı babasına daha önce de bıçak çektiğini belirten Şimşek, babasının kendisini camdan atarak kurtardığını söyledi.

Şimşek, “Babam 29 yaşıma kadar hüküm sürmeye devam etti. Abimi dolduruşa getirip üsteme saldı. Beni polise şikayet etti ve bugünkü mevcut olan bipolar bozukluk hastalığımı elde etmiş oldum” dedi.

Cinayet anlarını da anlatan Orhan Şimşek, “Tarlada ilerlerken birisi bana ‘Babanı öldür, bize öyle gel’ dedi” diye konuştu.

Bıçak salladığı sırada babasının ellerini tutarak “yapma oğlum, tamam özür dilerim” dediğini belirten Şimşek, “Vazgeçecektim ki parmağımı ısırması beni iyice çileden çıkartı” dedi.

Babasını defalarca bıçakladığını aktaran Orhan Şimşek, “Can çekişmeye daha fazla devam etmesin diye nefes borusunu kestim” şeklinde konuştu.

Nehirde suya girerek abdest aldığını ifade eden Şimşek, karakola teslim olduğunu ifade etti.

Savcılıkta ifade veren Orhan Şimşek, idamla yargılanmak istediğini ya da tek kişilik hücrede tek başına tedavi görmek istediğini dile getirdi.

Tutuklanarak Adıyaman E Tipi Kapalı Cezaevi’ne gönderilen Orhan Şimşek’in öldürdüğü babasının cenazesi ailesi tarafından gece geç saatte alınarak İstanbul’a götürüldü.

http://www.ntv.com.tr/turkiye/babas...imsek-cinayeti-anlatti,MROewvOM2kizo30zTKYwAw

Çok üzücü, Rabbim hayırlı sağlıklı evlat versin herkese. Amin
Onun bebeği çocuğuydu, nasıl büyüttü kim bilir ve sonunda ölümü kendi evladından geldi. Çok üzücü, Allah rahmet eylesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…